Sęk w tym, że w Europie dostępny ma być tylko ten z ecoboostemWinston_Wolf pisze:
Edyta:
Ja strzelam, że kosiarka będzie kosztować od 160-170 000zł, natomiast GT musi być koło ceny Camaro, choć może być nieco droższy - wygląda na to, że będzie skok jakościowy. Stawiam na 210-220 000zł i wzwyż.
a skąd masz takie sprawdzone informacje, że nie będzie 5.0 ?sad pisze:Sęk w tym, że w Europie dostępny ma być tylko ten z ecoboostemWinston_Wolf pisze:
Edyta:
Ja strzelam, że kosiarka będzie kosztować od 160-170 000zł, natomiast GT musi być koło ceny Camaro, choć może być nieco droższy - wygląda na to, że będzie skok jakościowy. Stawiam na 210-220 000zł i wzwyż.![]()
GT raczej nie spełni norm dot. spalin.
V8 będzie w Europie i jest to oficjalnie potwierdzona informacja. Sprawdzamy informacje, które wrzucamy na forumsad pisze:Sęk w tym, że w Europie dostępny ma być tylko ten z ecoboostemWinston_Wolf pisze:
Edyta:
Ja strzelam, że kosiarka będzie kosztować od 160-170 000zł, natomiast GT musi być koło ceny Camaro, choć może być nieco droższy - wygląda na to, że będzie skok jakościowy. Stawiam na 210-220 000zł i wzwyż.![]()
adriank9 pisze:Miałem przyjemność już nim jechaćs550 jest szybki i zwinny!
Aleś Ty zabawny... :-)adriank9 pisze:hihihi nieKonsola PS4 mojego brata i Need For Speed Rivals. GT jest szybszy np. od AMG z silnikiem 6.3 ale nie skręca aż tak dobrze. Na razie pierwsze wrażenia z nowego modelu... to pragnąłem się nimi podzielić
Wprawdzie wirtualne ale oni tam starają się odwzorować właściwości jezdne pojazdów więc każdy inaczej się prowadzi.
Jest też Shelbiak ale póki co jeszcze nie mam jak ich porównać
Od człowieka z salonu forda.stang232 pisze:a skąd masz takie sprawdzone informacje, że nie będzie 5.0 ?sad pisze:Sęk w tym, że w Europie dostępny ma być tylko ten z ecoboostemWinston_Wolf pisze:
Edyta:
Skoro Ford oficjalnie potwierdził że będzie 5.0 v8 i 2.3 R4 na Europę...