Schizy

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

Awatar użytkownika
pluzz
Forumowicz
Model: Coupe 289 V8
Silnik: V8 4.6
Kolor: bialy
Kontakt:

Schizy

Post autor: pluzz » 2009-09-17, 11:20

Nudze sie troche to mi przychodza glupie pomysly do glowy.

Znacie jakies ciekawe schizy? Ja mam dwie (od mojej bylej), ktorych poki co nikt nie pobil.

1) nie zje ogorka lub jajka przy otwartym oknie (bo ma metaliczny posmak...)
2) podzieli sie z Toba wszystkim ale nie da Ci gryza jablka :zdziwko:

Z moich wlasnych to mam swoje ulubione sztuce i innymi nie zjem :wstyd: Dochodzi nawet do takich ekstremow, ze jak nie ma mojej ulubionej lyzeczki to ja odnajde w zmywarce i umyje, choc jest tysiac innych czystych lyzeczek. Nalezy przy tym zaznaczyc, ze najbardziej w zyciu nie lubie zmywania :zdegustowany:

Z mniejszych takich to mam awersje do nieparzystych liczb przy ustawianiu glosnosci w aucie :hyhy:

Tomasz
Obrazek
Obrazek

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Silnik: V6 4.0
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2009-09-17, 11:25

Ja nie usnę dopóki nie zamknę drzwi od łazienki. I zawsze przed snem idę sprawdzić czy zamknąłem drzwi wejściowe (mimo, że pamiętam, że zamykałem wcześniej).
Co do łazienki - kiedyś, parę lat temu, jak się wprowadziłem do mieszkania nowego i sam w nim nocowałem, wstałem w nocy i szedłem do kibelka. Drzwi były otwarte, a na wprost wejścia ponad umywalka mamy duże lustro. Zaspany zobaczyłem, że przede mną w ciemności ktoś się rusza i prawie zawału dostałem :D

Jest pewnie więcej, jak sobie przypomne to dopiszę. Dakota tez pewnie więcej o moich schozach może powiedzieć.

A. No i jak pytam Dakoty czy chce kolacje bo ja sobie robie, ona zaprzeczy - robie tylko sobie. A potem jak Dakota patrzy na mój talerz i mówi: "mogę gryza", lub "mogę kanapkę?" to mnie szlag trafia :wstyd: :wstyd:

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Awatar użytkownika
pluzz
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: pluzz » 2009-09-17, 11:35

kaes pisze:A. No i jak pytam Dakoty czy chce kolacje bo ja sobie robie, ona zaprzeczy - robie tylko sobie. A potem jak Dakota patrzy na mój talerz i mówi: "mogę gryza", lub "mogę kanapkę?" to mnie szlag trafia
Z moja mam to samo :kwasny: (ale dziala to w dwie strony :P )

Tomasz
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
RaaF94
Młodszy Forumowicz

Post autor: RaaF94 » 2009-10-14, 23:33

Ja mam taką schizę:
Telefon noszę ZAWSZE w lewej kieszeni spodni, a portfel w prawej. Nigdy odwrotnie. Ostatnio w pośpiechu pomyliłem kieszenie i przez pół dnia zastanawiałem się, co jest nie tak. :zdziwko:

God fearing, peace loving, man of the people.

Awatar użytkownika
Hans
Forumowicz
Model: 500
Kolor: Black
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Post autor: Hans » 2009-10-15, 11:37

ja noszę telefon w prawej przedniej kieszeni spodni, a portfel w lewej tylnej... ostatnio przełożyłem do przedniej, po czym spanikowałem po jakimś czasie, że mi go ktoś podprowadził...

.:: :evil: my other ride is your mom :evil: ::.

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Silnik: V6 4.0
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2009-10-15, 11:39

a, to schizy ze strachem przed złodziejami to są u mnie tak powszechne że już nawet nie zwracam uwagi ;) jak mam plecak to co parę minut sprawdzam czy zapięty na pewno, portfel albo komórka w kieszeni np to też co chwilę macam ręką czy jest itd itp.

a dziś miałem schiza, jak wstałem, wydawało mi się, że jest śnieg. i okazało się, że jest :wstyd:

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Silnik: inny V8
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2009-10-15, 12:15

kaes pisze:. I zawsze przed snem idę sprawdzić czy zamknąłem drzwi wejściowe (mimo, że pamiętam, że zamykałem wcześniej).

