Kto kogo gdzie widział?

O mustangu i o nas

Moderatorzy: Hans, Hans

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
adaslaw
Forumowicz
Model: Mustang conv. 2006
Silnik: V6 4.0
Kolor: skromny czarny

Re: Kto kogo gdzie widział?

Post autor: adaslaw » 2011-03-14, 03:27

Ta moja odpowiedź jest mocno zbiorcza - ale co tam ;]

1. Koło stycznia lutego - stojąc na czerwony, na wysokości Auchan w Piasecznie widziałem na przeciw czarnego Mustanga - chyba GT. Mignąłem mu długimi. Odmigał. Ktoś z klubu?

2. Zawracając na Puławskiej (Piaseczno - Warszawa), z podporządkowanej wyjeżdżał czerwony coupe 2005+. Mignąłem długimi - nie odmigał. Ktoś z klubu? ;]

3. Kilka dni temu, Puławska pomiędzy Warszawą a Piasecznem - niebieskie 2005+, chyba GT. Miał jakieś dziwne manidła lub naklejki na boku. Duże manidła. Ktoś z klubu? ;]

4. Mustanga mam od pół roku, ale ostatnio dopiero po raz pierwszy machnąłem komuś z Klubu (wraz z odmachaniem ;) ) :) Widziałem się na trasie z Marcinem Nowakiem (zawodowym siatkarzem) :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Marcin_Nowak_(siatkarz" onclick="window.open(this.href);return false;) Marcin był na gocartach co kiedyś ustawiliśmy sobie, ale jeździć nie jeździł - wiadomo dlaczego :)

5. W Warszawie, noc, kilka dni temu. Mustang 2005+, chyba GT, coupe, kolor - nie wiem jak nazwać - taki jak ma PayToPlay :) Pozdrowiłem piątką. Odpozdrowił piątką ;]

6. Biały Mustang V6 w Piasecznie - to juz omówione ;) Zatknąłem kartkę za wycieraczką. Już wiadomo, że to kolega YoDa :)

Ufff, to tyle - Adaslaw

Awatar użytkownika
RAFAŁ (GROSZEK)
Stowarzyszenie MKP
Model: był SN95 jest GT2011
Silnik: V8 5.0
Kolor: SREBRNY

Post autor: RAFAŁ (GROSZEK) » 2011-03-14, 07:12

a ja wczoraj widziałem w programie "uwaga pirat" jak zatrzymali gościa w czerwonym cabrio 2007 na początku myslałem że to horse ale gość nie zgodził się na pokazanie twarzy i po jego postawie stwierdziłem że to nie był horsejechał 120km/h zarobił 10 p. i 500zł ale jaki był cwaniak chciał się z nimi ścigać z pod świateł

Awatar użytkownika
YoDa
Forumowicz
Model: V6 3,7 2012
Silnik: V6 3.7
Kolor: Performance White
Kontakt:

Post autor: YoDa » 2011-03-14, 08:38

adaslaw pisze: Ale jaja :)

A więc - po kolei.

Srebrne V6 - możliwe, że jechałeś za srebrnym V6, który i ja kiedyś tylko raz widziałem na parkingu Auchan w Piasecznie. Chciałem jemu zostawić info za wycieraczką, ale zanim kupiłem długopis w EmPiku, to on sobie już pojechał (teraz notes+długopis zawsze mam w wozie ;) ). Ten srebrnym, co widziałeś miał czarne pasy? Bo ten co widziałem miał.

Twoja żona w Piasecznie: gościem, co zostawił info Twojej zonie za wycieraczką jestem ja :))) Jestem takim trochę aktywnym klubowiczem i fanem Mustangów i takie infa za wycieraczkami zostawiam :) Kartkę pisałem jak do Chłopa - skąd miałem wiedzieć, że właścicielem jest kobieta :) Chociaż: miałem plotki, że kierowcą tego Mustanga jest pani fryzjerka.

