na zywo podobno wypas bo kolega widzial, mowil ze tyl tez ladny, ale ja mysle ze i tak zdania nie zmienie, przod i wnetrze tak, tyl niealfatech pisze:trochę za okrągły a środek bardzo europejski - ciekawe jakie wrażenie robi na żywoAluStar pisze:Mi sie podoba 05-09 bo nawiazuje do 67 rok - te nowe to dzielo wlochow i kształt juz taki pod niemca / europejczyka. Stracil swoj wyglad prawdziwego Musclecar ( czy jak sie tam pisze ) . Zaokraglili go jak New Bitla .
Mustang 2010
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
-
Konrado
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: silver
Nowy Mustang robi dobre wrażenie na żywo. Lepsze niz na zdjęciach. Tył ratuje zobaczenie lamp włączonych i działających. No ale gusta są różne, ale myśle że każdy model może się podobać. A o gustach się nie dyskutuje. No i wiadomo, każdy chwali bardziej swoje
A my jeżdzimy jeszcze starszym modelem więc nam taki się najbardziej podoba 
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune
Chyba nie to zeby każdy zachwalał swojego - pisze co mi sie podoba bardziej .Konrado pisze:. A o gustach się nie dyskutuje. No i wiadomo, każdy chwali bardziej swojeA my jeżdzimy jeszcze starszym modelem więc nam taki się najbardziej podoba
Zmiany min , ale chyba z tyłem poszli nie w tym kierunku..
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
Nie specjalnie.. :Dalfatech pisze:trochę za okrągły a środek bardzo europejski - ciekawe jakie wrażenie robi na żywo :niepewny:AluStar pisze:Mi sie podoba 05-09 bo nawiazuje do 67 rok - te nowe to dzielo wlochow i kształt juz taki pod niemca / europejczyka. Stracil swoj wyglad prawdziwego Musclecar ( czy jak sie tam pisze ) . Zaokraglili go jak New Bitla .
Aczkolwiek model króry widziałem, miał fajną maskę.
-
Mario78
- Młodszy Forumowicz
- Model: Cougar 99
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Silver
- Kontakt:
Dziś umówiłem się z kolegą z forum na sprzedaż felg. Kolega spóźnił sie 1godz.20min. Ale mu za to podziękowałem poniewaz juz mieliśmy się rozjezdzać po udanej transakcji jak nadjechało to ...Pierwszy raz widziałem na żywo i jestem oczarowany jest świetny ,ale największe wrażenie zrobił srodek ,jest tak ''grubo''. Zwrócicie uwagę na wlot na masce robił piorunujące wrażenie ....tylko kolor wybrałbym inny.
[size=192][color=red][b]Zawsze ustawiaj czas wygaśnięcia postów nie wnoszących nic do tematu!!![/b][/color][/size]
-
Damian Konieczny
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1966
- Kontakt:
-
Konrado
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: silver
W celcjuszach i zwszystkimi Bajerami bogatej wersji też jest - tylko trzeba mieć bogatszą wersję wyposażenia...... 
Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune