~Women`s day -październik
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
no wybacz nikt nie bedzie robil jeszcze castingu jakie auta mamy wystawic tym bardziej ze jest to praktycznie ze wzgledow lokalizacyjnych zlot dla wawy a nie ogolnopolski oczywiscie wszytskich chetnych spoza stolicy zapraszamy serdecznie spotkac sie i pogadac przy % zawsze jestesmy chetni.
tylko powiedz mi jakie kroki poczyniles zeby ten swoj samochod tam wystawic oprocz tego ze czytasz forum. bo z tego co pamietam ale nie wiem moze bylem zbyt pijany imi sie przysnilo rozmawialem z Mirmalem o wystawianiu autek na womens day jakies miesiac temu. Wystarczy sie zainteresowac tematem a nie siedziec i czekac az ktos Cie laskawie zaprosi.
tylko powiedz mi jakie kroki poczyniles zeby ten swoj samochod tam wystawic oprocz tego ze czytasz forum. bo z tego co pamietam ale nie wiem moze bylem zbyt pijany imi sie przysnilo rozmawialem z Mirmalem o wystawianiu autek na womens day jakies miesiac temu. Wystarczy sie zainteresowac tematem a nie siedziec i czekac az ktos Cie laskawie zaprosi.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
no i Dakota miala racje robisz z igly widly skoro nie masz zamiaru wystawiac swojego auto to tym bardziej niech wypowidaja sie zainteresowani ktorzy chca te auta wystawic. bo nie rozumiem czemu szukasz problemow tam gdzie ich nie ma 
pozatym nie zansz szczegołow co potwierdza to co napisalem przed edycja tego postu. samochod muarah jest to mustang z 1970 a nasze ustalenia byly takie zeby pokazac jeden cabrio 05+ jeden tuningowany najlepiej gt500 i własnie jakiegos starego mustanga

pozatym nie zansz szczegołow co potwierdza to co napisalem przed edycja tego postu. samochod muarah jest to mustang z 1970 a nasze ustalenia byly takie zeby pokazac jeden cabrio 05+ jeden tuningowany najlepiej gt500 i własnie jakiegos starego mustanga
Ostatnio zmieniony 2009-09-29, 12:42 przez horse, łącznie zmieniany 1 raz.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
zróbmy tak, nasz ulubiony sposób czyli... LISTA!! 
chętni do przyjazdu na Woman's Day 24-25 październik, Warszawa. Wpisywać nick, auto. Spośród osób chętnych zostaną wybrane osoby do przyjazdu (to pod warunkiem, że zrobimy listę i ustalimy drogę wyboru tych osób
)
1. Horse, V6 czerwone convertible, 2005

chętni do przyjazdu na Woman's Day 24-25 październik, Warszawa. Wpisywać nick, auto. Spośród osób chętnych zostaną wybrane osoby do przyjazdu (to pod warunkiem, że zrobimy listę i ustalimy drogę wyboru tych osób

1. Horse, V6 czerwone convertible, 2005
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- escalar
- Forumowicz
- Model: GT Premium Bullitt
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: czarny metalik
- Kontakt:
ja bym zglosil swojego:P dlaczego?
-bo mam nowe skrzela rekina
-bo mam bullitta
-bo bullitt jest czarny i wyjatkowy
-bo wydech na niskich obrotach brzmi faaaaaajnie
-bo nie jest to SS ani KR
a i tak jubileuszowe wydanie 
... no i nie mam gdzie parkowac w warszawie
-bo mam nowe skrzela rekina

-bo mam bullitta

-bo bullitt jest czarny i wyjatkowy

-bo wydech na niskich obrotach brzmi faaaaaajnie

-bo nie jest to SS ani KR

... no i nie mam gdzie parkowac w warszawie

Ostatnio zmieniony 2009-09-30, 14:33 przez escalar, łącznie zmieniany 1 raz.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
1. Horse, -V6 czerwone convertible, 2005
2. Dorota + os.tow.(RAFAŁ)- (jak się nauczy jeżdzić) czerwony GT SN95 conv jak nie to golf 2-OSOBY HOTEL SOBOTA
3. Escalar - bulitt
4. Misia + ronin - ford .... focus diesel przyjedziem popatrzeć na ładne samochody i Panie
2. Dorota + os.tow.(RAFAŁ)- (jak się nauczy jeżdzić) czerwony GT SN95 conv jak nie to golf 2-OSOBY HOTEL SOBOTA
3. Escalar - bulitt
4. Misia + ronin - ford .... focus diesel przyjedziem popatrzeć na ładne samochody i Panie
Ostatnio zmieniony 2009-09-30, 15:49 przez RAFAŁ (GROSZEK), łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
1. Horse, -V6 czerwone convertible, 2005
3. Escalar - bulitt
5. Alusia i jej kucyk i na doczepke ja caniggia (jak mnie wezmie), na womans day chyba sie nadaje (zona moja znaczy sie), zdjecia zony i kucyka www.hd-customs.pl, Hotel 2 os, przyjazd na 90% w tej chwili
3. Escalar - bulitt
5. Alusia i jej kucyk i na doczepke ja caniggia (jak mnie wezmie), na womans day chyba sie nadaje (zona moja znaczy sie), zdjecia zony i kucyka www.hd-customs.pl, Hotel 2 os, przyjazd na 90% w tej chwili