Pytasz: czy to z forum ktoś? Ale nie wiem o kogo pytasz ;P
Jeśli pytasz o gościa ze srebrnego Mustanga to moja odpowiedź brzmi: nie, nie wiem, czy to ktoś z forum.
Jeśli pytasz o to, czy ten co wetknął kartkę za wycieraczkę, to odpowiadam: tak, to ktoś z forum. Ja :)

A odnośnie nieformalnej grupy piaseczyńskiej i mini zlocików: to tylko takie moje określenia :) Po prostu - chętnie bym się z Wami wszystkimi w Piasecznie kiedyś ustawił. Żaden big deal - po prostu spotkać się i chwilę pogadać :) A jeśli godzina będzie późna - to się też napić czegoś ;]
Ja już przy pomocy karteczek za wycieraczką poznałem Pawła z Piaseczna, co ma czarnego V6 2005+ (nie wiem, czy wciąż jego ma, bo stara się jego sprzedać / spieniężyć na Allegro). Jest też Konrado z Piaseczna, ale z nim jakoś nigdy nie udało mi się ustawić (on tylko pomieszkuje w Piasecznie).

Ufff... To tyle :) Reasumując: w Piasecznie wiem że jest minimum 3 Kónie ;]

Pozdro,
Adaslaw / Adam

PS.
YoDa: Napiszę też do Ciebie prywatnie.

No to jaja rzeczywisce :) ale spoko miło dostawać takie kartki :)
No to Piaseczno rośnie w siłę, ja naliczyłem conajmniej 6 sztuk a może siedem !! powiedzmy w powiacie . Mieszkam w Magdalence i moją ulicą często przejeżdza czarny GT a w Łazach mieszka mój kolega z czarnym V6 2010 któremu osobiscie sciagałem tego konika ale nie mogę namówić do aktywności na forum :(
Reasumując jest nas tyle że można by gdzieś jakieś spotkanko zorganizować jak się uda wszystkich zebrać.

A co do tego srebnego to nie miał pasów , oooo zapomniałem że fotke mu strzeliłem hehe

Obrazek

Pozdrawiam
Yoda

Obrazek

Konrado
Forumowicz
Model: Silver Bullet, 2006
Kolor: silver

Post autor: Konrado » 2011-03-14, 10:08

YoDa pisze:Przed wczoraj na Puławskiej koło południa jechałem za srebnym V6 na WPI... ładnie zrobiony , srebny przód itp. chyba już na letnich bo rozmiar koło 20'
Natomiast żona w Piaseczsnie dostała kartkę za szybą z namiarami kolegów z Piaseczna że już trzy są ( czarny , Czarny cabrio i biały ) ale ten srebny już czwarty :) , czy to z forum ktoś? W Piasecznie ponoć jakaś nieformalna grupa się tworzy i mini zlociki

Kuźwa Panowie, proszę nie inwigilować mnie:)
Ten taki ładny srebrny to mój silver bullet:) :) :)
A jak chodzi......

Mam teraz troche więcej czasu więc jakby co to sie możemy styknąć....

Silver Bullet Mods: 19" American Racing Chrome/Pirelli PZero, Front HID, Clear Signal Chrome/bicolor LEDs, Sequential Tail Lights, FR Front Grille Chromes, Ford Racing Brakes, Ford Racing X-pipe Dual exhaust, DiabloSport aggresive shift Pb98 custom tune

Awatar użytkownika
horse
Forumowicz
Model: Mustang Convertible
Kolor: Torch Red
Kontakt:

Post autor: horse » 2011-03-14, 10:19

RAFAŁ pisze:a ja wczoraj widziałem w programie "uwaga pirat" jak zatrzymali gościa w czerwonym cabrio 2007 na początku myslałem że to horse ale gość nie zgodził się na pokazanie twarzy i po jego postawie stwierdziłem że to nie był horsejechał 120km/h zarobił 10 p. i 500zł ale jaki był cwaniak chciał się z nimi ścigać z pod świateł
http://mustangklub.pl/forum/posting.php ... 27&p=60823#" onclick="window.open(this.href);return false;
juz mnie ludzie w wawie zaczepiajaipytaja o tego pirata czy to moze ja bylem :D

RAFAŁ ja bym sie zawsze zgodzil na pokazanie :rotfl: :rotfl: i pozatym on jechal 138 a nie 120 ale to i po tym powinienes stwirdzic ze to nie ja bo tam moja prdkosc to 160-170 :P :wstyd:
a znam czlowieka jest z Sulejowka kilka razy z nim rozmawialem :)

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D

Awatar użytkownika
Robert
Forumowicz
Model: Ford Mustang 2006
Kolor: Perf White

Re:

Post autor: Robert » 2011-03-14, 12:43

mrjackson pisze:Robert, Jeżeli chodzi o wczoraj, to o koło godziny 9.00 skręcałem z wołoskiej w marynarską i widziałem właśnie, że wyprzedził mnie biały mustang.

