Kto kogo gdzie widział?
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
No, to musicie przeczytać:
Dziś o 18.30 na pl. Powstańców Warszawy szara V6 z jasnoszarymi pasami. WF, felgi chyba 20" chrom. Staje, ja wyskakuję ze swojego tajnego Mondzioła, podchodzę i tradycyjnie:
- Kolega z Mustang Klub Polska?
- Nie...
- To zapraszam http://www.mustangklub.pl
- Wiem, że jest, ale nie, nie...
Nie poddaje się:
- A coś nie tak? Zapraszamy!
- Nie, nie, no chyba, żeby mi płacili.
Przechodzę do perswazji:
- No ale auta czasem się psują, wtedy łatwiej o informacje, części...
- Nie, ja już wszystko mam obcykane!
Pas. Nie wiem, czy to moja gęba, Mondeo, ten klimat, wieczorowa pora... Nie wiem, chyba pójdę do specjalisty...
Ale trzeba wyciągnąć wnioski:
1. stawiam wniosek: musimy zrobić składkę, bo chyba inaczej tego kolegi nie pozyskamy...
2. On ma już obcykane wszystko, my jednak jeszcze nie - musimy go pozyskać.
To pewnie jakaś osobowość lub osobistość, a ja ciemny nie rozpoznałem... choć po namyśle stwierdzam, że raczej osobliwość
Dziś o 18.30 na pl. Powstańców Warszawy szara V6 z jasnoszarymi pasami. WF, felgi chyba 20" chrom. Staje, ja wyskakuję ze swojego tajnego Mondzioła, podchodzę i tradycyjnie:
- Kolega z Mustang Klub Polska?
- Nie...
- To zapraszam http://www.mustangklub.pl
- Wiem, że jest, ale nie, nie...
Nie poddaje się:
- A coś nie tak? Zapraszamy!
- Nie, nie, no chyba, żeby mi płacili.

Przechodzę do perswazji:
- No ale auta czasem się psują, wtedy łatwiej o informacje, części...
- Nie, ja już wszystko mam obcykane!
Pas. Nie wiem, czy to moja gęba, Mondeo, ten klimat, wieczorowa pora... Nie wiem, chyba pójdę do specjalisty...
Ale trzeba wyciągnąć wnioski:
1. stawiam wniosek: musimy zrobić składkę, bo chyba inaczej tego kolegi nie pozyskamy...
2. On ma już obcykane wszystko, my jednak jeszcze nie - musimy go pozyskać.
To pewnie jakaś osobowość lub osobistość, a ja ciemny nie rozpoznałem... choć po namyśle stwierdzam, że raczej osobliwość

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Dzis jechalem pod wieczor ogladac taurusa na sprzedaz. Podjechalem na Marsaa Plowiecka i jak wjezdzalem na skrzyzowanie padly swiatla i wszystkie sygnalizatory zaczely mrygac na zolto. czekalem by przejechac i przed macha mojego starego zuzytego stanga 4gen zatrzymal sie czarny 2005+:) Nie wiem kto to:P ale jechal na wiadukt na marsa chyba:) kurde ogladalem tego taurusa z 1993 roku 3.0 V6 dzis i fajny tylko ze na zimnym silniku nierowno pracuje kurde chyba ma cos z pierscieniami bo uszczelka pod glowica ok:)
A widzialem jeszcze jakiegos typa ktory mustangiem 4gen zaliczyl krzaczory w Nieporecie
wielkie brawa...... moze trzeba wytlumaczyc niektorym ze mustang srednio nadaje sie do karczowania krzakow przy drodze ale...... bylo zilmno i spieszylem sie a gosc byl chyba zajey wiec stwierdzilem ze nie bede przeszkadzac:P
A widzialem jeszcze jakiegos typa ktory mustangiem 4gen zaliczyl krzaczory w Nieporecie

-
- Forumowicz
- Kontakt:
Dzis rano kolo godziny 8ej jechalem w strone Radzymina z przeciwka czarny 4gen gt 2003 chyba rej sh.... Wieczorem kolo 18:15 trasa chyba z marek lub drewnicy na trase miedzy rondami(na wysokosci jak zaczynal sie Rembertow czarny 2005+ z bialym pasem na drzwiach mustag chcial sie wlaczyc do ruchu ale go nie wpusilem bo nie zauwazylem skubanca:P a szybko jechalem i bym sie nie wyrobil z hamowaniem. Dzis kolo Bialoleki 9 rano czerwone 4gen 2000 rok chyba rej WI
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Dziś, przystanek OKOPOWA, Warszawa, 17:40, ciemny (ale nie wiem jaki kolor z powodu lamp sodowych) SN95, chyba po 2000r.. A już się smutałem, że tylko S197 widać w Stolycy. Podrawiam!!!
A kilka dni temu widziałem albo ono, albo kogoś innego chyba, bo z jakąś dziwną , żółtą tablicą z tyłu.
A kilka dni temu widziałem albo ono, albo kogoś innego chyba, bo z jakąś dziwną , żółtą tablicą z tyłu.
.::
my other ride is your mom
::.

-
- Forumowicz
- Kontakt:
Nie ma sprawy , kosta straszna ale było miłokaczy pisze:Dzięki ono za poświecenie i przyjazd mimo minus stu stopni na dworzu

Niestety to nie ja , mam zwykłą blache.Hans pisze:A kilka dni temu widziałem albo ono, albo kogoś innego chyba, bo z jakąś dziwną , żółtą tablicą z tyłu.
Aleksander jak juz to zrobisz to daj znać gdzie i ile bo chętnie bym to zrobił w swoim

Bull & quattro
-
- Forumowicz
- Kontakt: