Białe odbarwienia można spróbować również tym regeneratorem lakieru ale raczej to już nic nie da chyba ze są to zmatowienia zmatowienia lakieru. Jeżeli ślady po uderzeniach to takie coś wymaga regeneracji powierzchni felgi i nowego lakieru.

O KuchwaAluStar pisze:mrjackson, to jest utlenianie sie tych wlasnie felg - w środku to już masakra co się z nimi dzieje . Ja kiedyś nawet polerka wziolem i pryszcze zeszły odkrywając miedzina powlokę. Tak ze rada - czyścic je często .
No a te felgi nie są chromowane a uszkodzenie lakieru nie odkrywa 'żywego' aluminium.LIZZARD pisze:UWAGA! Ten produkt nie jest przeznaczony do stosowania na felgach chromowanych, felgach nie lakierowanych lub z uszkodzonym lakierem!!!.RedHornet pisze: albo płynem do czyszczenia felg (Wonder Wheels).
Alustar a ile kosztuje to mleczko do chromu z Meguiar'sa? bo z CarPlana Chrom Trim Polish 13,50zł za 375ml. Byłeś u mnie zaprezentowałem ci działanie paru produktów - chyba byłeś pod wrażeniem z tego co pamiętam a dalej tu wyjeżdżasz z kosmetykami po '100zł' za butelkę.AluStar pisze:Uważam ze nie sztuka jest używać lekkosciernych past tylko mleczko które chroni chrom. Zedrzeć nie sztuka powłoki chromowanej.
Macie przyklad czyszcenia u mojej zonki orurowania i chromowanych ramek nawet z plastiku ( ABS) po zimie - Co u nas zima robi z chromem widzicie sami i efekt.
RedHornet pisze:Alustar a ile kosztuje to mleczko do chromu z Meguiar'sa? bo z CarPlana Chrom Trim Polish 13,50zł za 375ml. Byłeś u mnie zaprezentowałem ci działanie paru produktów - chyba byłeś pod wrażeniem z tego co pamiętam a dalej tu wyjeżdżasz z kosmetykami po '100zł' za butelkę.AluStar pisze:Uważam ze nie sztuka jest używać lekkosciernych past tylko mleczko które chroni chrom. Zedrzeć nie sztuka powłoki chromowanej.
Macie przyklad czyszcenia u mojej zonki orurowania i chromowanych ramek nawet z plastiku ( ABS) po zimie - Co u nas zima robi z chromem widzicie sami i efekt.
Ale ja się nie złoszczęAluStar pisze:RedHornet pisze:Alustar a ile kosztuje to mleczko do chromu z Meguiar'sa? bo z CarPlana Chrom Trim Polish 13,50zł za 375ml. Byłeś u mnie zaprezentowałem ci działanie paru produktów - chyba byłeś pod wrażeniem z tego co pamiętam a dalej tu wyjeżdżasz z kosmetykami po '100zł' za butelkę.AluStar pisze:Uważam ze nie sztuka jest używać lekkosciernych past tylko mleczko które chroni chrom. Zedrzeć nie sztuka powłoki chromowanej.
Lukaszku to ty teraz podales Firme - mam na wzgledzie twoje ( jak najbardziej b. dobre produkty ) .
Wiec chcialem pokazac jak to zrobilem a nie reklamować produkt . ( obciolem nazwe i marke )
Jezeli juz pytasz o koszta to: Koszt takiego mleczka to 39 zl + koszt wysylki wiec nie jest taki straszny.
Niema co sie zloscic..
Z drugiej strony jaki ja mam wplyw na ceny kosmetykow- ja nie jestem besposrednim importerem
No ja reprezentuję producenta CarPlan'a od 12 latRAFAŁ pisze:O KURCZE WAM TO CHYBA ZOSTANIE TO SPRZECZANIE się o te dwie firmy
tylko nie rozumiem jednego alustar to choć sprzedaje a ty red hornet powinneś brać kasę za reklamę i wtedy to było nby oki![]()
![]()