Kto kogo gdzie widział?
Re: Kto kogo gdzie widział?
Teraz na ul. Wawelskiej żółte v6 SN95 converiible (po lifcie) na SWI bądź SNI.... jest on chyba na allegro wystawiony 

Pozdrawiam,
Adam

Adam

- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Kraków budzi się do życia na rondzie Mogilskim od Alej Pułkownika Beliny Prażmowskiego czarne SN95 convertible z białym dachem KR46... piękny czarny Quń ślinił w promieniach słońca.
aro0n intuicja mi mówi że to TY
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
No niestety to nie ja choć przejeżdżałem tam dzisiajMAX pisze:Kraków budzi się do życia na rondzie Mogilskim od Alej Pułkownika Beliny Prażmowskiego czarne SN95 convertible z białym dachem KR46... piękny czarny Quń ślinił w promieniach słońca.

A tak poza tym Krakowski smog już po tygodniu sprawia, że auto ma zamiar porosnąć mchem

Pozdrawiam

Teraz Camaro, ale kiedyś Qóń wróci do stajni ;)
Wczoraj tj. w środę 09-03-2011 na ulicy Łobzowskiej w Krakowie zaparkowana IV generacja 

Teraz Camaro, ale kiedyś Qóń wróci do stajni ;)
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Vista Blue Metallic
dzis (10.03.2011) przejezdzalem przez Łomianki, stał tam niebieski-sonic blue- wydaje mi sie ze był to adasko74, charakterystyczne tylne okna, a raczej ich brak
. ale pewny nie jestem....

- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
exlux pisze:dzis (10.03.2011) przejezdzalem przez Łomianki, stał tam niebieski-sonic blue- wydaje mi sie ze był to adasko74, charakterystyczne tylne okna, a raczej ich brak. ale pewny nie jestem....
pozdrowionka..to bylem ja

- nemax
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2011
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: biały, a teraz w poszukiwaniu KLASYKA
ostatnio we Wrocku na Krzykach w okolicach ul. Borowskiej/Świeradowskiej często widuję srebrnego '05-09' chyba GT z dwoma czarnymi pasami ... nastęnym razem sptryknę fotkę, a może kolega się ujawni i czasami razem gdzieś śmigniemy 

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,i ... ,3,iSort,1" onclick="window.open(this.href);return false;
celibad jakie miał wzięcie
celibad jakie miał wzięcie
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Przed wczoraj na Puławskiej koło południa jechałem za srebnym V6 na WPI... ładnie zrobiony , srebny przód itp. chyba już na letnich bo rozmiar koło 20'
Natomiast żona w Piaseczsnie dostała kartkę za szybą z namiarami kolegów z Piaseczna że już trzy są ( czarny , Czarny cabrio i biały ) ale ten srebny już czwarty
, czy to z forum ktoś? W Piasecznie ponoć jakaś nieformalna grupa się tworzy i mini zlociki
Natomiast żona w Piaseczsnie dostała kartkę za szybą z namiarami kolegów z Piaseczna że już trzy są ( czarny , Czarny cabrio i biały ) ale ten srebny już czwarty

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- arkanosaurus
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2008 Pony Package
- Kolor: Vista Blue Clearcoat Metallic
CSI:Kryminalne zagadki Miami -> teraz na TV4
V8 CABRIO +05 - niestety prowadził go "morderca"

- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Dzisiaj o 19ej: ja jechałem w kierunku Wawy, (chyba) GT jechało w kierunku Grodziska Mazowieckiego. Mijaliśmy się na wysokości Podkowy Leśnej.
.::
my other ride is your mom
::.

Maków, ul. Główna
godz. 11:15
Czarny 2005+ convertible 4.0 V6 na blachach EL
Prowadził mężczyzna
Ktoś z klubu ?

godz. 11:15
Czarny 2005+ convertible 4.0 V6 na blachach EL
Prowadził mężczyzna

Ktoś z klubu ?

Ostatnio zmieniony 2011-03-13, 19:52 przez kozaty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Dziś, wracając z myjni blisko przejazdu kolejki WKD w Podkowe Leśnej spotkałem cabrio GT na blachach WZ.
Pomachaliśmy, pogoniłem za, żeby wiedzieć co to i na jakich blachach i tyle. 

.::
my other ride is your mom
::.

- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Kolor: skromny czarny
Kasia, Kasia...KasiaW pisze:dziś (2 marca'11) koło 14.00 dwa czarne koniki V6 2005(lub above) - Cabrio na Marszałkowskiej pod Desą, kilka metrów dalej na placu Konstytucji drugi czarny kuń.

Jeśli ten Kóń pod Desą co widziałaś był w stanie zaparkowanym, to był to mój Kóń (czarny V6 convertible 2005+ z czarnym dachem)

A ten, cytuję "kilka metrów dalej na placu Konstytucji drugi czarny kuń" - też jego widziałem tamtego dnia i w tym miejscu

Kasia, jeśli się kręcisz po centrum swoim koniem, to daj znać to z Twoim mężem możemy kiedyś zrobić microzlot i się na obiad na przykład gdzieś umówić ;]
Ihaaa!
Adaslaw
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Kolor: skromny czarny
Ale jajaYoDa pisze:Przed wczoraj na Puławskiej koło południa jechałem za srebnym V6 na WPI... ładnie zrobiony , srebny przód itp. chyba już na letnich bo rozmiar koło 20'
Natomiast żona w Piaseczsnie dostała kartkę za szybą z namiarami kolegów z Piaseczna że już trzy są ( czarny , Czarny cabrio i biały ) ale ten srebny już czwarty, czy to z forum ktoś? W Piasecznie ponoć jakaś nieformalna grupa się tworzy i mini zlociki

A więc - po kolei.
Srebrne V6 - możliwe, że jechałeś za srebrnym V6, który i ja kiedyś tylko raz widziałem na parkingu Auchan w Piasecznie. Chciałem jemu zostawić info za wycieraczką, ale zanim kupiłem długopis w EmPiku, to on sobie już pojechał (teraz notes+długopis zawsze mam w wozie

Twoja żona w Piasecznie: gościem, co zostawił info Twojej zonie za wycieraczką jestem ja

Pytasz: czy to z forum ktoś? Ale nie wiem o kogo pytasz ;P
Jeśli pytasz o gościa ze srebrnego Mustanga to moja odpowiedź brzmi: nie, nie wiem, czy to ktoś z forum.
Jeśli pytasz o to, czy ten co wetknął kartkę za wycieraczkę, to odpowiadam: tak, to ktoś z forum. Ja

A odnośnie nieformalnej grupy piaseczyńskiej i mini zlocików: to tylko takie moje określenia

Ja już przy pomocy karteczek za wycieraczką poznałem Pawła z Piaseczna, co ma czarnego V6 2005+ (nie wiem, czy wciąż jego ma, bo stara się jego sprzedać / spieniężyć na Allegro). Jest też Konrado z Piaseczna, ale z nim jakoś nigdy nie udało mi się ustawić (on tylko pomieszkuje w Piasecznie).
Ufff... To tyle

Pozdro,
Adaslaw / Adam
PS.
YoDa: Napiszę też do Ciebie prywatnie.