Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

Awatar użytkownika
chmielu
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: chmielu » 2009-04-06, 14:27

No myślełem że przyjedziecie, popijemy, i rano zbierzemy się na zlot? To nie zostaniecie na noc? Odwołajcie ten hotel z piątku na sobote i tyle. Wysłłem Ci na pw telefon do mnie.

http://www.case-studio.pl/
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Silnik: V6 4.0
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2009-04-06, 14:55

no my też hotel od piątku. ale ognisko jak coś bardzo chętnie ;)

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Awatar użytkownika
chmielu
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: chmielu » 2009-04-06, 15:02

Kto chce na ognicho? Zapraszam na pw, coś zorganizujemy.

http://www.case-studio.pl/
https://www.facebook.com/internalquietfanpage
www.internalquiet.com

Awatar użytkownika
kaser1
Forumowicz
Model: 1969 Mach 1 , 351W
Silnik: inny V8
Kolor: blu
Stajnia: Stajnia Bydgoszcz

Post autor: kaser1 » 2009-04-06, 16:03

Dezo1 pisze:Mam pytanie, w ile aut lecicie z Poznania? Bo moze byśmy się umówili w Koninie, my , z Bydgoszczy beziemy tam wjeżdżać na autostrade w 2 konie, ja by co do godziny potkania mozemy sie umówić, jezeli macie ochote pojechac wuększa paczką>
Ja jadę z południa (od strony Jarocina). Na autostradę będę wjeżdźał w Koninie. Możemy sie umówić.
Pozdrawiam[/quote]

Być może będziemy w koninie ooło 10,00 ,w razie czego będziemy się zdzwaniać, mój nr:
693-515-575 Robert

KASER

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Silnik: V8 4.6
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2009-04-06, 17:20

Świetnie. Numer tel. przesłałem Ci na pw. Mam nadzieję, że Mustang nie wywinie mi jakiegoś numeru. Pod głowicą zachciało mu sie delikatnie postukiwać ostatnio... Tak poza tym to jest "stary ale jary". Ogólnie prezentuje stan przed renowacją w wersji do nawet codziennej eksploatacji.

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
kaser1
Forumowicz

Post autor: kaser1 » 2009-04-06, 20:39

Dezo1 pisze:Świetnie. Numer tel. przesłałem Ci na pw. Mam nadzieję, że Mustang nie wywinie mi jakiegoś numeru. Pod głowicą zachciało mu sie delikatnie postukiwać ostatnio... Tak poza tym to jest "stary ale jary". Ogólnie prezentuje stan przed renowacją w wersji do nawet codziennej eksploatacji.
To może od razu sie umówiamy 10.15-10.30 na pierwszym parkingu na autostradzie po wjeździe od Konina, dalej już pójdzie szybko , chwila moment i bedziemy w Łodzi.
Widzisz Twój postukuje, mój kolega ma także auto przed renowacją wiec nie będzie szalał, a je mam konia na dotarciu więć pewnie nie przekroczymy zbytnio 70 mil.Ale i takim delikatnym galopem mam nadzieje, ze dotrzemy na miejsce

KASER

Awatar użytkownika
kaser1
Forumowicz

Post autor: kaser1 » 2009-04-06, 20:44

alfatech pisze:Ja jadę z Koła ( 30 km autobaną z Konina ma uć :) ) i prawdopodobnie będzie ze mną kolega Kluczyk - chyba ........... bo się nie odzywa a jedzie z Goeteborga :zdziwko:
No dobrze i kawałek co przelecim sie razem we wszystkie habety, myslę, ze na wysokości koła możemy być chwile po 11, najdalej 11.30 i dalej razem lecim. możesz zaczekac na nasz, na jakimś parkingu w okolicy koła, moj tel 693-515-575, dzwoń prędzej i będziemy sie umawiać. :D

KASER

Awatar użytkownika
Dakota
Młodszy Forumowicz
Model: 1996
Kolor: zielony plamisty

Post autor: Dakota » 2009-04-06, 20:57

Formatki w większości są wydrukowane i zapakowane, żeby się nie zniszczyły :)
Jeszcze siedzimy i patrzymy jak pozostałe wychodzą z plotera.
120 identyfikatorów też już jest. Smycze jutro będą do odebrania.

