A ja słyszałem, że się dwa koniki prawie trzasnęły i z pewnością nie był to manewr planowany.

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Wątpię czy udałoby się to tak dobrze bez takiej "siły przewodniej" jak Ty i "siły wykonawczej" jak Poli. Szacun jak stąd na Madagaskar.MIRMAL pisze:Dziękuję wam wszystkim.Wspólnie zapracowaliśmy na wizerunek naszego klubu-to co pokazaliście daje nam od dzis wielką kartę przetargową na przyszłość.
Trochę głupio, że Ty z Górzyc jadąc nic nie pomyślałeś o tym, że ktoś nie miał możliwości pojawić się na MD z przyczyn z których nie musi się tłumaczyć.RAFAŁ pisze:Hans,
trochę głupio że ty z warszawy i nawet na chwilę nie wpadłeś my przejechaliśmy po200-600 km żeby być zrobić coś dla klubu a tyyyyy.
dzieki kaes w moim i Ani imieniu:) dzieki Wam beda to moje niezapomniane urodziny;) moge sobie tylko zyczyc zeby w kazde moje urodziny taka impreza wypadala;) i w imieniny tez;d;) mam nadzieje ze szybko znow sie spotkamy:)kaes pisze:Zapomniałem jeszcze o jednym istotnym szczególeŻyczenia urodzinowe dla Pani KoralKarolowej i KoralKarola
Wreszcie było więcej czasu porozmawiać a nie jak w Łodzi
dzieki Mirek, co do wspolnego napicia sie nie moglem od Ciebie tego wymagac, za duzo miales na glowie, pijana na pewno juz by tak tego wszystkiego nie ogarnela;) a tak to musze Ci przyznac, ze nie wiem jak do picia ale do organizowania SUPER IMPREZ to Ty masz łebMIRMAL pisze:Wszystkiego najlepszego-miło było się spotkać choć znowu się nie napiliśmy