Spawdzenie Stanga po nr VIN w systemie Forda
- Stangdaro
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT '15
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race Red
Spawdzenie Stanga po nr VIN w systemie Forda
Jak ktoś by chciał to mogę sprawdzić po nr VIN stanga w systemie Forda pod względem dokładnej daty produkcji, daty sprzedaży i wyposażenia z jakim został sprzedany 

- Michaś
- Forumowicz
- Model: Y 2006 VB style
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Vatican Bordo
Re: Spawdzenie Stanga po nr VIN w systemie Forda
Możesz mi sprawdzić?
Ostatnio zmieniony 2017-01-05, 10:08 przez Michaś, łącznie zmieniany 1 raz.
.kapo an śoc mesazc ymbórZ
- Stangdaro
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT '15
- Kolor: Race Red
podaj e-maila nie będę upubliczniał bo ma pewien czerwony zapis 

Koledzy,
Auto o tym VIN-ie (1ZVFT80N465203199) ponownie pojawiło się w sprzedaży. Wie ktoś czy to egzemplarz warty uwagi, czy lepiej omijać.
Patrząc na historię to miał już trzech właścicieli w Polsce a przebieg wygląda na zdecydowanie zbyt niski (64tyś km).
Auto o tym VIN-ie (1ZVFT80N465203199) ponownie pojawiło się w sprzedaży. Wie ktoś czy to egzemplarz warty uwagi, czy lepiej omijać.
Patrząc na historię to miał już trzech właścicieli w Polsce a przebieg wygląda na zdecydowanie zbyt niski (64tyś km).
- Michaś
- Forumowicz
- Model: Y 2006 VB style
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Vatican Bordo
Kolego to jest mój mustang, posiadam go od 2009 roku, a że jest to obecnie trzecie auto w rodzinie więc od ok. 2 lat więcej stoi niż jeździ (w dwa lata dwoje maluchów się pojawiło więc nie mam czasu nawet na weekendowe wycieczki). Generalnie używane było do wyjazdów na MustangRace i coroczne zloty. Na co dzień jeżdżę Octavią lub Aspenem.
Jestem trzecim właścicielem - to prawda, kupiłem go od kolegi z domu obok - miał je dwa lata (podobna sytuacja jak u mnie - dwoje dzieci więc kupił Jeepa), a on kupił go od gościa który auto sprowadził do Polski. Jest trzech właścicieli?
K..., tekst o zbyt niskim przebiegu to mnie rozwalił
Auto szykowałem sobie na stare lata i potem dla córki, więc nie zależało mi na lansowaniu się na mieście wieczorami - stąd nikłe przebiegi.
Dlaczego ponownie pojawiło się w sprzedaży? - bo mnie żona co i rusz naciska jak zobaczy, że ogłoszenie wygasło, mnie nie zależy aby się go pozbyć, ale obiecałem, że k... dom wykończymy.
wciąż jestem w szoku po tym co przeczytałem post wyżej 
Jestem trzecim właścicielem - to prawda, kupiłem go od kolegi z domu obok - miał je dwa lata (podobna sytuacja jak u mnie - dwoje dzieci więc kupił Jeepa), a on kupił go od gościa który auto sprowadził do Polski. Jest trzech właścicieli?
K..., tekst o zbyt niskim przebiegu to mnie rozwalił

Auto szykowałem sobie na stare lata i potem dla córki, więc nie zależało mi na lansowaniu się na mieście wieczorami - stąd nikłe przebiegi.
Dlaczego ponownie pojawiło się w sprzedaży? - bo mnie żona co i rusz naciska jak zobaczy, że ogłoszenie wygasło, mnie nie zależy aby się go pozbyć, ale obiecałem, że k... dom wykończymy.

.kapo an śoc mesazc ymbórZ
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Kolor: Szary Metalik
tu moze sobie kazdy vin forda sprawdzic jak kiedy i co ma
http://www.etis.ford.com/vehicleRegSele ... .eccvas501" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.etis.ford.com/vehicleRegSele ... .eccvas501" onclick="window.open(this.href);return false;