U kolegi Magnaflow Street Axlebackkkk pisze:Też masz competition? Inne auto...Volver pisze:A Was nie boli od szczerzenia się jadąc po bułki V8? Mi po założeniu Magnaflow skończyła się wolna przestrzeń do uszu i smieję się na okrągło głowy

Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
U kolegi Magnaflow Street Axlebackkkk pisze:Też masz competition? Inne auto...Volver pisze:A Was nie boli od szczerzenia się jadąc po bułki V8? Mi po założeniu Magnaflow skończyła się wolna przestrzeń do uszu i smieję się na okrągło głowy
Ja ze swoja Corsa Extreme mam caly czas miodek dla uszuVolver pisze:A Was nie boli od szczerzenia się jadąc po bułki V8? Mi po założeniu Magnaflow skończyła się wolna przestrzeń do uszu i smieję się na okrągło głowy
Pyra pisze:Hej. Pozwolę sobie tutaj zadać pytanie ponieważ widzę że zrobił się tu taki ogólny temat odnośnie Mustanga.
Orientuje się ktoś jak jest z przekładaniem kierownicy z prawej na lewą w Mustangu VI gen? Bardzo prawdopodobne że będę się przeprowadzał do kraju z ruchem lewostronnym i chciałbym samochód zabrać ze sobą.
Nie wiem tylko czy ma to sens. Bo pewnie koszt nie mały dodatkowo koszt transportu samochodu może okazać się nieopłacalny. W kraju jeszcze trochę posiedzę. Może te, luźno licząc, 2-3 lata sobie nim tu pojeździć i później, nawet troszkę taniej, sprzedać? Później w kraju docelowym sobie kupić na miejscu bez wydziwiania.