Mustang 2010-2013 - czy polatam tym bokiem?
Re: Mustang 2010-2013 - czy polatam tym bokiem?
Ostroleka to juz blizej, dzieki za namiary, a w bialymstoku ktos cos ma ktos sie interesuje?
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Nie kupujesz gazety w kiosku obok
tylko Mustanga my czasami zamawiamy auta ze zdjęcia i czekamy na nie 2 - 3 miesiące albo remontujemy je po 2-3 lata jeśli to klasyki
MAX (Wieliczka) to najlepszy adres pod jaki możesz trafić a jak pojedziesz swoim to zostawisz go w krzakach i wracasz Mustangiem MAX tego dopilnuje
Albo chcesz kupić albo się tylko przejechać
Jeśli chcesz kupić to odległość nie powinna mieć dla Ciebie znaczenia
Znam się na tym bo 20 lat fury sprzedaje i niestety to nie są Mustangi

MAX (Wieliczka) to najlepszy adres pod jaki możesz trafić a jak pojedziesz swoim to zostawisz go w krzakach i wracasz Mustangiem MAX tego dopilnuje

Albo chcesz kupić albo się tylko przejechać

Jeśli chcesz kupić to odległość nie powinna mieć dla Ciebie znaczenia

Znam się na tym bo 20 lat fury sprzedaje i niestety to nie są Mustangi

Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
w Białymstoku lub okolicach jest 2 duże firmy które sprowadzają mustangi na potęgęmeloman pisze:Ostroleka to juz blizej, dzieki za namiary, a w bialymstoku ktos cos ma ktos sie interesuje?

- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
w Białej Podlaskiej w formie motoprezentu jest przejazd na torze v6 o ile pamiętam '13 za 150 zł
swoją drogą u mnie w bloku była kiedyś zielona mx-5, ale od roku(?) ani miaty ani właściciela
swoją drogą u mnie w bloku była kiedyś zielona mx-5, ale od roku(?) ani miaty ani właściciela

- Winston_Wolf
- Forumowicz
- Model: S550 GT PP
- Kolor: Triple Yellow
Jeśli masz to ogarnięte technicznie, to wsiadasz do Mustanga i sobie kręcisz bączki, uślizgi, małe i te troche większe drifty. Wczoraj kolega przewiózł mnie bokiem Nissanem 350z z gwintowanym zawieszeniem - i Mustangowi jednak dość daleko do tej precyzji i pewności, ale daje rade. Jedyne, co trzeba ogarnąć to zawieszenie w V6 z lat 2011-14. Może to tylko moja sztuka, ale zawieszenie jest mega miękkie - dopiero po wymianie sprężyn da się jeździć.meloman pisze:No i jak z kreceniem baczkow, uslizgami, malymi driftami
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
We have reason to believe that it's supercharged, so maintain double alert.
- StarszyWajchowy
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 73 Mach 1 429
- Silnik: inny V8
- Kolor: yellow hornet
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Święte slowazawieszenie jest mega miękkie - dopiero po wymianie sprężyn da się jeździć.

Tomek
- sad
- Forumowicz
- Model: 2011 Shelby Conv
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: kona blue metallic
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Do wawy masz trochę bliżej, zapraszammeloman pisze:Max z checia, wtedy bym zobaczyl co i jak, i jak to bokiem lata...bo wcisnac pedal gazu do podlogi to kazdy potrafi... ale troche mam z podlasia daleko... mazury/podlasie tutaj nikt nie ma mustangow, tutaj panuje kult bmw, audi... nawet na Waszym forum nie ma w dziale zlotow naszego regionu

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 5.2L V8 GT500 CFTP
- Kolor: RAPID RED
Nie wiem czy już aby nie kupiłeś auta bo od 10 dni widzę cisza w temacie ale powiem coś od siebie bo też lubię czasami bokiem pojeździć.
Jestem laikiem samochodowym ale przejechałem kilkaset kilometrów w V6 2013 (automat) i posiadam V6 2015 (manual) od roku.
Koledzy mają rację, że zawieszenie jest bardzo miękkie w '13 ale nawet na automacie dupa uciekała na zakrętach chociaż mi osobiście automat by przeszkadzał.
Rocznik 2015 jest znacznie sztywniejszy, manual daje super frajdę i na moje oko można śmigać bokiem bez ograniczeń (przy wyłączonym ASR, ESP - co robi się jednym przyciskiem nawet w trakcie jazdy).
Sam niedawno szukałem samochodu specjalnie do driftu i mx5 często się pojawiała w propozycjach. Widziałem też kilka hobbystycznych projektów z wykorzystaniem Mustangów - driftują jak opętane
"Będzie Pan zadowolony"
Jestem laikiem samochodowym ale przejechałem kilkaset kilometrów w V6 2013 (automat) i posiadam V6 2015 (manual) od roku.
Koledzy mają rację, że zawieszenie jest bardzo miękkie w '13 ale nawet na automacie dupa uciekała na zakrętach chociaż mi osobiście automat by przeszkadzał.
Rocznik 2015 jest znacznie sztywniejszy, manual daje super frajdę i na moje oko można śmigać bokiem bez ograniczeń (przy wyłączonym ASR, ESP - co robi się jednym przyciskiem nawet w trakcie jazdy).
Sam niedawno szukałem samochodu specjalnie do driftu i mx5 często się pojawiała w propozycjach. Widziałem też kilka hobbystycznych projektów z wykorzystaniem Mustangów - driftują jak opętane

"Będzie Pan zadowolony"

nie jeszcze nie kupiłem, to nie gazeta czy bułka na śniadanie, jeśli już to będe chciał kupić pod koniec zimy lub na początku wiosny, tak czy inaczej dzięki Wam za opinie, przynajmniej teraz wiem że można V6 polatać dla Funu troszke bokiem, pozatym wolałbym kupić Mustanga z polski po prostu żebym go widział na własne oczy, ale w manualu te auta to niestety żadkość
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
GT 5.0 11-14 tez ma kiepski seryjny zawias i tył ciezko opanowac, a do nieprecyzyjnego latania bokami to nie trzeba i w V6 nic poprawiac.. Ja 15lat temu latałem bokami Firebirdami V6 ktore mialy jeszcze slabsze zawieszenie, takze dla chcacego nic trudnego..Winston_Wolf pisze:Jedyne, co trzeba ogarnąć to zawieszenie w V6 z lat 2011-14.meloman pisze:No i jak z kreceniem baczkow, uslizgami, malymi driftami
a co do szpery to od 2011 wszystkie V6 ja maja, takze pewnie rozmawiales z kims o 4.0 V6