Średnie ceny mustangów z USA na gotowo do Polski

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
YoDa
Forumowicz
Model: V6 3,7 2012
Silnik: V6 3.7
Kolor: Performance White
Kontakt:

Re: Średnie ceny mustangów z USA na gotowo do Polski

Post autor: YoDa » 2011-10-13, 21:43

Ja większość moich aut wyszukuje na autos.yahoo w NY http://autos.yahoo.com/used-cars/overvi ... gtype=used" onclick="window.open(this.href);return false; , dołórz do tego 1000-1200$ transport morski i 60% opłat w Polsce.

Oczywiscie mówie o bezwypadkowym , bo po crashu to inna bajka , ceny aut o 40% taniej ale z naprawą czasem wyrównuje się do ceny zakupu w salonie :/

aha , do kosztów też należy dodać opłate portową , transport w Polsce , przeróbka świateł , pierwszy przegląd , rejestracja itp. no i średnia za 2011 V6 bezwypadkowy wychodzi 100000zł :/

Pozdrawiam
Yoda

Obrazek

logos
Młodszy Forumowicz
Model: GT 05, BMW E93 08
Silnik: V8 4.6
Kolor: Black

Post autor: logos » 2011-10-13, 22:21

Najlepiej lekko puknietego z poduchami na miejscu.

Zalezy tez z jakiego stanu chcesz kupic auto ;)

Ale mysle, ze ta stowa polskich zlotowek lekko przesadzona.

Awatar użytkownika
PaniC
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: PaniC » 2011-10-13, 22:34

W 2005 roku nie bylo Shelby w produkcji. Dopiero 2006.

Mariusz :)

Obrazek

Awatar użytkownika
buds104
Model: Fiat
Kolor: czerwony

Post autor: buds104 » 2011-11-18, 12:10

Zgadzam sie że najlepiej pukniętego, wartość spada i cena niższa. Oglądam na ebay pare właśnie takich sztuk.

Mustang po raz!

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Silnik: V8 4.6
Kontakt:

Post autor: Koral » 2011-11-18, 14:21

zależy jak puknietego.. ja teraz kupilem w zasadzie idelane 2mustangi, jeden drozszy 2tys$ dla mnie,w ktorym wystarczylo wcisnac zderzak w zaczepy i wspawac nowa koncowke wydechu, drugi natomiast tez delikatnei uszkodzony naroznik błotnika i czubek maski, ale co sie okazuje ,nie ma jak wyklepac tego czubka maski bo maska jest aluminiowa i trzebaby wyciąć wzmocneinie od spodu,a potem je pospawac i tu juz jest problem bo przy spawaniu sie odksztalca.. co prawda klinet sie uparl bo nie chce wydac 1300$ na nowa z fordparts lub 4tys na allegro za uzywke i maja to sprawdzic jeszcze i moz esie uda zrobic, no ale ile zachodu przy tak niewielkim prawie niewidocznym uskzodzeniu, maska i tak bedzie szpachlw0ana,to samo naroznik blotnika, wiec suma sumarum mim zdfanei warto bylo doplacic te 2tys$ i meic auto w zasadzie 100% bezwypadkowe,z oryginalnym lakierem bez grama szpachli..

takie jest moje zdanie, ale wiekszosc Polakow woli jednak szpachle ;) ew mozna kupci auto ktrore konstrukcje nie ma naruszono,poduchy ok, i uskzodzone elementry ktore sa wymienialne, jednak odrazu warto przekalkulwoac ile kosztuje nowa maska,dzrwi i ine elementy ktore mogly ulec uszkodzeniu..

Dlatego mim zdaneim warto szukac z nap[rawde neigroznymi uszkodzeniami, tak to ja rok temu juz kupilbym GT 2011, bardzo chcialem, ale byly tylko mocno uszkodzone z wywalonymi poduchami, znaczy slowo "mocno" dla kogos moze oznaczac slabo bo w sumei do jednego wystarczylo kupic body kit od saleena bo mial przedni i tylni zderzak do wymainy i maske zlamana ;)

Polska mentalnosc czasami mnei dobija, oglaszalem jeszcze neidawno camaro SS, oczywiscie chetni byli ale za smeiszne peiniadze,a na moje argumenty ze taki bezwypadkowy SS wyjdzie z usa min 160tys.zl mówili ze na aukcjach mozna kupic nqawet za 5tys$ :szok: :D nie ublizajac nikomu pisal tak nawet do mnei znajomy ,ktorego szanuje, ja osobiscie nie widzialem lekko uszkodzonego SS ponizej 25tys$, ale slowo lekko tez dla innych co oinnego oznacza ;) dzisiaj idzie camaro V6 z uszkdozonym tylem,wg mnie wcale nei "lekko", a cena juz jest ok 14tys.$ i pewnie wzrosnie czyli na gotowo z rejestracja i naprawa cos ok 100tys.zl,a przeciez kazdy liczy na to ze kupi takei auto za 50tys.zl :D

o to camaro mi chodzi https://www.iaai.com/Vehicles/VehicleDe ... owNumber=6" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

co prawda wyposazenie jak w 2SS,a le i tak dalej to V6 a skoro uszkodzona V6 wyjdzie ok 100tys.zl to dlaczego ja mam SS w full opcji bezwypadkowego sprzedac jak mi to proponuja za 110 czy 120 ? ;) Polacy i ich polska mentalnosc,no ale zbliza sie gwiazdka i kazdy liczy na prezent :D ;) albo gwiazdke z nieba ;)

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”