Macie jakieś doświadczenia i możecie coś podpowiedzieć? Będę zobowiązany

Czyli nie ma z tym jakiejś padaczki?Pavulon_ pisze:ja brałem w Budget w zeszłym roku - raz Camaro SS i raz Mustanga S550 V6. W żadnym przypadku nie miałem zamówionego konkretnego auta tylko jakiś zwykły full size, tak jest po prostu taniej, warto czasem zamówić klasę jedną niżej od tego którego chcesz zamówić. Wadą takiego rozwiązania jest brak pewności co do auta którym będzisz jeździł. Zaletą że jak trafisz to dostaniesz go taniej niż zarezerwujesz w necie. Za mustanga płaciłem mniej niż połowę $ których żądali przy wczesniejszej rezerwacji. Muszi popatrzeć na konkretne lokalizacje w której będziesz brał auto, zobacz jakie mają, ewentualnie zadzwoń do danego punktu na lotnisku.
Wszystko jasne - mnie właśnie zależy, żeby mieć auto, które chcę. W takim razie działam.Pavulon_ pisze:Nie wiem co rozumiesz przez "padaczkę"ale ogólnie wypożyczanie aut w USA jest tak powszechne jak u nas przejazd pociągiem. Trzeba tylko trochę poczytać i pokombinować żeby nie przepłacić i finalnie mieć auto które się chce. Raz miałem taki klimat że chciałem za wszelką cenę Mustanga w cabrio 5.0 i znalazłem GT/CS ale na 4 dni kosztował 1k USD
więc wiesz, wszystko da się zrobić pytanie jakim kosztem.