Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64
witekz pisze:Tak jak napisał Smerf w sn95 klima chodzi w pozycjach Norm A/C Max A/C oraz Mix i szyby. Jak nie chcesz mieć klimy to zostaje tylko Vent i Floor.
caniggia pisze:każdy ma:)Pawellos pisze:u mnie chyba niestety nie ma CCRM ;/
Ciekawe gdzie to siedzi...
a ja mam z klimą inny objaw, często włącza się i wyłącza kompresor, średnio raz na 30 sekund, chłodzi dobrze. mówią że to tak ma być, ale w poprzednim tak nie miałem,
jak jest u Was?
Tjay pisze:caniggia pisze:każdy ma:)Pawellos pisze:u mnie chyba niestety nie ma CCRM ;/
Ciekawe gdzie to siedzi...
a ja mam z klimą inny objaw, często włącza się i wyłącza kompresor, średnio raz na 30 sekund, chłodzi dobrze. mówią że to tak ma być, ale w poprzednim tak nie miałem,
jak jest u Was?
hej, własnie u mnie cos dziwnego sie dzieje ze mimo iz mam klime w kokpicie wyłaczona a pod maska co jakis czas załącza sie sprzęgiełko na sprezarce klimy... pochodzi chwile i sie rozlacza i tak co chwile...jak zalacze klima to wszystko chłodzi idealnie... ale nie wiem czy to prawidłowe....??
ok dziekia ja mam z klimą inny objaw, często włącza się i wyłącza kompresor, średnio raz na 30 sekund, chłodzi dobrze. mówią że to tak ma być, ale w poprzednim tak nie miałem,
jak jest u Was?
hej, własnie u mnie cos dziwnego sie dzieje ze mimo iz mam klime w kokpicie wyłaczona a pod maska co jakis czas załącza sie sprzęgiełko na sprezarce klimy... pochodzi chwile i sie rozlacza i tak co chwile...jak zalacze klima to wszystko chłodzi idealnie... ale nie wiem czy to prawidłowe....??
TEN TYP TAK MA, JEST DOBRZE