Chłopaki mam pytanie. Mam w stangu zwykłe radio, a chciałem sobie wsadzić jakieś lepsze granie i tu docelowo mam na mysli shakera 500 lub 1000
Czy mozecie mi napisać co konkretnie potrzebuje by zebrać cały zestaw. Spotkałem sie na forum z róznymi opiniami i jedni pisza ze 500 ma juz wzmacniacz inni ze jest gdzieś w ,,nogach'' u kierowcy... Kompletnie sie nie znam na car audio więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi w punktach napisał co potrzebuje by to fajnie grało.
A może ktoś zmienia zestaw i ma shakera do sprzedania ? ;D
Pozdro
shaker na shaker 500 co potrzebuję
-
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Re: shaker na shaker 500 co potrzebuję
Witaj ,
Nie wiem skąd jesteś , ale w Warszawie na Krakowskiej (naprzeciwko Instytutu Lotniczego) jest firma car audio która się specjalizuje w amerykańskich sprzętach i mają sporo sprzętu na sprzedaż w rozsądnych cenach .. Polecam od razu z GPS , DVD itp. od Jeep/Chrysler zajebiscie grają
Nie wiem skąd jesteś , ale w Warszawie na Krakowskiej (naprzeciwko Instytutu Lotniczego) jest firma car audio która się specjalizuje w amerykańskich sprzętach i mają sporo sprzętu na sprzedaż w rozsądnych cenach .. Polecam od razu z GPS , DVD itp. od Jeep/Chrysler zajebiscie grają
Pozdrawiam
Yoda
Yoda
-
- Młodszy Forumowicz
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny
mam kawałek ale pewnie tam wpadne przy okazji. Dzięki za namiary ;D
- Madasek
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czarny srebrne pasy
dakota2009 pisze:Chłopaki mam pytanie. Mam w stangu zwykłe radio, a chciałem sobie wsadzić jakieś lepsze granie i tu docelowo mam na mysli shakera 500 lub 1000
Czy mozecie mi napisać co konkretnie potrzebuje by zebrać cały zestaw. Spotkałem sie na forum z róznymi opiniami i jedni pisza ze 500 ma juz wzmacniacz inni ze jest gdzieś w ,,nogach'' u kierowcy... Kompletnie sie nie znam na car audio więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi w punktach napisał co potrzebuje by to fajnie grało.
A może ktoś zmienia zestaw i ma shakera do sprzedania ? ;D
Pozdro
tak jesli shaker500 to musisz odrazu z wzmacniaczami, sa lewno dól od strony kierowcy pod wykładzina. no i nowe boczki z glosnikami 20cm na dole.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
też muszę wymienić *sigh*
madasek, a nie wiesz czy kable sa podprowadzone? nie chce mi się grzebać.
madasek, a nie wiesz czy kable sa podprowadzone? nie chce mi się grzebać.