A. No i jak pytam Dakoty czy chce kolacje bo ja sobie robie, ona zaprzeczy - robie tylko sobie. A potem jak Dakota patrzy na mój talerz i mówi: "mogę gryza", lub "mogę kanapkę?" to mnie szlag trafia :wstyd: :wstyd:
mam to pierwsze z zamykaniem drzwi, ostatnio probowalem liczyc ile bym czasu zaoszczedził gdybym tego nie robił :suchy:

z jedzeniem to norma, tylko ja tak mam i Paszczakową szlag trafia :]

... myśle myśle i nie moge żadnej schizy wymyśleć, wyśle maila do paszczakowej, to pewnie bede ich miał setki ...

Awatar użytkownika
Hans
Forumowicz

Post autor: Hans » 2009-10-15, 12:59

Ja miałem kiedyś jazdy na punkcie mikrofali. Nie ruszałem niczego, co było w takich kuchenkach podgrzewane. Nie wiem czemu...

Awatar użytkownika
pudel
Forumowicz
Model: 2002 V6,2007 V8
Kolor: Szary metalik & Torch red
Kontakt:

Post autor: pudel » 2009-10-15, 14:42

ja zużywam półtorej rolki papieru w toalecie:D

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....

Awatar użytkownika
Little Pony
Forumowicz
Model: yhm.... :)
Silnik: inny V6

Post autor: Little Pony » 2009-10-15, 18:07

to nie schiza, a problemy zoladkowe :)

Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006

I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!

Awatar użytkownika
Hans
Forumowicz

Post autor: Hans » 2009-10-15, 21:56

Little Pony, a skąd wiesz, że to papier mu zaszkodził? no ale fakt, nie powinien go jeść, a tym bardziej pół rolki.

Awatar użytkownika
Radek
Młodszy Forumowicz
Model: Brak
Kontakt:

Post autor: Radek » 2009-10-17, 09:32

Mam kumpla, który jak wiąże sznurówki to zawsze obie muszą mieć identyczną długość :) Zakasanie rękawów czasem trwało dobre pare minut - ten sam problem :)

Pomijam radio na "20", pokretla od temp na pion a od sily nawiewu i miejsca w poziomie :)

Z kanapkami mamy to samo. Zrobić CI ? nie... Na pewo? Nie... Pamiętaj że ci nie dam jak nie chcesz.. Nie chce... Daj gryza :) Weź.. jedna była dla Ciebie :)

Swoje schizy... Lubię coś rozbierać :) Jechaliśmy Fusionym z wypożyczalni a a ja na światłach już chciałem zobaczyć jak się zegary rozkręca.. bo wydawało się że są na zatrzask :)

Chyba ciężko znaleźć coś u siebie...

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...

Awatar użytkownika
Darenty
Forumowicz
Model: S197 GT
Kolor: Satin Silver Metallic

Post autor: Darenty » 2009-10-17, 18:29

Ja jak się nawale i mam się czemuś przyglądać to zamykam jedno oko żeby skupić siłę widzenia na jednym :D :P

You can never have too much power, just not enough traction.

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2009-10-17, 19:57

1. Moja mama odkąd pamiętam robiąc herbatę zalewa kubek wypełniając go wrzątkiem w 2/3ich :zdziwko:

przypomniało mi się bo dziś mi tyle nalała :wstyd:

2. moja Paszczakowa kupując czy gotując w kuchni nie dotnie jajek z białą skorupką, brzydzi sie ich :D

Awatar użytkownika
pluzz
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: pluzz » 2009-10-17, 23:00

Pavulon_ pisze:2. moja Paszczakowa kupując czy gotując w kuchni nie dotnie jajek z białą skorupką, brzydzi sie ich
A to ciekawa schiza. Musze zapamietac :)

Moja Gwiazda wlasnie mi przypomniala, ze ma prawie kompulsywna potrzebe mycia rak - ale tylko z substancji mocno lepiacych: miod, syropy, itp. O dziwo smar samochodowy mi nie przeszkadza :D

Nataliowa natomiast nie znosi guzikow, brzydzi sie je czasem nawet dotknac, zwlaszcza tych duzych z dziurkami :zdziwko: Ja wysnulem teorie, ze to przez Akademie Pana Kleksa i szpaka Mateusza, ktory szukal swojego guzika... dzieci chlona takie rzeczy za mlody jak biale skorupki jajek i potem wychodza schizy na starosc :zdegustowany:

Tomasz
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”