Nawet jak dziś zamówisz, to samochód zostanie wyprodukowany po 06.2016- czyli będzie to już wersja MY2017. Najlepiej zapytać kolegę StoreOpolegenie pisze:Witam.STOREOPOLE pisze:Zamówienia przyjmowane są od dobrych kilku tygodni. Wiem że niektóre Store że już nie przyjmują zamówień .Teyeru pisze:A kiedy będzie można zamawiać MY2017?
My mamy jeszcze kilka miejsc , ale sądzę że maj będzie ostatnim miesiącem na zamówienie Mustanga w tym roku.
Alokacja czerwcowo-lipcowa jest ostatnią alokacja produkcyjna dla naszego rynku w tym roku.
Kiedy muszę zamówić Mustanga MY2017 żeby odebrać wiosną 2017?
Czy to będzie już produkcja z początku 2017 czy jednak jeszcze 2016?
Dealer z którym się umówiłem jeszcze mnie nie zawiadamia o takiej konieczności.
Tak prognostycznie:
Co z MY2018, czy możliwa będzie do odebrania w 2017 czy dopiero 2018?
Może to głupie pytania ale "kto pyta nie błądzi".
Pozdrawiam i dziękuję.
MUSTANG MY2017 zmiany
Moderator: Moderatorzy
- lukas220
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: magnetic gray
Re: MUSTANG MY2017 zmiany
GT magnetic -> odebrany 23.08 Ford Store Opole
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: wszyskie
Moim zdaniem żeby odebrać na wiosen 2017 do dilera należało by się zgłosić w październiku.genie pisze:Witam.STOREOPOLE pisze:Zamówienia przyjmowane są od dobrych kilku tygodni. Wiem że niektóre Store że już nie przyjmują zamówień .Teyeru pisze:A kiedy będzie można zamawiać MY2017?
My mamy jeszcze kilka miejsc , ale sądzę że maj będzie ostatnim miesiącem na zamówienie Mustanga w tym roku.
Alokacja czerwcowo-lipcowa jest ostatnią alokacja produkcyjna dla naszego rynku w tym roku.
Tak prognostycznie:
Pozdrawiam i dziękuję.
W 2017 dało by się odebrać auto z MY2018 ale trzeba było by je zamówić za około rok od teraz .
Fabryka, w w odniesieniu do rocznika modelowego działa miej więcej jak rok szkolny ( nie pokrywa się z kalendarzowym)\
Co do technicznych nowości dla MY2018 żadnych szczygłów nie znam
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT MY2017
- Kolor: Magnetic Grey
I to jest konkretna odpowiedź.STOREOPOLE pisze:Moim zdaniem żeby odebrać na wiosen 2017 do dilera należało by się zgłosić w październiku.genie pisze: Witam.
Tak prognostycznie:
Pozdrawiam i dziękuję.
W 2017 dało by się odebrać auto z MY2018 ale trzeba było by je zamówić za około rok od teraz .
Fabryka, w w odniesieniu do rocznika modelowego działa miej więcej jak rok szkolny ( nie pokrywa się z kalendarzowym)\
Co do technicznych nowości dla MY2018 żadnych szczygłów nie znam
Dziękuję.
od kiedy nie bedzie koloru deep impact blue ?? bo w cenniku na 2016 jest jeszcze do wyboru. - szkoda by byłoSTOREOPOLE pisze:Witam ...
Ale do meritum:
1. Wycofane zostają z oferty lakiery:
Competition Orange
Deep Impact Blue...
POZDRAWIAM
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT MY2017
- Kolor: Magnetic Grey
Jeszcze ostatnie pytanie o jeden szczegół.genie pisze:STOREOPOLE pisze: Fabryka, w w odniesieniu do rocznika modelowego działa miej więcej jak rok szkolny ( nie pokrywa się z kalendarzowym)
Czy jest możliwe otrzymać samochód wyprodukowany w tym samym roku co odbiór?
Tzn, na kiedy ustalić odbiór samochodu w przyszłym roku z produkcji 2017; na lato, czy uda się już na wiosnę 2017?
Pozdrawiam
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
od maja nie ma już tego koloru w ofercie jako takiej - pomijam przeterminowane katalogi czy cenniki , aktualnych jeszcze nie ma.amisz pisze:od kiedy nie bedzie koloru deep impact blue ?? bo w cenniku na 2016 jest jeszcze do wyboru. - szkoda by byłoSTOREOPOLE pisze:Witam ...
Ale do meritum:
1. Wycofane zostają z oferty lakiery:
Competition Orange
Deep Impact Blue...
POZDRAWIAM
"Jeszcze ostatnie pytanie o jeden szczegół.
Czy jest możliwe otrzymać samochód wyprodukowany w tym samym roku co odbiór?
Tzn, na kiedy ustalić odbiór samochodu w przyszłym roku z produkcji 2017; na lato, czy uda się już na wiosnę 2017?
