Sprawdź w warunkach AC jakie kraje obejmujePawellos pisze:ukradną nam konie?

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Ja przejechałem niecałe 700km w jeden dzień i cztery osoby w środku - wszyscy dojechali bez bolów głowy, kręgosłupa czy nóg. Z tym że miałem postój 2h na rozprostowanie nóg ... w Ikeipavlito pisze:Czy ktoś z Was ma na koncie jakiś dłuższy wyjazd stangiem? Tak np. 700-900 km/ dzień i 2 dni jazdy? Bo ja te trasy robiłem bardziej lub mniej wygodnymi autami typu Vectra, Mondeo, czy Passat, a bywa, że po kilku korkach, objazdach i "polskich drogach" to człowiek nawet w hotelu w łóżku trzęsie się jakby był w pociągu..
Avensisem 2005 1150km - nogi bolały w udach - niewygodne auto (Austra - PL)- ale w tym aucie po 400km mi niewygodnie.pavlito pisze:Czy ktoś z Was ma na koncie jakiś dłuższy wyjazd stangiem? Tak np. 700-900 km/ dzień i 2 dni jazdy? Bo ja te trasy robiłem bardziej lub mniej wygodnymi autami typu Vectra, Mondeo, czy Passat, a bywa, że po kilku korkach, objazdach i "polskich drogach" to człowiek nawet w hotelu w łóżku trzęsie się jakby był w pociągu...
Czerwiec...jeśli chodzi o mnie, to 15 czerwca zaczyna mi się sesja w jednej szkole. Zapewne też zacznie mi się w tym czasie sesja w drugiej szkole (o ile uda mi się zaliczyć semestr haha), ale plan organizacyjny drugiego semestru poznam najwcześniej na koniec stycznia. No i jeszcze obrona pracy magisterskiej, a choć jeszcze nie mam ani słowa planuję bronić się w terminie, tj. w pierwszych dniach lipca.Radek pisze:Tak więc obstawiam wyjazd 12 lub 19 czerwca
Lista chętnych to:
1.Radek + Paulina (Warszawa)
2.Kaś + (Warszawa)
3.Kuczko (Warszawa)
Prośba o wypowiedzi wyżej wymienionych co do terminu.
Ja tyż palęPawellos pisze:Jakbym jechał z moją kobitą, to ona pali co 30-60 minut a ja jej w samochodzie nie pozwole
Pewnie jest dużo takich "nałogów"