Hihihi no i mam nowego skila do mojego cv: obsługa gilotyny :D :rotfl:

Pozdrowienia
Karolina i Krzysiek

YA RLY!

Awatar użytkownika
pavlito
Stowarzyszenie MKP
Model: GT 05 premium manual
Kolor: Sonic Blue

Post autor: pavlito » 2009-04-06, 21:14

horse pisze:
kuczko pisze:
pavlito pisze:Dobra, czas na konkrety wyjazdu z Warszawy.

Według "rozkładu jazdy" mamy być w M1 w Łodzi o 12-13. Powinniśmy być wymyci - 1 godzina wystarczy? Czyli dojazd na 11. Ile będziemy jechać do Łodzi (zakładam trasę przez katowicką do Rawy)? Z Janek to ok. 120 km. 2h dla kolumny będzie chyba ok., czyli wyjazd o 9.00. Pytanie, czy się umawiamy w Jankach (np. parking pod M1), czy startujemy grupą gdzieś w mieście (np. z Placu Bankowego, Placu Teatralnego itp.)? Trzeba by doliczyć nie mniej niż 0,5 godz.

A więc dwie opcje:
1. zbiórka 8-8.30 w Centrum (np. na Placu Bankowym),
2. zbiórka 8.30-9 w Jankach (np. na parkingu pod M1).

Co o tym myślicie?

Poniżej proponuję założyć listę, żebyśmy mogli oszacować rozmiar/mobilność naszego konwoju:

1. pavlito & jania
Hej,
wydaje mi się ze ta 1 godzina na umycie to za mało - zjedziemy tam wszyscy naraz i ciężko będzie umyć tyle aut naraz. Poza tym, jak już pisałem powyżej, fajnie byłoby móc dowieźć rzeczy do hotelu - a tam też trochę się zejdzie. Wydaje mi się, że trzeba by wyjechać wcześniej. Jak dojedziemy przed czasem nic się nie stanie - najwyżej sobie pod M1 pogadamy :]. Tylko problem jest taki, że trzeba wyjeżdżać o zabójczej godzinie :/. W każdym razie dopisuję się do listy:

1. pavlito & jania
2. kuczko & karolina

Powiem tak ze dla mnie spotkanie w jankach bajka no chyba ze jeszcze chcemy sie przelansowac na kilka koni przez stolyce :) no to ok... a jankach nie ma m1 mozemy albo pod realem albo po ikea mysle ze pod realem bedzie latwiej sie zorganizowac ale to tylko moja sugestia. w kazdym razie dopisuje sie do chetnych na liste wyruszajacych z wawy.

1. pavlito & jania
2. kuczko & karolina
3. horse & ekypa plus brat Vectra B ale on moze jechac za nami ew. nas eskortowac :rotfl: :rotfl:
Kuczko tak się bał wczesnego mycia :rotfl: że w zamian się połaszczył na ognisko u Chmiela, więc zostajemy sami (póki co). W 3 auta to i z centrum damy radę. Co do hotelu. to doba pewnie zaczyna się ok. 12-14, więc do pokoju mogą nie wpuścić, ale bagaż w przechowalni pewnie będzie można zostawić. Pusty bagażnik na zlocie będzie bardziej praktyczny.

Tylko o której ruszać, żeby i mycie i hotel zdążyć? Inna rzecz, że myślałem, że będzie nas więcej, więc założyłem powolniejsze przemieszczanie (głównie po mieście). Może tak:

7.30 Plac Bankowy
lub
8.00 Real Janki?

Awatar użytkownika
Kluczyk
Młodszy Forumowicz
Model: GT 2007
Kolor: czerwony

Post autor: Kluczyk » 2009-04-06, 21:57

kaser pisze:
alfatech pisze:Ja jadę z Koła ( 30 km autobaną z Konina ma uć :) ) i prawdopodobnie będzie ze mną kolega Kluczyk - chyba ........... bo się nie odzywa a jedzie z Goeteborga :zdziwko:
No dobrze i kawałek co przelecim sie razem we wszystkie habety, myslę, ze na wysokości koła możemy być chwile po 11, najdalej 11.30 i dalej razem lecim. możesz zaczekac na nasz, na jakimś parkingu w okolicy koła, moj tel 693-515-575, dzwoń prędzej i będziemy sie umawiać. :D
Kolega Kluczyk jedzie na pewno przez Koło, tak jak się umawialiśmy :hyhy: Sorki, że sie nie odzywałem przez dłuższą chwilę :wstyd:
Kaser: Byłoby super spotkac sie z Wami w okolicach Koła i pojechać dalej w grupie, nie wiem tylko na którą godzinę Alfatech planował wyjazd z Koła. Wszystko jest do ustalenia :D

