mam nadzieje ze lokalizacja nie odstraszy niektorych... - dezo masz jakies 115km, bydgoszcz 200km, Ostrów wlkp 160km no ale Jurek sie załamie bo ponad 300km wyjdziepluzz pisze:Mi to Wasowo tez sie podoba![]()

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
mam nadzieje ze lokalizacja nie odstraszy niektorych... - dezo masz jakies 115km, bydgoszcz 200km, Ostrów wlkp 160km no ale Jurek sie załamie bo ponad 300km wyjdziepluzz pisze:Mi to Wasowo tez sie podoba![]()
Niech przyjezdza kazdy kto chce tylko, zeby te ich "poczwary" (Dezo pisze:No i dobrze. Wracamy do punktu wyjścia. A cośmy podyskutowali, to nasze!
Bierzemy dworek. proponuję jednak zachować priorytet I Generacji, jezeli chodzi np. o miejsca noclegowe. Czy może którys z Was wysłać zapytania/zaproszenia do klubowiczów z I Generacji? Jak w jakimś terminie nie zgłosi się wystarczająca ilość osób, to zaprosimy pozostałe generacje. Pasuje?![]()
Ja tez bede mial daleko z Olsztyna...Pavulon_ pisze:mam nadzieje ze lokalizacja nie odstraszy niektorych... - dezo masz jakies 115km, bydgoszcz 200km, Ostrów wlkp 160km no ale Jurek sie załamie bo ponad 300km wyjdziepluzz pisze:Mi to Wasowo tez sie podoba![]()
no ale jak mówiłeś wszystkim nie dogodzisz
no chyba że jeszcze coś ciekawego znajdę w okolicach Wrześni, to wtedy Warszawka i Bydgoszcze bedzie mieć bliżej a Dezo i ja to samo.
Nooo..... ale tak jak czytales ostatnio na blogu (dzieki za komentarz) strasznie sie nudze. Dlatego taki aktywny jestemPavulon_ pisze:wy też jesteście teraz w robocie?
Jak zobaczyłem te zdjęcia, to tak się wystraszyłem, że nawet jej nie tknąłemMarcin79 pisze:Świetny pomysł Panowie!!
Muszę się ostro zabrać za składanie mojego Ogiera i może zdążę do 20.08., bardzo chciałbym spotkać się z Wami w realu w towarzystwie Mustangów.
Dezo - poradziłeś sobie z elektryką?