Wlew na kluczyk
- Olaf
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
dosypanie czegoś to nie znam - ale ludzie zwykle mają klapki na kluczyk lub zatrzask (centralny zamek) więc zwykle myślą że "zamknięte".
Ale znam z 3 znajomych co mają wielkie rysy przez cały samochód od "niezadowolonych lokalsów" (w W-wie często ''oszczędzają'' i jest w biurowcach za mało miejsc parkingowych dla wszystkich i trzeba parkować obok na osiedlach) albo ochroniarzy co na nich doniesiono że śpią ; ))
... wiec ''potencjał'' na włam do korka jest ... ; ((
Ale znam z 3 znajomych co mają wielkie rysy przez cały samochód od "niezadowolonych lokalsów" (w W-wie często ''oszczędzają'' i jest w biurowcach za mało miejsc parkingowych dla wszystkich i trzeba parkować obok na osiedlach) albo ochroniarzy co na nich doniesiono że śpią ; ))
... wiec ''potencjał'' na włam do korka jest ... ; ((
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: v6 2005
- Kolor: kary
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Kolor: Satin Silver Metallic
Dziś dzwonili do mnie z FedEx, że przesyłkę nam zatrzymają do clonka
Jeszcze jej nie ma, ale już papiery przysłali, wypełniłem i odesłałem faxem.. ma być sprawnie przecież
Tu dla zainteresowanych tracking:
http://www.fedex.com/Tracking?ascend_he ... 0502062913

Tu dla zainteresowanych tracking:

http://www.fedex.com/Tracking?ascend_he ... 0502062913
You can never have too much power, just not enough traction.
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Kolor: Candy Apple Red
Ja jak zamawiałem to dostałem jeden zepsuty, brakowało jednej części w środku, takiego kółeczka, na szczęście sklepi powiedział że się zdarza i bez odsyłania wysłał mi nową sztukę (napisałem mu że jak mam odsyłać to mam go gdzieś bo przesyłka do stanów wyjdzie mniej więcej niż nowy korek), więc zanim wyślesz do ludzi to sprawdź każdy koreczek ;)
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Kolor: Satin Silver Metallic
Dzięki za uwage Pawellos, zrobię to od ręki i sprawdzę czy wszysko OK 
BTW.. Jak (i czy da się wogóle) "przeszczepić smyczkę" z oryginalnego korka na ten STANT? Ten na kluczyk ma taki sam rancik gdzie można by ją wpiąć ze starego korka.. (smyczka - plaskikowy przewodzi łączący korek z klapką od wlewu
)
EDIT: Korki sprawdzone - wszystko lux

BTW.. Jak (i czy da się wogóle) "przeszczepić smyczkę" z oryginalnego korka na ten STANT? Ten na kluczyk ma taki sam rancik gdzie można by ją wpiąć ze starego korka.. (smyczka - plaskikowy przewodzi łączący korek z klapką od wlewu

EDIT: Korki sprawdzone - wszystko lux

You can never have too much power, just not enough traction.
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Kolor: Candy Apple Red
Tak, normalnie do podmieniasz "rozciągając gumkę" ;)Darenty pisze:Dzięki za uwage Pawellos, zrobię to od ręki i sprawdzę czy wszysko OK :)
BTW.. Jak (i czy da się wogóle) "przeszczepić smyczkę" z oryginalnego korka na ten STANT? Ten na kluczyk ma taki sam rancik gdzie można by ją wpiąć ze starego korka.. (smyczka - plaskikowy przewodzi łączący korek z klapką od wlewu :P )
EDIT: Korki sprawdzone - wszystko lux :)