Kto kogo gdzie widział?
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
kurcze przepraszam bo na początku trochę faktycznie nie skojarzyłem :wstyd: - ale potem zaraz jak sie zorientowalem to akurat ruszyłem i już nie wiedziałem czy stawać czy nie... w każdym razie śmiesznie wyszlo :) - a co do jazdy w taka pogode to bez TCS to jest tragedia... albo ja jeździć nie potrafię :)
a dziś potem jeszcze bullita widziałem :)
i jeszcze mi się przypomniało, że rano chyba kuczko widziałem
pozdr!
a dziś potem jeszcze bullita widziałem :)
i jeszcze mi się przypomniało, że rano chyba kuczko widziałem
pozdr!
Bart
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
A ja przed paroma chwilami widziałem Pawellosa. Tak mi się wydaje. A jeśli to nie on, to w takim razie jakaś inna zdziwiona i zarośnięta gęba deczko wystawała z podobnego Mustanga. 
Tak czy inaczej pozdro!

Tak czy inaczej pozdro!
Ostatnio zmieniony 2010-05-07, 16:36 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
.::
my other ride is your mom
::.

Tata mi przed chwilką powiedział, że widział u jednego gościa Jawiszowicach Mustanga z wczesnych lat produkcji (powiedział, że '63
chyba się przesłyszał
) Zarejestrowany jako zabytek, dowiedział się, że jego pojemność to 5l (?), jeśli tak to chyba 302. Aha, zamiast normalnego znaczku z przodu miał po prawej stronie znaczek na trójkolorowej fladze
Najciekawsze jest to, że nie pamięta czy to coupe, czy fastback
Ale że w środku raczej zaniedbany, ktoś wsiadał do niego w roboczych ubraniach

Ale że w środku raczej zaniedbany, ktoś wsiadał do niego w roboczych ubraniach

- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: skromny czarny
Witam
Tej nocy, na wolnodostępnym parkingu w Piasecznie, stało Mustang GT, czarny (przynajmniej w nocy tak wyglądał;).
Ktoś z klubu?
btw:
Wyjątkowo zależałoby mi na dotarciu do właściciela. Bo auto stało 100 metrów od miejsca gdzie mieszkam i chętnie bym się zapoznał z właścicielem (zakładając, że tam mieszka, a nie był jedynie "przejazdem").
Pozdrawiam, Adam
Tej nocy, na wolnodostępnym parkingu w Piasecznie, stało Mustang GT, czarny (przynajmniej w nocy tak wyglądał;).
Ktoś z klubu?
btw:
Wyjątkowo zależałoby mi na dotarciu do właściciela. Bo auto stało 100 metrów od miejsca gdzie mieszkam i chętnie bym się zapoznał z właścicielem (zakładając, że tam mieszka, a nie był jedynie "przejazdem").
Pozdrawiam, Adam
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
hehe, czemu dziwiona? wiedziałem że to Ty.Hans pisze:A ja przed paroma chwilami widziałem Pawellosa. Tak mi się wydaje. A jeśli to nie on, to w takim razie jakaś inna zdziwiona i zarośnięta gęba deczko wystawała z podobnego Mustanga. :)
Tak czy inaczej pozdro!
i się człowiek 2 dni nie ogoli o od razu zarośnięta.. pfi ;p
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Dzis rano kolo jachtklubu na wale miedzeszynskim stalo 2005+ biale gt a na rondzie z palma:) z Mostu Poniatowskiego skrecal w lewo czarny 2005+ GT WK rej chyba Wracajac w budynku atrum stal zielony saleen na rej WI a w Rembertowie spotlalem zolte gt z 1993 roku bardzo ladnie zrobione WW.......C rej
302 HOooooo
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Dzis na Trasie lazienkowskij srebrne 2005+ cabrio ze zdjetym dachem blachy z Warszawy. Potem wracajac czarne gt Wi i bordowe cos ala cabrio gt 2005+ i czarne 2000 3,8 V6 WF.... to tyle kurde ladna pogoda i wysyp mustangow sie zrobil:) Ale dzis widzialem cos fajniejszego taurusa 2gen z ostatniej serii 3.8 V6 granatpwy metalik piekny:)
302 HOooooo