Mustang z allegro/ebay
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
taka moc w tym roczniku ma silnik 3,8V6 .. ale skoro chodzi Ci o mustanga z małą pojemnoscia to ja Ci sprzedam swojego mustanga 3,8V6 2003 i dorzuce gratis silnik od Cinquecento;) tylko czy jest sens skoro ja OC za rok zaplacilem 280zł, AC placi sie od wartosci, ja od 43tys.zl zaplacilem 600zl/pol roku, bo mam w miare nowy rocznik, co i przy skladce na OC ma znaczenie, no a jesli chodzi o paliwo to takie Cinqecento spali te 6l/100km czyli ok 25zl/100km a moim mustangiem robie 100km za niecale 20zł:) takze jak patrzysz na ekonomie to naqwet diesle drozej wychodza;)dawinho12 pisze:Gdzies slyszalem o Mustangu z 2001r z 2l silnikiem o mocy 196 koni czy cos takiego!:D
wiem ze nie tlumaczy mnie zalozenie LPG,mimo ze wlozylem naprawde dobra instalacje do 300KM, tutaj ponad 50% uzytkownikow jest przeciwna, wieksozsc ma nowy model mustanga, ktory tani nie jest, no i to samo za siebie mowi, oni nie patrza na ekonomie, bo ich stac na benzyne;)
ja nie mialem potrzeby zakladania lpg, no ale juz pisalem w oddzielnym poscie ze jak mojej ksiezniczce(zonce) sprzedalem jej tigre, to zaczela mi plakac ze nie bedzie miala czy do mamy pod Radom jezdzic, bo mustang za duzo pali, wiec sie wkurzylem i dla neij zalozylem ta instalacje,zeby nie marudzila, teraz wychodzi ja taniej niz tigra a na3wet odkad stracila studencka znizke to i taniej od PKSu;) ale nie zaluje ze zalozylem, na gazie super chodzi, jezdze nim po calej polsce i nic mnei to nie kosztuje, codziennie do pracy nim jezdze i nie mysle ze wydaje na paliwo pol mojej dniowki bo nie waydaje nawet 20%;)
w styczniu jezdzilem niebieskim GT i przez miesiac wydalem na paliwo 1600zl, co dla mnei jest sporym dodatkowym wydatkiem, no ale tam to byla zabawa a spalanie nie schodzilo ponizej 25l/100km;)
takze podsumowujac, w nowym modelu mustanga gazu nie zobaczysz bo jak ktos ma ponad 100tys.zl wydac to i na paliwo go bedzie stac, a z tych mniej zamoznych co nie spia na kasie ani nei maja dzianych starych, a chca miec mustanga, to taka sekwencyjna instalacja LPG bedzie tylko zaleta;)
no i jeszcze jedna uwaga, gaz ma wyzsza liczbe oktanowa, i mi jak zapala sie kontrolka od paliwa(check engine) to zawsze od slabej benzyny a jeszcze nigdy od gazu -to daje do myslenia..
ja planuje kupic nowego GT i raczej watpie zebym przerobil go na lpg(nawet dla zonki), ale sprowadzam diesle z zachodu i planuje po prostu na codzien i w trasy jezdzic takim sprowadzonym dieslem, a w weekendy i przy dobrej pogodzie GT:) no ale fajnie by bylo nim jezdzic na codzien i nawet na koniec europy nie patrzac na cene benzyny, moze kiedys jak juz pobuduje wlasny dom, awansuje w pracy i zaczne normalnie zarabiac, to wtedy cena paliwa nie bedzie mi straszna ani spalanei rzedu 25l/100km;)
niepotrzebnie sie rozpisalem, jak Cie interesuje ekonomiczny mustang to tu masz watek viewtopic.php?t=752
a jak jest za drogi, to zdarzaja sie starsze egzemplarze za mniejsze pieniadze, chociaz nawet 10letniego bezwypadkowego mustanga ciezko kupic ponizej 20tys.zl, Radek mial 10letniego i sprzedal za 30tys.zl no i nie byl w 100% bezwypadkowy.. mi ciezko go sprzedac za grosze, bo mnie kosztowal ponad 45tys.zl, no ale wtedy chodzily po 65tys.zl ..
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
DAJ pisze:Czy ktoś może zna lub widział to auto?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7553547
kolego zerknij do tego tematu jest trochę więcej opisany, choć często na forum się on pojawia... tylko trzeba poszukać
http://mustangklub.pl/forum/viewtopic.p ... c&start=15

- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
1967 prosze o opinie!?!?!?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=732519941
Prosze o wszelakie info na temat tego usera lub auta?
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Re: 1967 prosze o opinie!?!?!?
Ogłoszenie jest ze Wschowy, więc 50 kilometrów ode mnie. Kilka dni temu wysłałem sprzedawcy SMS z zaproszeniem do Klubu, ale odzewu nie ma.siara pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=732519941
Pozdrawiam
Samotny Wilk
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
to tylko ewentualnosc, autko jest perfect i szkoda by bylo go oddawac, chyba ze dolozylbym do GT500 bo takie widzialem w Niemczech.. ale to nie w przypadku budowania domu.. zreszta z GT500 balbym sie ze tak jak Ty mialbym problem z ruszaniem i slizgalbym sie zamiast przyspieszac,w automacie tego problemu nie ma,przyspiesza na zwyklych oponach w zasadzie bez poslizguAluStar pisze:Koral -nie rob tego -zostana ci tylko wspomnienia jak go sprzedaz - wiesz ze potem to juz bedzie ciezko kupic konika ..

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Wrzucajcie info o autach z nr inu tam gdzie jest o ogledzinach itp. Ja juz wrzucilem jedngeo i bede wrzucal reszte. Fotek nie wrzucam tylko bo duzo zajmuja.
jakby co uwaga na 2 4gen v6 czarne na allegro/otomoto i jednego blekitnego metalika wszystko jest troche nierowne na spawach i wogole wyglada jakby je ktos skladal z paru sztuk:/
jakby co uwaga na 2 4gen v6 czarne na allegro/otomoto i jednego blekitnego metalika wszystko jest troche nierowne na spawach i wogole wyglada jakby je ktos skladal z paru sztuk:/
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
to przecież jest nowy dział VIN, gdzie jak dotad jest jeden post bo wszyscy dalej tu piszą.
http://www.mustangklub.pl/viewforum.php?f=53
Od tej pory w takim razie posty o autach sprawdzonych pojawiające się w tym wątku będą przenoszone, do osób będzie pisane info (po 1 razie) i ostrzeżenie po 2 razie. W wolnym czasie w tym temacie 31-stronnym zrobię porządek i pozakładam tam nowe wątki a stąd wywale.
Czyli w tym wątku od tej pory piszemy o autach które nas interesują, ale o których niewiele wiemy lub nie znamy VIN.
http://www.mustangklub.pl/viewforum.php?f=53
Od tej pory w takim razie posty o autach sprawdzonych pojawiające się w tym wątku będą przenoszone, do osób będzie pisane info (po 1 razie) i ostrzeżenie po 2 razie. W wolnym czasie w tym temacie 31-stronnym zrobię porządek i pozakładam tam nowe wątki a stąd wywale.
Czyli w tym wątku od tej pory piszemy o autach które nas interesują, ale o których niewiele wiemy lub nie znamy VIN.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%