Ja to główkuję tak-----najlepsze produkty są z ropy z Pensylwani m.inn. Quaker State z niej produkuje ,a Midland to jest frakcja tej firmy i też robią z tej ropy

,poza ty taka wymiana oleju w skrzyni w mustangu sn95 ,,,to ile tego oleju spuścisz w porywach 4 litry?? a co z resztą 7L co siedzi w konwertorze / tam korka niema,można zrobić wymianę dynamiczną ale trzeba by mieć beczkę oleju ,więc wykombinowałem co jakiś czas wymianę przez bagnet wysysarką i tak sobie radzę

,,poza tym te remonty skrzyń w firmach co się specjalizują w tym ,,,kupa kasy jak to mówią, a jakość częsci zamiennych to tragedia ,przekonałem sie nieraz że wymiana simeringa niby nic, narobisz sie a ten dziad cieknie po kilku dniach ----guma z recyklingu

2 lata temu wymieniałem szperę na carbon w moście, dałem oczywiście nowe simeringi na półosie bo stare normalnie zgnite były i co?? po tygodniu jazdy zaczęły cieknąć i to jak

, a wszystko było komlet z Ford Racing i co ty Alexander na to ??? wiec znowu rozbióka mostu niby pasjonat się cieszy bo ma robotę

jak dałem nowe z RockAuto to spoko trzymią teraz ok..ale niema tego złego co by na dobre nie wyszło doświadczenia się przydadzą