Pozdrawiam"
Tak jak pisałem - papiernik 2016 . Wtedy auto zapewne trafi na produkcje styczniową 2017 i będzie do odbioru ok maja 2017 .
WŁASNIE DOSTALIŚMY KOMENTARZ ODNOŚNIE PAKIETU PREMIUM 2
WARTOŚC PAKIETU JEST PODANA DLA FOTELI STANDARDOWCH
ZAMAWIAJĄC GO Z FOTELAMI RECARO TRZEBA ZA RECARO DOPŁACIC OSOBNO 7700 .
Wprowadzony zostaje do oferty pakiet Premium 2stanglex pisze:a co to jest Pakiet Premium 2?
skóra perforowana Lux Red z przeszyciami Black/Red Line (C3L) lub skóra perforowana Lux Ebony z przeszyciami Black/Yellow Jacket (C3K) lub fotele Recaro ze skórą perforowaną Salerno Ebony z przeszyciami Grey (C3E) lub fotele Recaro ze skórą perforowaną Salerno Ebony z przeszyciami Red Line (C3H) lub fotele Recaro ze skórą perforowaną Salerno Ebony z przeszyciami Yellow Jacket (C3G)
system nawigacji satelitarnej CD/SD z DAB+ i Ford SYNC 3 (kolorowy wyświetlacz dotykowy 8", TMC, zestaw głośnomówiący z Bluetooth® i rozbudowaną funkcją sterowania głosem w języku polskim oraz funkcją wzywania pomocy, system nagłośnienia 'Shaker TM Pro' (12 głośników wysokiej jakości, w tym subwoofer; wzmacniacz 390W), gniazda: 2xUSB, zdalne sterowanie na kierownicy, mapy Europy z widokiem 3D, menu tekstowe i komunikaty głosowe nawigacji w języku polskim (HKCAB))
przednie fotele podgrzewane i wentylowane (niedostępne z fotelami Recaro)
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
Żeby odebrać auto wiosną 2017 sądzę że powinno udać się do dilera w październiku 2016, tak żeby zamówienie trafiło na pierwsza alokację 2017 ( zapewne styczniową )genie pisze:Witam.STOREOPOLE pisze:Zamówienia przyjmowane są od dobrych kilku tygodni. Wiem że niektóre Store że już nie przyjmują zamówień .Teyeru pisze:A kiedy będzie można zamawiać MY2017?
Tak prognostycznie:
Pozdrawiam i dziękuję.
Na chwilę obecną kończymy zamawiać Mustangi na ten rok . Ostatnią alokacją produkcyjna dla PL jest połączona produkcja lipcowo- sierpniowa z dostawą na 4 Qw.
PANOWE WAŻNA RZECZ
przyszła informacja ze zamawiając Pak. PREMIUM 2 z fotelami RECARO trzeba doliczyć ich wartość osobno , czyli 9500 za pak. + 7700za recaro
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
Z ostatniej chwili
Kolor Grabber Blue dla rocznika modelowego MY2017 został wycofany z oferty.
Zamówienia już zaplanowane do produkcji powinny być wyprodukowane.
Zamówienia niezaplanowane wymagają zmiany lakieru na inny.
Kolor Grabber Blue dla rocznika modelowego MY2017 został wycofany z oferty.
Zamówienia już zaplanowane do produkcji powinny być wyprodukowane.
Zamówienia niezaplanowane wymagają zmiany lakieru na inny.
- macek25
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT '17
- Kolor: Magnetic grey
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Ale lipa a ja chciałem zamówić właśnie Grabber Blue...
To już go nie będzie w Europejskiej ofercie ?
To już go nie będzie w Europejskiej ofercie ?
Bry,
czy ktoś wie - może kolega StoreOpole - czy nowy pakiet premium 2, podobnie jak działający wcześniej i utrzymany premium 1, daje te trochę lepsze wykończenie wnętrza (przeszycia na desce itd.)?
czy ktoś wie - może kolega StoreOpole - czy nowy pakiet premium 2, podobnie jak działający wcześniej i utrzymany premium 1, daje te trochę lepsze wykończenie wnętrza (przeszycia na desce itd.)?
- lukas220
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: magnetic gray
Myślę, że tak. Krzysztof Stolecki na urlopie do 22.08
PS. W de już MY2017 dostarczone. Oprócz SYNC3 ma takie ustrojstwo na dachu. Antena?
PS. W de już MY2017 dostarczone. Oprócz SYNC3 ma takie ustrojstwo na dachu. Antena?
GT magnetic -> odebrany 23.08 Ford Store Opole
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
To jest antena GPS i tez opcjonalnie radio cyfrowe. SYNC2 mial antene GPS wewnatrz, SYNC3 ma antene jak widac.
Ogladalem taki model w lutym jak szukalem swojego ale ktos wczesniej juz kupil.
Ogladalem taki model w lutym jak szukalem swojego ale ktos wczesniej juz kupil.