A na statku niech buja, będziemy się mocno trzymać

Moderatorzy: celibad, Przemek64, celibad, Przemek64
pielgrzymki twojePrzemek64 pisze:"Każdy Osioł lubi słuchać własnego ryku"
http://www.music.hifi24.pl/mark-amc-45.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak by było nam łatwiej nie tylko na tym zlocie ale i na następnych w innych miejscach kupiłem coś takiego![]()
Tym samym zwalniam TomTomaz corocznego naprawiania podobnego sprzętu wypożyczonego z Bunkrów teraz mamy własny i jeśli będzie komuś potrzebny na jakiejś imprezie to telefon do mnie jest
Dzięki Piotrze za ogarnięcie flagiconver67 pisze:Oficjalna flaga Stajni Pomorze również gotowa;)![]()
, także proszę jej z daleka wypatrywać na dachu Hotelu Rene i traktowac jako azymut punktu docelowego;)
![]()
Po prostu podejdzcie do nas I pogadajcie. Nie gryziemy! Cos się na pewno da zrobić.KasiaJosephine pisze:Witam serdecznie!![]()
Mój kolega jest wielkim pasjonatem Mustangów. Jego wielkim - największym - marzeniem jest przejechać się tym cudownym autem. Jako, że jest z zagranicy, jeszcze bardziej chciałabym spełnić jego marzenie, aby zostawić dobre wspomnienie i wrażenia (zresztą mówi o sobie, że jest Polakiem i chce tu wrócić na stałe). Zgłaszam się więc do Państwa z pytaniem, czy istniałaby taka możliwość.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia !![]()