Ja tez potrzebuje dla TOYO i Yokohama !!celibad pisze:Pilna sprawa
POTRZEBUJEMY PILNIE SUPER SKONSTRUOWANE OGŁOSZENIE O NASZYM ZLOCIE NA POTRZEBY MEDIÓW /ODNOŚNIK DO STRONY WWW/ BARDZO PILNIE
MOŻE SIĘ KTOS PODJĄĆ TEGO ?
Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
grafike da sie zrobić ale w jakiej formie ma to być czyli coś jak paskek (baner) czy co ?? czy na całą stronę grafika ??celibad pisze:Pilna sprawa
POTRZEBUJEMY PILNIE SUPER SKONSTRUOWANE OGŁOSZENIE O NASZYM ZLOCIE NA POTRZEBY MEDIÓW /ODNOŚNIK DO STRONY WWW/ BARDZO PILNIE
MOŻE SIĘ KTOS PODJĄĆ TEGO ?
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
dziś pewnie powiesimy zajawke strony (http://www.45latmustanga.pl) bez udziału grafiki i grafika (co z tym jest, informatyków od groma a grafików nie ma
), ale żeby jakieś info o co chodzi wisiało.

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Jeśli chodzi o stronę http://www.45latmustanga.pl to cos pokombinuje ale nie gwarantuje że zrobię... co do plakatów to odpadam bo to trzema mieć olbrzymie fotki, a te moje 800x600 z netu, ledwo nadają się na stronę...

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
http://www.45latmustanga.pl juz dziala ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Sie mnie zdjecie na stronie glownej bardzo podoba 
(dodalem linka na mom blogu, moze ktos tam przypadkiem zerknie...)
Bylem dzisiaj na malym zlocie i popstrykalem troche aut z profilu wiec jak obrobie zdjecia podesle komu trzeba.
EDIT: O tutaj sa

(dodalem linka na mom blogu, moze ktos tam przypadkiem zerknie...)
Bylem dzisiaj na malym zlocie i popstrykalem troche aut z profilu wiec jak obrobie zdjecia podesle komu trzeba.
EDIT: O tutaj sa
Ostatnio zmieniony 2009-03-15, 17:47 przez pluzz, łącznie zmieniany 1 raz.
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Silnik: inny V8
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
odliczanie
Pavulon_ pisze:aha i jeszcze jedno,
tak sobie policzyłem auta zgłoszone na zlot i wyszło:
1. S197 - 26 sztuk (V8 i V6) + 2x GT500 i 1x Bullitt
2. SN95 - 5 sztuk
3. 1st Gen - 1x 66' + 2x 67'
ani jednego z długiej historii foxów (mimo że są na forum), ani jednego Mustanga II ( nie wiem czy ktoś ma na forum, znalazłem jednego na forum capri.pl i wyslalem mu info ale bez odzewu ). Na forum jest trochę 1st gen ale tylko 3 sztki ( z czego jeden nawet nie zarejestrowany na forum ) się zapisały na zlot.
Trochę słabo jak na okrągłą rocznicę, nie jeśli chodzi o ilość ale jeśli chodzi o pełen przekrój historii mustanga. No cóż moze na 50tkę będzie lepiej.
Masz racje ,że słabo się dzieje w staruszkach, bo każdy pieczołowicie chce swoje auto odrestaurować, sam wiem jak to jest, bo mi to zajęło ponad rok, to i tak szybko, ale wyczyściło mnie z kasy jak kota po jawoksie.
Jeżeli mój wyjazd słuzbowy nie dojdzie do skutku to postaram sie podlecieć moją ' 69.
Pozdrawiam
KASER
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Re: odliczanie
Będzie nam ogromnie miło Ciebie spotkać i poznać. Lecz...kaser pisze: Jeżeli mój wyjazd słuzbowy nie dojdzie do skutku to postaram sie podlecieć moją ' 69. Pozdrawiam
Jeżeli na poważnie myślisz, bądź dumasz nad przyjazdem na I OZM, to powinieneś mieć na uwadze to, co się znajduje w poniższym wątku:
viewtopic.php?p=11715#11715
Lista, która jest tam zamieszczona ma skupić wszystkich chętnych wraz z ilością osób towarzyszących oraz ilością dni, które spędą na zlocie, po to, żeby Organizatorzy mogli nad tym zapanować i zaplanować. Możesz się na nią wpisać ze znakiem zapytania, a jeżeli przyjazd Ci nie wypali to dajesz znać do Alfatecha i nie ma problemu.
Problem się pojawi w przypadku, gdy pojawisz się 18.04.09 w Łodzi i powiesz, że chcesz z nami stanąć na płycie. Niestety dla nikogo nie będzie taryfy ulgowej.

Pozdrawiam
Karolina
YA RLY!
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6