Propozycja drobnych zmian na forum klubu
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Myślę, że to zły pomysł, bo co, jak nie mam 50 postów to będę spamować głupoty, żeby móc potem wrzucić info o samochodzie? Lepiej albo każdy, albo moderowane - za zatwierdzeniemandronik pisze: No właśnie też nie wiem. Może zrobić dostęp dla każdego z liczbą postów powyżej 50, czy ileś tam, lub zasłużonego na forum?![]()

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Moderowane jest ok, też by tak mogło być.kuczko pisze:Myślę, że to zły pomysł, bo co, jak nie mam 50 postów to będę spamować głupoty, żeby móc potem wrzucić info o samochodzie? Lepiej albo każdy, albo moderowane - za zatwierdzeniem
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
- SECHUBU
- Forumowicz
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
koralkarol, wejdź do swojego profilu i zobacz, czy przy opcji:koralkarol pisze:tzn pamieta do czasu zalogowania sie na innym kompie,a wiadomo ze w domu tez czasami zagladam na forum
Preferencje
Zezwól na autologowanie tylko z ostatniego adresu IP
Jeżeli adres IP będzie inny niż adres IP ostatniej wizyty wymaga ręcznego logowania. Wyłącz to TYLKO wtedy jeżeli masz zmienne IP i jest dla Ciebie kłopotem ręczne logowanie. Funkcja ta w dużym stopniu zabezpiecza twoje konto. Tak Nie
Masz zaznaczone NIE

Pozdrawiam,
Adam
Adam
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
u mnie w preferencjach nie ma takiej opcji zezwalajacej na autologowanie;/SECHUBU pisze:koralkarol, wejdź do swojego profilu i zobacz, czy przy opcji:koralkarol pisze:tzn pamieta do czasu zalogowania sie na innym kompie,a wiadomo ze w domu tez czasami zagladam na forum
Preferencje
Zezwól na autologowanie tylko z ostatniego adresu IP
Jeżeli adres IP będzie inny niż adres IP ostatniej wizyty wymaga ręcznego logowania. Wyłącz to TYLKO wtedy jeżeli masz zmienne IP i jest dla Ciebie kłopotem ręczne logowanie. Funkcja ta w dużym stopniu zabezpiecza twoje konto. Tak Nie
Masz zaznaczone NIE
tak samo mi nie dziala powiadamianie na gg..
- SECHUBU
- Forumowicz
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
Ehh, nie doczytałem do końcakoralkarol pisze:u mnie w preferencjach nie ma takiej opcji zezwalajacej na autologowanie;/

Nie wiem, czy u Was to działało, ale na moim forum od kilku miesięcy nie działa i jest to wina ze strony gg...koralkarol pisze:tak samo mi nie dziala powiadamianie na gg
Ja troche z innej beczki. Czy istnieje mozliwosc "upozadkowania" troche forum. W zakladce Garaz mamy temat KLUB. Na glownej stronie w dziale KLUB mamy natomiast dwie kategorie na krzyz.
Mysle ze latwiej bedzie poruszac sie po forum wiedzac ze sprawy klubowe sa w jednym miejscu a nie zastanawiac sie czy nie ma w innej czesci podobnego tematu.
Ps. Przepraszam za brak polskich znakow ale na tym kompie nie mam/lub nie wiem jak ustawic to w systemie (xp po angielsku)

Ps. Przepraszam za brak polskich znakow ale na tym kompie nie mam/lub nie wiem jak ustawic to w systemie (xp po angielsku)
mustang... just a dream ...
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
chyba znowu tak jest, right?RedHornet pisze:A i jeszcze jedno.
Jak jest temat, w którym mój post jest ostatni i jak dodam coś nowego to dopisuje to do starego postu ale nie zmienia jego daty na aktualną - przez to temat dalej wisi gdzieś na szarym końcu jako stary. Tak było z płynem chłodniczym musiałem nowy temat otwierać żeby przebić się na wierzch.
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Im więcej jest użytkowników, tym trudniej się poruszać w gąszczu tematów. Mam propozycję na przeorganizowanie tego forum w części "MUSTANG". Jak wiemy Mustang produkowany był w kilku generacjach i to w ciągu 45 lat. Brakuje mi mocno tego podziału... Tematy w poszczególnych zakładkach mieszają się i po czasie nie wiadomo gdzie szukać interesujących mnie spraw.
Nieśmiało proponuję aby Część MUSTANG podzielić na zakładki z poszczególnymi generacjami i podaniem przedziału czasowego (lat) dla poszczególnych generacji (bo niektórzy mylą). Dopiero w każdej zakładce dla poszczególnych generacji będą dalej "Jak to zrobić", "Porady techniczne" itd. Łatwiej będzie się poruszać po tematach, znaleźć użytkowników itp. itd.
Pozostałe elementy forum na stronie głównej powinny zostać tak jak są, wspólne dla wszystkich.
Prosze to rozważyć.
Pozdrawiam
Nieśmiało proponuję aby Część MUSTANG podzielić na zakładki z poszczególnymi generacjami i podaniem przedziału czasowego (lat) dla poszczególnych generacji (bo niektórzy mylą). Dopiero w każdej zakładce dla poszczególnych generacji będą dalej "Jak to zrobić", "Porady techniczne" itd. Łatwiej będzie się poruszać po tematach, znaleźć użytkowników itp. itd.
Pozostałe elementy forum na stronie głównej powinny zostać tak jak są, wspólne dla wszystkich.
Prosze to rozważyć.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
A ja mam jeszcze takie propozycje. Przydałoby się zacząć zbierać pliki "klubowe" i trzymać w jednym miejscu. Póki co u mnie prywatnie jest chyba wszystko ( loga, manufaktura, bemowo), wrzucam na RapidShare ale tam pewnie kiedyś zniknie. Może by coś pomyśleć o wydzierżawieniu jakiegoś miejsca na Plikownie, czy tu czy na osobnym serwerze (zbiórka funduszy publicznych
) i wrzucić: logo klubu w różnych formatach, wzory na koszulki, wzory formatek, wzory tablic rejestracyjnych, + zebrane wybrane pokazowe zdjęcia z każdej naszej imprezy?

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%