O Ty! PIIIIP!Madasek pisze:cii.. zostawmy juz moze ten drażliwy temat V6 bo nas kuczko i inni zaraz nabluzgajaandronik pisze:Potężna V6 buahhahahaMadasek pisze: 350Z "potezny dzwiek v6"![]()
swoją drogą V6 mustanga nie ma porównania do 350z w jakości dzwieku
Już przestancie tak marudzić, aż tak nie jechał po mustangu.... przewrażliwieni niektórzy są lekko.Dakota pisze:
Chodzi mi o jedno: widocznie jakaś krzywda została wyrządzona w tym serialu o samochodach w tvn turbo, skoro przypadkowy cymbał staje się ekspertem w sprawie mustangów. I zapewne od tej pory będzie ich więcej na mojej drodze...
A Ty tylko o jednym...Dakota pisze:O jeju KuczkoTy i te Twoje 180.
Kolega to jednak nie jest milosnikiem AMCDeftronic pisze:Niestety- i głośniej i ładniej. Powaga. Dlatego - rozwala. Powiem szczerze. Myślałem, że to jakieś jego nowe Porsche. Lekko się zdziwiłem rzucając okiem przez okno, że kupił nową TTkę - tłumaczy mnie, że było już ciemno
. Dzisiaj rano, jak odpalił maszynę to dopiero mi coś zaczeło świtać, że to nie może być TT. Nie poznałem, że to R8, bo jest strasznie mała. Widziałem ją pare razy, ale zawsze kątem oka, gdzieś tam jadąc naszą maszyną. Nadal wolę GT500 za całokształt i GTR jako takiego Sokoła Milenium
.
Madasek pisze: Kolega to jednak nie jest milosnikiem AMCbylem w salonie audi pokazali, slyszalem jak chodzi.... ale no nie da sie tego porownac, widac ze masz inny gust wolisz bardziej wyscigowki i wysokie obroty.... dla mnie - kupa i wyglada jak wiele jemu podobnych plastikowych pudelek - ot moja opinia zakochanego w muscle carach.
Nooo... to u mnie po zamianie na Borlę jest tego typu efekt/brzmienie. Jak będzie fajna pogoda, to nagram kamerą i wrzucę na YT. Poprzednie dwa filmiki były nagrywane laptopem i dzwięk jest średniRadek pisze:Może zabrzmi to samoludnie ale wydaję mi się że mój wydech daje większy bulgot (seria V6), może dlatego że jak odpuszczę to słychać pierdzący bulgocik cofających się spalin?
Nie wiem, nie słyszałem V6 w Mustangu. Pisałem tylko o V6 z Nissana.Dla mnie V8'ka ma ładniejszy dźwięk - słychać taki wyraźniejszy bulgot i nie ukrywam tego . Zazdroszczę Wam V8 . Ale nie jest tak, że V6 brzydko brzmi - też słychać, że to mimo wszystko kawał wielkiego silnika.