HUMOR
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Robiłem porządek z płytkami i znalazłem pierwsze odcinki Świat według Bundych
... zacząłem oglądać i znalazłem coś takiego.
Wrzuciłem to na wrzute więc miłego oglądania.
PS.Może by dało się wrzucić filmik na forum?
http://www.wrzuta.pl/film/lUudY1dGPs/bundy_05_-_mustang" onclick="window.open(this.href);return false;

Wrzuciłem to na wrzute więc miłego oglądania.
PS.Może by dało się wrzucić filmik na forum?
http://www.wrzuta.pl/film/lUudY1dGPs/bundy_05_-_mustang" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/item489366635_ford_mu ... esign.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawostka...a jak czytałem to się normalnie popłakałem jak Al Bundy oglądając reklame kompanii telefonicznej...
...To auto idealne, pozbawione wad, amerykanie pokochali go, bo daje poczucie
WOLNOŚCI I INDYWIDUALIZMU...
...95% Aut sprowadzanych z USA ma nałożone restrykcje przez producenta czyli są wycofane z ruchu na terenie Stanów Zjednoczonych. Restrykcje nakładane są z powodu np: wypadków, powodzi, kradzieży lub innych zdarzeń, które wymuszają wycofane auta z obiegu ze względów bezpieczeństwa...
Ciekawostka...a jak czytałem to się normalnie popłakałem jak Al Bundy oglądając reklame kompanii telefonicznej...
...95% Aut sprowadzanych z USA ma nałożone restrykcje przez producenta czyli są wycofane z ruchu na terenie Stanów Zjednoczonych. Restrykcje nakładane są z powodu np: wypadków, powodzi, kradzieży lub innych zdarzeń, które wymuszają wycofane auta z obiegu ze względów bezpieczeństwa...
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
[quote:0c372f4ba6="christoph"]http://allegro.pl/item489366635_ford_mu ... esign.html
...95% Aut sprowadzanych z USA ma nałożone restrykcje przez producenta czyli są wycofane z ruchu na terenie Stanów Zjednoczonych. Restrykcje nakładane są z powodu np: wypadków, powodzi, kradzieży lub innych zdarzeń, które wymuszają wycofane auta z obiegu ze względów bezpieczeństwa...[/quote:0c372f4ba6]
Tak z innej beczki co sądzicie o tym samochodzie bo jest w przystępnej cenie i już w kraju
...95% Aut sprowadzanych z USA ma nałożone restrykcje przez producenta czyli są wycofane z ruchu na terenie Stanów Zjednoczonych. Restrykcje nakładane są z powodu np: wypadków, powodzi, kradzieży lub innych zdarzeń, które wymuszają wycofane auta z obiegu ze względów bezpieczeństwa...[/quote:0c372f4ba6]
Tak z innej beczki co sądzicie o tym samochodzie bo jest w przystępnej cenie i już w kraju
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
-
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Pojemność sugeruje że to V6ka (a o ile dobrze widzę na fotce silnika to właśnie tak jest) + jakiś boost do hp (o ile dane są prawdziwe) - ma np zmieniony wydech. Jest w niego włożone trochę kasy na stylizację, ale nie wiadomo co tam jeszcze jest zmienione (i być może spaprane). Drogo jak na V6ke, za tą cenę to chyba można mieć V8ke (a może już nie można przy obecnym kursie).
Ale tapicerka świetna (bo taka jak moja :p).
Ale tapicerka świetna (bo taka jak moja :p).
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.
- Ehhhhhh, no dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką.
- Niech i tak będzie.
Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę
- To ta ruda pośrodku.
- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?
- Bo juz mnie wku....rwia!
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.
- Ehhhhhh, no dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką.
- Niech i tak będzie.
Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę
- To ta ruda pośrodku.
- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?
- Bo juz mnie wku....rwia!
Jak masz ch...y dzień to wystarczy luknąc i ...
" onclick="window.open(this.href);return false;
i trochę z naszego podwórka
na tym się popłakałem
i trochę z naszego podwórka

