[quote:e7438757e0="celibad"]Lajzard ale tylko Ty masz czerwonego a chłopaki po śląsku nawijają Tyś za mocno był zajęty tą laską obok i przez to nawet nie zauwazyłeś , ze jesteś wyprzedzany [/quote:e7438757e0]A nieprawda, bo SeaBiscuit ma też Torch Reda
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
sie dzieciaki jaraly wyprzedzaniem
...w sobote wyprzedzało mnie Q7 na autostradzie do Katowic, koleś zwolnił i chciał zebym podjał walke .... 10 km przed bramkami koles lezal w rowie... karwa, jak to dobrze czasem odpuscić... wczoraj było wyjątkowo ślisko...
[quote:863de000a7="Thomas"]Zobaczcie opis. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7133730" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote:863de000a7]
"Preferuję transakcję z czlowiekiem konkretnym, a nie jakimś zamulatorem co mi będzie wybrzydzał, że ptak nasrał na maske i trzeba spuścić pińcet... "
Pomyślcie o jakiejś postaci i sprawdźcie czy odgadnie . Ja najpierw dałem coś łatwego - Pamele i odgadł. Potem chciałem go "zażyć" i pomyślałem o Misiu Uszatku. I skubany odgadł!
Pomyślcie o jakiejś postaci i sprawdźcie czy odgadnie . Ja najpierw dałem coś łatwego - Pamele i odgadł. Potem chciałem go "zażyć" i pomyślałem o Misiu Uszatku. I skubany odgadł! [/quote:2220af84ae]
No kosmiczne yayca , też mi ogadł- Beckhama