Wiocha

Widać, niektórzy kierowcy Mustangów wyłączają myślenie, ktoś słusznie nakleił karnego ******* .

--------------------------------------------Re: Kto kogo gdzie widział?
przez Kamil » 8 maja 2012, o 19:44
Kumpel podesłał, Warszawa - Arkadia.
Wiocha
Widać, niektórzy kierowcy Mustangów wyłączają myślenie, ktoś słusznie nakleił karnego ******* .
Jakies male kola z tylu, chyba ze tylko takwyglada ....stang67 pisze:Dzisiaj, Kraków, 15:35, ul. Westerplatte, centrum; niebieski V6 05+ na blachach Lublińskich. LU ****L
lowrider pisze:--------------------------------------------Re: Kto kogo gdzie widział?
przez Kamil » 8 maja 2012, o 19:44
Kumpel podesłał, Warszawa - Arkadia.
Wiocha
Przekaż koledze, że ten srebrny mustang jest mój, właśnie wczoraj postawiłem go na miejscu dla os.niepełnosprawnych bo poruszam się na wózku....... niestety, dodatkowo na blacie leżała karta z numerem rejestracyjnym o uprawnieniu stawania w tym miejscu, dodatkowo jakby zajrzał do środka to by zauważył dźwignię dodatkową do gazu ......... Więc następnym razem kolego niech pierd...... się w łeb zanim cokolwiek komuś naklei, bo trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć.... rozumiem że muszę jeżdzić stereotypowo fiatem albo jakimś cinquaciento żeby pasowało do osoby na wózku ???????? POLSKA!!!!!!!!!! naprawdę to się zdarza tylko w tym kraju!!!!!
Szczególnie że jak podjedziesz i otworzysz drzwi to musisz mieć miejsce zeby wysiąść...... w Polsce miejsca nie sa szersze od zwyklego miejsca parkingowego, wiec musisz stanąć jak najblizej lini, bo kazdy kto podjedzie bliżej niz otwarcie calych drzwi na cały ich zasięg, zastawi Cie i juz jest pozamiatane...... nie jest to zrobione specjalnie tylko celowo przecież....no dobra ale nawet na tym miejscu parkingowym 5 na 5 krzywo stoi...
Nie chciałem być niemiły po prostu rozładować napięcie...lowrider pisze:Szczególnie że jak podjedziesz i otworzysz drzwi to musisz mieć miejsce zeby wysiąść...... w Polsce miejsca nie sa szersze od zwyklego miejsca parkingowego, wiec musisz stanąć jak najblizej lini, bo kazdy kto podjedzie bliżej niz otwarcie calych drzwi na cały ich zasięg, zastawi Cie i juz jest pozamiatane...... nie jest to zrobione specjalnie tylko celowo przecież....no dobra ale nawet na tym miejscu parkingowym 5 na 5 krzywo stoi...
Te.... miales oszczedzac na zlot!!!! A tu zie wozisz do krk 100mph!!!! O ty!!!stang67 pisze:Dzisiaj o 18:05 na A4 zaraz za Gliwicami w kier. Kato. Czerwony 05+ na lawecie. Nic więcej nie wiem bo leciałem 100mph, z przeciwka.