mustang w tvn turbo, 24.01 10:00
- rango
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT@2006
- Silnik: V6 4.0
- Kontakt:
mustang w tvn turbo, 24.01 10:00
jutro (sobota) o 10:00 w TVN Turbo będzie zakup kontrolowany kucyka w USA :-)
Ostatnio zmieniony 2009-01-24, 01:27 przez rango, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: v6 2005
- Kolor: kary
- SZYGI
- Młodszy Forumowicz
- Model: cougar
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: niebieski
wielki z niego znawca
samochodów,a tak wogóle czy to prawda że skrzynia nie wytrzymuje momentu obrotowego i się sypie?
tak przynajmiej powiedział ten redaktorek
[ Dodano: 2009-01-25, 11:42 ]
mojej kobiecie też się podobał tekst kupującego,jak powiedział Kornackiemu,że już niepotrzebuje innych aut oglądać
,że już wybrał.A redaktorek chciał jeszcze pojeżdzić EVO i Subaru,i się nie udało
o jaki biedny był
,a czego spodziewał się ,że kupujący do Stanów jadąc będzie oglądał japońskie wydmuszki 

tak przynajmiej powiedział ten redaktorek
[ Dodano: 2009-01-25, 11:42 ]
mojej kobiecie też się podobał tekst kupującego,jak powiedział Kornackiemu,że już niepotrzebuje innych aut oglądać

kiedyś będzie
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
Kumpel z NY wsadził Kenne Bella do swojego GT ponad rok temu - katuje go zdrowo a skrzynia jak miała się dobrze tak się ma dalej..SZYGI pisze:wielki z niego znawca samochodów,a tak wogóle czy to prawda że skrzynia nie wytrzymuje momentu obrotowego i się sypie?

Madasek pisze:350Z "potezny dzwiek v6"

No tak - zgadzam się z tym tak długo jak to stwierdzenie znajduje się w cudzysłowiu

To sobie "poszukał" tak jak Agustin Agurola ( czy jak on tam się nazywaMadasek pisze:" w srodku troche taka wies spiewa i tanczy"

Podsumowywując widzę, że nieoglądając tego programy oszczędziłem sobie zdrowia

You can never have too much power, just not enough traction.
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Potężna V6 buahhahahaMadasek pisze: 350Z "potezny dzwiek v6"

Ostatnio miałem okazje posłuchać dźwięk 350z na pełnym gazie .... szkoda gadać, brzmi nie wiele lepiej niż moja Astra.
Tak samo jak byłem na wulkanizacji - nawet nie było słychać, że ten Nissan wjeżdża do garażu ....
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- SZYGI
- Młodszy Forumowicz
- Model: cougar
- Kolor: niebieski
Jednym słowem,p.Kornacki chwali to czym pewnie jeżdzi(japońce)dziwne byłoby to gdyby chwalił amerykańce w tym Mustangi,na rynku w salonach aut sportowych w Polsce nie ma tych aut,a co by było jak by były?Redaktorek dostał by po tyłku(tak myślę)subaru,miśki i inne wydmuszki,to są wwiekszości sponsorzy róznych imprez,zawodów i innych ,,zlotów'',a co by było gdyby zrobiono i mprezy z udziałem amerykańców(corvety,stangi,dodge,vipery i inne autka,też by sie działo.Wiadomo japońce najlepsze w WRC,ale to zabawa dla najbogatrzych,takich jak Sołowow(któryś tam z listy najbogatrzych w Polsce).Po prostu redaktor nie mógł przyznać racji,że amerykańce też są dobre do codziennej jazdy,i w większości podgryzają tyłki japońcom,że są też tańsze przy okazji,że dają wiecej frajdy z jazdy
,że nie mają komputera sterującego poczynaniami kierowcy w zakrętach itd...tu mogą coś powiedzieć właściciele ,
Podsumowując Mustang,jest dla prawdziwego,mądrego kierowcy,znającego się na podstawowych prawach fizyki
kiedyś byłem na zlocie BMW z kolegą ,zaproszoy był na tę imprezę także K.Hołowczyc,przy okazji jakiegoś święta,w trakcie imprezy poproszono go by pokazał na co go stać w BMW(kjs)no i co?
miotał sie jak dziecko,nie potrafił jeżdzić,no ale jak wsiadł do swojego to,,,,o jak szalał
cwaniak ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Podsumowując Mustang,jest dla prawdziwego,mądrego kierowcy,znającego się na podstawowych prawach fizyki

kiedyś byłem na zlocie BMW z kolegą ,zaproszoy był na tę imprezę także K.Hołowczyc,przy okazji jakiegoś święta,w trakcie imprezy poproszono go by pokazał na co go stać w BMW(kjs)no i co?
miotał sie jak dziecko,nie potrafił jeżdzić,no ale jak wsiadł do swojego to,,,,o jak szalał

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
kiedyś będzie
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Tu jest pies pogrzebany. Niesty multum ludzi jak nie prawie wszyscy wrzucają Mustanga do jednego worka z takim 350z czy BMW 645 albo Mercem SL. A potem się okazuje że mustang ma zawias jak w polonezie, marne plastiki i co za obelga nie ma esp, nawet za dopłatą.SZYGI pisze:Podsumowując Mustang,jest dla prawdziwego,mądrego kierowcy,znającego się na podstawowych prawach fizyki
A to całkiem inne auto, powtórzę po raz wtóry że to nie Veyron, gdzie 16latka wsiądzie i w zime pojedzie na imprezę. Mustangiem wjedzie do rowu już wyjeżdżając z bramy na ulicę. To jest PRAWDZIWE, DZIKIE, "sportowe" auto. To nie są 4 kółkach dla ceniących komfort, niski poziom hałasu, miliony systemów.
To tak jakby się czepiać że w wyścigówkce WRC są jakieś głupie rury w kabinie i jest głośna.
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Kolor: Grabber Orange
Hmm... Wczoraj sąsiad kupił - znaczy się zajechał pod dom - fioletowym Audi R8. On akurat chyba lubi komfort i hasłas, bo brzmieniem - muszę to przyznać - rozwala nasze GT500
. Skrzyżowanie Lamborghini z Muscle Carem. Wcześniej wiele razy podkreślał, że podoba mu się nasze brzmienie i to zarówno oryginalne jak i po zmianie na Borle. Na autach trochę się zna, parę dni temu miał jeszcze Porsche Carrera.