Buhahahaha
3:00 w nocy. Idzie pan Franek na czworaka do domu. Nagle przy drodze widzi butelkę. Bierze ją z zamiarem wypicia jej zawartości nie będąc już w tym stanie trzeźwości, kiedy to myśli się nad tym, co to może być. Ku jego zdziwieniu z butelki wyleciał
Dżin:
- No, dobra. Wypuściłeś mnie. Muszę spełnić twoje życzenie…
- Hmm… Chcę, aby ta butelka była już zawsze pełna piwa!
Dżin spełnił swoje przyrzeczenie. Zrobił tak, jak mu kazano. Butelka nadal jest pełna piwa. Mija siódmy rok odkąd pan Franek próbuje ją otworzyć wszelkimi dostępnymi narzędziami…
Zamknęli gościa do więzienia na 20 lat, siedział sam w celi, nie miał co robić, ale po latach złapał mrówkę. Wyuczył ją tańczyć, śpiewać, robić fikołki, zrobił jej mały parasolik i ubranko. Ćwiczył ją i ćwiczył, poświęcał jej cały czas. W końcu wyszedł na wolność i zabrał mrówkę ze sobą. Nie wiedział co z sobą zrobić więc poszedł do dobrej restauracji coś wreszcie porządnie zjeść. Ale nie miał pieniędzy. Podchodzi kelner:
- Słucham pana?
- Proszę pana, chciałbym zjeść coś naprawdę super, ale nie mam pieniędzy...
- Och, bardzo mi przykro, ale wobec tego...
- Ale zróbmy tak: da mi pan dobry obiad, a ja pana w zamian czymś zadziwię. Założę się, że tego pan jeszcze nie widział!
- No, niech będzie. Co to takiego?
- Proszę pana, niech pan popatrzy, tu na stole jest mrówka...
Kelner ściera mrówkę serwetą mówiąc:
- O, najmocniej przepraszam...
Miał facet trafić do więzienia ale kompletnie nie wiedział jak się zachować w tym miejscu. Poszedł do recydywisty, ten odpowiedział mu idź na siłownię przypakuj dobrze a jak Cię zamkną to właź na pewniaka i każ wszystkim siadać na dupach i powiedź, że ty tu rządzisz. Tak zrobił, wpada do celi nabity i głośno krzyczy:
- siad kurrrwa od dziś ja tu rządzę !!!
Wszyscy usiedli a jeden stoi, więc się go pyta dlaczego stoisz ?
- bo ja jestem cwelem
- od dziś jak tu jestem cwelem !
A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc ze Śpiącej Królewny.
pozdrawiam
Tomek