Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Nie zgodze sie, w zaleznosci od trybu inaczej pracuje tez skrzynia - przynajmniej w automacie. Sport+ potrafi wrzucic jedynke przy 35 km/h.caniggia pisze:te tryby to takie tylko oszustwo tak naprawdę, zmieniają jedynie przełożenie pedału gazu na przepustnicę, nic poza tym.
Super, gratuluje. Pamietaj tylko, ze nie jezdzi sie tym jak SciroccoB0kiem pisze:nastał się 2 tyg. na składzie celnym ale mam już foty z Łodzi
B0kiem pisze:dzięki! nie wiem..oby tylko zima już nie wróciłaVolver pisze:Brawo! Gratulacje, jest piękny, sam się zastanawiałem nad tym kolorem jako alternatywę dla Race Red. Kiedy pierwsze kilometry?nie spodziewałam się go 2,5 msc. wcześniej i nie zamawiałam zimówek, zresztą jeszcze nie wiem czy będę nim jeździć zimą. Mają mi go dostarczyć do końca przyszłego tygodnia na lawecie
Wiem co piszę. Dotyczyło manuala, jeżeli chodzi o sport, to się zgadza, biegi inaczej zmienia.kkk pisze:Nie zgodze sie, w zaleznosci od trybu inaczej pracuje tez skrzynia - przynajmniej w automacie. Sport+ potrafi wrzucic jedynke przy 35 km/h.caniggia pisze:te tryby to takie tylko oszustwo tak naprawdę, zmieniają jedynie przełożenie pedału gazu na przepustnicę, nic poza tym.
Natomiast w sport i sport+ esp praktycznie nie istnieje - albo odpala sie po 2 sekundach (tak wiem w poprzednich modelach nie ma esp)
Jezdzilem cala zime (na letnich), wiek kilka roznic da sie wyczuc
Dzisiaj pogoda dopisala i pierwszy raz pozwolila depnac do konca bez utraty przyczepnosci od 3 mcy.
Ps. Skonczyly mi sie opony z tylu.
Tego nie widać akurat, trzeba w instrukcję zerknąćVolver pisze:A czy Sport + ogranicza kontrolę trakcji i stabilności? Co z trybem track?
Czego używacie do sterowania kolorem LEDów?caniggia pisze:Diode Dynamics rgbw plus HD-Customs sequential we Francji:)