Mustang 2014 Concept?
Moderator: Hans
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Fiesta Mustang Kit
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: tomaho mówi, że nie jest szary metalik:-)
- Kontakt:
Mustang robi się coraz bardziej europejski teraz przód w 2010 ja w lancerze Evo ,a w tym 2014 tył jak w bmw x6
Proponuję postąpić jak koledzy z Porsche wsadzić diesla jeszcze na starych pompo-wtryskiwaczach, elektroniczny napęd 4x4 albo napęd na przód ... a następny krok to mustang gt500 hybrid edition
zapomniał bym skrzynie DSG
Proponuję postąpić jak koledzy z Porsche wsadzić diesla jeszcze na starych pompo-wtryskiwaczach, elektroniczny napęd 4x4 albo napęd na przód ... a następny krok to mustang gt500 hybrid edition
Pozdrawiam,
Adam
Adam
A ja jestem za! Nowe modele powinny byc w nowym stylu i nadążać za wymaganiami klienta. Kto chce klasyka to i tak znajdzie sobie starszy model. Jak do tej pory to ford nie zawodzil. No chyba ze lata 80 ;padam_chmielinski pisze:Mustang robi się coraz bardziej europejski teraz przód w 2010 ja w lancerze Evo ,a w tym 2014 tył jak w bmw x6
Mariusz
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt: