Zmiana wersji forum
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
Onlinepavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Re: Zmiana wersji forum
U mnie to samo. Np. żeby przeczytać nowy post w "shaker500 i parzyste" musiałem wejść w użytkownika caniggia (bez skojarzeń proszę) i wyświetlić wszystkie jego posty. Po odszukaniu właściwego mogłem go przeczytać, ale nawigując wprost w tym wątku widzę tylko posty z 2008 r. Próba wejścia w wątek za pośrednictwem świeżego postu caniggii też się nie udaje (dostępny jest tylko 2008 r.).
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Zróbta jako obowiązkowe przy rejestracji - podanie miejsca "skąd" i wieku... Już temat był maglowany....
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Haloooo! Mówi się... Czy tu ktoś pracuje nad tym forum wogóle...? Czy samo się dzieje?
Niemal co drugi tutaj to informatyk, a porządku zrobić nie ma komu....
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Widać nie ma, Andronik wspominałeś kiedyś że damy forum do obsługi komuś za kasę - ruszyło się coś w tym kierunku?

- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
według mnie są ważniejsze rzeczy niż obowiązek podawania przy rejestracji skąd się jest i wieku przecież można tam pisać co Ci się wymyśli mogło by to trochę poczekać ale drażnią mnie znikające tematy i nie pojawiające się posty...Dezo pisze:Haloooo! Mówi się... Czy tu ktoś pracuje nad tym forum wogóle...? Czy samo się dzieje?
-
Onlinepavlito
- Stowarzyszenie MKP
[quote="pavlito"]U mnie to samo. Np. żeby przeczytać nowy post w "shaker500 i parzyste" musiałem wejść w użytkownika caniggia (bez skojarzeń proszę) i wyświetlić wszystkie jego posty. Po odszukaniu właściwego mogłem go przeczytać, ale nawigując wprost w tym wątku widzę tylko posty z 2008 r. Próba wejścia w wątek za pośrednictwem świeżego postu caniggii też się nie udaje (dostępny jest tylko 2008 r.).[/quote]
A teraz napisałem coś w wątku http://mustangklub.pl/forum/viewtopic.p ... 824#p74824" onclick="window.open(this.href);return false; i też nie mogę tego wyświetlić. Potem odpowiedział mi Rafał i ten sam objaw.
A teraz napisałem coś w wątku http://mustangklub.pl/forum/viewtopic.p ... 824#p74824" onclick="window.open(this.href);return false; i też nie mogę tego wyświetlić. Potem odpowiedział mi Rafał i ten sam objaw.
Skoro nie jesteśmy w stanie ogarnąć tego własnymi siłami to może jako stowarzyszenie zatrudnimy kogoś do tego ???
mustang... just a dream ...
Albo nawet jezeli ktos z klubu potrafilby to ogarnąć to można jakąś zrzutke na "piwo" podczas pracy zeby to zrobic.
W klubie jest kilka osób , które "ogarniają" temat ale masa ich własnych obowiązków sprawia, że forum działa jak działa. Ucieka przez to sporo postów i informacji a forum traci na przejrzystości 

mustang... just a dream ...
-
Onlinepavlito
- Stowarzyszenie MKP
Mam nowy problem. Dwa dni temu standardowo wbiłem się na forum przez HTC HD2 na WM 6.5 i po kilku sekundach mnie wyrzuciło. Od tamtej pory nie mogę się z niego zalogować. Wpisuję ten sam nick i hasło, co na innych komputerach i kiszka - pisze, że muszę się zarejestrować. W tym samym momencie mogę się zalogować z normalnego komputera, niezależnie od wersji systemu. Czy coś się zmieniło?