Awatar użytkownika
Dezo
Forumowicz
Model: BULLITT
Kolor: HG
Kontakt:

Post autor: Dezo » 2009-04-07, 06:50

kaser pisze:
Dezo1 pisze:Świetnie. Numer tel. przesłałem Ci na pw. Mam nadzieję, że Mustang nie wywinie mi jakiegoś numeru. Pod głowicą zachciało mu sie delikatnie postukiwać ostatnio... Tak poza tym to jest "stary ale jary". Ogólnie prezentuje stan przed renowacją w wersji do nawet codziennej eksploatacji.
To może od razu sie umówiamy 10.15-10.30 na pierwszym parkingu na autostradzie po wjeździe od Konina, dalej już pójdzie szybko , chwila moment i bedziemy w Łodzi.
Widzisz Twój postukuje, mój kolega ma także auto przed renowacją wiec nie będzie szalał, a je mam konia na dotarciu więć pewnie nie przekroczymy zbytnio 70 mil.Ale i takim delikatnym galopem mam nadzieje, ze dotrzemy na miejsce
Świetnie, zatem jesteśmy umówieni. Reszta na telefon przed wyjazdem.
70-80 mil na autostradzie spokojnie dam radę.

Samotny Wilk

Awatar użytkownika
kaser1
Forumowicz

Post autor: kaser1 » 2009-04-07, 08:11

Kluczyk pisze:
kaser pisze:
Kolega Kluczyk jedzie na pewno przez Koło, tak jak się umawialiśmy :hyhy: Sorki, że sie nie odzywałem przez dłuższą chwilę :wstyd:
Kaser: Byłoby super spotkac sie z Wami w okolicach Koła i pojechać dalej w grupie, nie wiem tylko na którą godzinę Alfatech planował wyjazd z Koła. Wszystko jest do ustalenia :D
Kolego podalem mój nr 693-515-575 dzwoń jak bedziesz cos więcej wiedział i po trasie dawaj znac to się spikniem i pogalopujemy razem, nasz rozkład jazdy jest taki około 8.00 - 8.15 wyjeżdżamy z Bydgoszczy i spokojnym biegim z kawką po drodze w Koninie będziemy około 10. Dalej 10,15-10,30 będziemy na autostradzie ,na pierwszym parkingu od Konina i dalej w okolicach 11, najdalej 11-30 w okolicach Koła i tu możemy sie gdzieś spiknąć.
W takim razie zabieraj kolege Alfatecha i pedałujcie swoimi habetami.
Do zobaczyska na trasie
Załączniki
konik7s.jpg

KASER

Awatar użytkownika
Hans
Forumowicz
Model: 500
Kolor: Black
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: Hans » 2009-04-07, 09:17

Dakota pisze:Hihihi no i mam nowego skila do mojego cv: obsługa gilotyny :D :rotfl:
To od dzisiaj zupa już nigdy nie jest za słona, a sąsiadka nigdy nie będzie miała lepszego futra niż Twoje? ;)

.:: :evil: my other ride is your mom :evil: ::.

zinnn
Model: Mustang 2005
Silnik: V6 3.8
Kolor: silver

Post autor: zinnn » 2009-04-07, 09:18

dopisuję się do ekipy z Warszawy i dołączę w Jankach

1. pavlito & jania
2. horse & ekypa plus brat Vectra B ale on moze jechac za nami ew. nas eskortowac
3. szymon & joanna

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Silnik: V6 4.0
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2009-04-07, 11:49

Aha, z powodu braku czasu - chyba nie wydolimy z drukowaniem "zaślepek" na tablice rejestracyjne :/ Możemy ew. wrzucić pdf'a i każdy chętny sobie wydrukuje (rozmiar większy niż a4 więc na 2 kartkach i sobie złożyć) - jeśli są chętni.

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „2009”