Pozdr :papa:
i znow sie widzielismy w korku :)

PS bardzo fajnie masz wydech zrobiony, super brzmi - szczegolnie od dolu :ok:

[url=http://userbars.org][img]http://img254.imageshack.us/img254/4205/mustanguserbar2sp6.jpg[/img][/url]
[url=http://www.userbars.us][img]http://www.userbars.us/./data/media/12/route_66.gif[/img][/url]

Awatar użytkownika
aro0n
Forumowicz
Model: Camaro
Silnik: V6 3.8

Post autor: aro0n » 2011-03-14, 13:24

Teraz Camaro, ale kiedyś Qóń wróci do stajni ;)

Awatar użytkownika
stang232
Forumowicz
Model: stang'95
Kolor: czarny
Stajnia: Stajnia Łódzka

Post autor: stang232 » 2011-03-14, 13:35

aro0n pisze:http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,i ... ,3,iSort,1 Ładny Quń na drugim planie ;)
Jak ma być nie ładny przecie to celibadowóź GT5.0, i jest na pierwszym planie tylko ten czerwony się wepchał :)

Obrazek

Awatar użytkownika
mrjackson
Forumowicz
Model: GT 05 +Kompressor
Silnik: V8 4.6
Kolor: Tungsten grey + Carbon
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: mrjackson » 2011-03-14, 16:15

Robert pisze:
mrjackson pisze:Robert, Jeżeli chodzi o wczoraj, to o koło godziny 9.00 skręcałem z wołoskiej w marynarską i widziałem właśnie, że wyprzedził mnie biały mustang.

Pozdr :papa:
i znow sie widzielismy w korku :)

PS bardzo fajnie masz wydech zrobiony, super brzmi - szczegolnie od dolu :ok:

Qrcze, a ja Cię nie widziałem :oczami: Dzięki za miłe słowo :)

kaczy

Post autor: kaczy » 2011-03-14, 18:31

Dziś około 16 na rogu Nowogrodzkiej i Chałubińskiego widziany chyba ono. W każdym bądź razie na pewno był to ciemno-zielony Bullit

http://kaczy.carbonmade.com

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Silnik: V8 4.6
Kontakt:

Post autor: Koral » 2011-03-16, 09:11

mozecie mi podpowiedziec kogo to auto?
Załączniki
musx.jpg

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Awatar użytkownika
aro0n
Forumowicz

Post autor: aro0n » 2011-03-16, 11:04

Dzisiaj na rondzie Grzegórzeckim w Krakowie koło 9:30 umilił mi powrót z biura czarny Mustang 2005+ z pasami :D

Awatar użytkownika
sławekw
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: sławekw » 2011-03-16, 17:28

dzisiaj w warszawie czarny GT cabrio 2005+ na skrzyżowaniu Słomińskiego i Międzyparkowej po 8 parę minut leciał na most gdański; rej: WX ......

Nic na siłę, wszystko młotkiem :D i wyklepie się coś takiego:
Obrazek

Awatar użytkownika
aro0n
Forumowicz

Post autor: aro0n » 2011-03-16, 22:43

No i miłe zakończenie miło rozpoczętego dnia ;) Róg Grzegórzeckiej z Nullo około 20:30. To chyba ten, którego MAX widział parę dni temu na Mogilskim, więc zostawiłem kartkę z adresem forum ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2011-03-17, 00:31

aro0n pisze:No i miłe zakończenie miło rozpoczętego dnia ;) Róg Grzegórzeckiej z Nullo około 20:30. To chyba ten, którego MAX widział parę dni temu na Mogilskim, więc zostawiłem kartkę z adresem forum ;)
Obrazek
Ale upolowałeś super tak to był on!!!!

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż”