Martul pisze:Mam IE 8, uaktualnione, wszystkie aktualizacje szmery bajery ;/
To nie mam pojęcia o co może chodzić. U mnie jest ok.
pavlito pisze:W szybkiej odpowiedzi przydałoby się okienko od wygaszania postów, bo teraz trzeba wejść w pełny edytor, żeby wygasić
Zrobione.
Darenty pisze:andronik dorzuć w info przy autorze postu "Postów: XXX" i opcję by po kliknięciu na autora postu od razu dodawało go w polu szybkiej odpowiedzi.. a jak już przy szybkich odpowiedziach jesteśmy to obok pola tekstowego mile widziane "najpopularniejsze" emotki

Licznik postów przywrócony, jednak ta druga cześć mnie przerasta, tak samo jak podłączenie emotów do shoutboxa.
Hans pisze:To jak? Dałoby się aktywować Taptalk dla forum? Dla "mobilnych" to wielkie udogodnienie.

Dla zainteresowanych: działa na iPhone oraz systemie Android.
Doinstaluje w najbliższym czasie.
Dezo pisze:
A może to jest świetna okazja żeby skończyć z ogłupiającymi emoikonkami i zacząć wyrażać emocje po prostu w tekście...?
Te ikonki to działają trochę jak salwy śmiechu w amerykańskich serialach komediowych. Musiano je tam zamieszczać, bo widz nie wiedziałby kiedy się śmiać...
Kiedy ktoś pisze do mnie i zamieszcza te ikonki, to tak jakby miał mnie za idiotę. Trochę teraz sobie jaja robię, ale przecież wiecie o co mi chodzi...
Pozdrawiam
Możesz sobie w profilu wyłaczyć pokazywanie uśmieszków (Panel użytkownika -> Ustawienia forum -> Przeglądanie postów -> Wyświetlaj uśmieszki jako obrazki )