na tym się popłakałem

- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Złapał wilk zająca.
- Proszę, proszę wilku, nie zabijaj mnie, zrobię co zechcesz!
- To zrób mi loda!
- Nie umiem!
- Rób loda!!
- Kiedy nie umiem!!
- To rób, jak umiesz!
- Chrup, chrup, chrup
[b:b733949b9a]Dla mężczyzny rozebrać i nie wydymać, to jak dla kobiety przymierzyć i nie kupić.[/b:b733949b9a]
- Proszę, proszę wilku, nie zabijaj mnie, zrobię co zechcesz!
- To zrób mi loda!
- Nie umiem!
- Rób loda!!
- Kiedy nie umiem!!
- To rób, jak umiesz!
- Chrup, chrup, chrup
[b:b733949b9a]Dla mężczyzny rozebrać i nie wydymać, to jak dla kobiety przymierzyć i nie kupić.[/b:b733949b9a]
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa. Szykują się do wyjścia na zewnątrz, nagle podbiegły dwa zielone ludziki i zaspawały drzwi rakiety.
Amerykanie próbują wyjść. Mija 10 minut, 30 minut... Po godzinie udało się. Wychodzą z rakiety i widzą sporą grupę Marsjan.
- Czemu zaspawaliście nam drzwi?
- Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem? Niedawno byli tu Polacy. Zaspawaliśmy im drzwi, a oni już po pięciu minutach byli na zewnątrz. I prezenty nam przywieźli!
- Prezenty, Polacy? Jakie prezenty? - dziwią się Amerykanie.
Jeden z Marsjanin odpowiada:
- A, nie wiem. Jakiś wpyerdol, ale wszyscy dostali!
[ [i:7479cf4424][b:7479cf4424]Dodano[/b:7479cf4424]: 2008-11-25, 14:22[/i:7479cf4424] ][/size:7479cf4424]
Rozmawiają dwie znajome dziewczyny lubujące się w zaliczaniu nowych chłopaków.
- Ty Jola, ale numer! Wczoraj byłam z tym Patrykiem... No wiesz ten wysoki!
- I co?
- Ty wiesz jakie on ma długie jaja!
- No! Już mi się obiły o uszy!
[ [i:7479cf4424][b:7479cf4424]Dodano[/b:7479cf4424]: 2008-11-25, 14:39[/i:7479cf4424] ][/size:7479cf4424]
Szefów dzielimy na 5 grup:
1. Pedałów.
2. Superpedałów.
3. Antypedałów.
4. Pedałów-magików.
5. Pedałów-pirotechników.
Szef pedał mówi: Ja Cię Kowalski wypyerdolę!
Szef superpedał mówi: Ja Was wszystkich wypyerdolę!
Szef antypedał mówi: Ja się Kowalski z Tobą pyerdolić nie będę!
Szef pedał-magik mówi: Ja Cię Kowalski tak wypyerdolę, że ty nawet nie zauważysz kiedy!
Szef pedał-pirotechnik mówi: Ja Cię Kowalski wypyerdolę z hukiem!
Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: Ja Was Kowalski wypyerdolę w kosmos gołymi rękami!
Amerykanie próbują wyjść. Mija 10 minut, 30 minut... Po godzinie udało się. Wychodzą z rakiety i widzą sporą grupę Marsjan.
- Czemu zaspawaliście nam drzwi?
- Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem? Niedawno byli tu Polacy. Zaspawaliśmy im drzwi, a oni już po pięciu minutach byli na zewnątrz. I prezenty nam przywieźli!
- Prezenty, Polacy? Jakie prezenty? - dziwią się Amerykanie.
Jeden z Marsjanin odpowiada:
- A, nie wiem. Jakiś wpyerdol, ale wszyscy dostali!

[ [i:7479cf4424][b:7479cf4424]Dodano[/b:7479cf4424]: 2008-11-25, 14:22[/i:7479cf4424] ][/size:7479cf4424]
Rozmawiają dwie znajome dziewczyny lubujące się w zaliczaniu nowych chłopaków.
- Ty Jola, ale numer! Wczoraj byłam z tym Patrykiem... No wiesz ten wysoki!
- I co?
- Ty wiesz jakie on ma długie jaja!
- No! Już mi się obiły o uszy!
[ [i:7479cf4424][b:7479cf4424]Dodano[/b:7479cf4424]: 2008-11-25, 14:39[/i:7479cf4424] ][/size:7479cf4424]
Szefów dzielimy na 5 grup:
1. Pedałów.
2. Superpedałów.
3. Antypedałów.
4. Pedałów-magików.
5. Pedałów-pirotechników.
Szef pedał mówi: Ja Cię Kowalski wypyerdolę!
Szef superpedał mówi: Ja Was wszystkich wypyerdolę!
Szef antypedał mówi: Ja się Kowalski z Tobą pyerdolić nie będę!
Szef pedał-magik mówi: Ja Cię Kowalski tak wypyerdolę, że ty nawet nie zauważysz kiedy!
Szef pedał-pirotechnik mówi: Ja Cię Kowalski wypyerdolę z hukiem!
Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: Ja Was Kowalski wypyerdolę w kosmos gołymi rękami!
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...