Nowa strona MKP
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Re: Nowa strona MKP
tomas dzięki za uwagę.
Na pewno coś takiego znajdzie się dla każdej generacji - brak na dzień dzisiejszy wynika jedynie z faktu, że wciąż szukamy osób które pomogą nam przy tworzeniu strony - pisaniu tekstów. Nie chcemy, aby nasze opisy były typu (kopiuj- wklej) dlatego takie opracowania jak np. historia I gen wymaga trochę czasu ( po polsku nic wiarygodnego i kompletnego nie znajdziesz więc opieramy się na wielu źródłach amerykańskich). Uważam też, że łatwiej jest zapoznać się z historią dawkowaną w odcinkach niż przeczytać obszerny tekst.
Na pewno coś takiego znajdzie się dla każdej generacji - brak na dzień dzisiejszy wynika jedynie z faktu, że wciąż szukamy osób które pomogą nam przy tworzeniu strony - pisaniu tekstów. Nie chcemy, aby nasze opisy były typu (kopiuj- wklej) dlatego takie opracowania jak np. historia I gen wymaga trochę czasu ( po polsku nic wiarygodnego i kompletnego nie znajdziesz więc opieramy się na wielu źródłach amerykańskich). Uważam też, że łatwiej jest zapoznać się z historią dawkowaną w odcinkach niż przeczytać obszerny tekst.

- tomas
- Stowarzyszenie MKP
- Model: coupe i convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: czerwone coupe 66, granatowe conv. 66,czarne conv. GT 07
Tu masz rację lepiej pisać w odcinkach . Sam nie lubię czytać czegoś co ma kilka stron .Niestety w tym temacie nie mogę pomóc . Nie znam angielskiego i nie za bardzo się znam na mustangach .Chociaż mam jednego ,a drugiego jadę kupić za trzy tygodnie (oczywiście też 1-generacja
)

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Super strona, naprawdę praktycznie nie mam uwag;)
Tekst do działu Mustang Race Car oczywiście napiszę, dzisiaj nie zdążyłem bo od rana miałem mocno zeległe obowiązki domowe ale jutro powinno się udać.
Z innych rzeczy to jeżeli już nie będzie lepszych pomysłów mogę kiedyś przygotować artykuł nt. tego jak powstawał mój samochód, mogę też napisać trochę nt. rozwiązań jakie zastosowałem - moze sie przydać gdyby ktoś chciał sam zbudować szybkiego klasyka.
Tekst do działu Mustang Race Car oczywiście napiszę, dzisiaj nie zdążyłem bo od rana miałem mocno zeległe obowiązki domowe ale jutro powinno się udać.
Z innych rzeczy to jeżeli już nie będzie lepszych pomysłów mogę kiedyś przygotować artykuł nt. tego jak powstawał mój samochód, mogę też napisać trochę nt. rozwiązań jakie zastosowałem - moze sie przydać gdyby ktoś chciał sam zbudować szybkiego klasyka.
muarah
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Bardzo dobry pomysł. Pomyślę może nad specjalną podstroną na szeroki opis aut klubowiczów.muarah pisze:Z innych rzeczy to jeżeli już nie będzie lepszych pomysłów mogę kiedyś przygotować artykuł nt. tego jak powstawał mój samochód, mogę też napisać trochę nt. rozwiązań jakie zastosowałem - moze sie przydać gdyby ktoś chciał sam zbudować szybkiego klasyka.
- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
Gratulacje, strona niezła o dużym potencjale.
Postaram się napisać tekst o modelu 2005+ i podrzucić. Mam sporo książek o Mustangach prasy. Może się nada.

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Dla mnie bomba na początku troszke sie gubiłem ale teraz jest ok i ie jest taka szablonowa jak za granicą naprawde sie wyróżnia , brak słów co by opisac wrazenia Pluzz + dla ciebie i wszystkich którzy tworza tą strone

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Należą się słowa uznania dla Pluzza za realizacje stronki. Poświęcał swoje "wolne" wieczory by postawić ja w takiej formie jak widzicie. Wielkie dzięki Pluzz.
W sprawę był tez zaangażowany Pavulon, który nadzorował prace;) Hans z pluzzem wrzucili na serwer. Stang232, Pavulon i Alustar podeslali txty.
Muarahem niebawem wrzuci info o race car, o modyfikacjach przy swoim aucie, Dezo o Mustang race i v generacji. Bathrus O foxie tez w wolnym czasie naskrobie.
Jak możecie zobaczyć brakuje jeszcze sporo info stad ponownie prośba o Wasza pomoc.
Jeszcze raz dzięki Pluzz. Kawał dobrej roboty
W sprawę był tez zaangażowany Pavulon, który nadzorował prace;) Hans z pluzzem wrzucili na serwer. Stang232, Pavulon i Alustar podeslali txty.
Muarahem niebawem wrzuci info o race car, o modyfikacjach przy swoim aucie, Dezo o Mustang race i v generacji. Bathrus O foxie tez w wolnym czasie naskrobie.
Jak możecie zobaczyć brakuje jeszcze sporo info stad ponownie prośba o Wasza pomoc.
Jeszcze raz dzięki Pluzz. Kawał dobrej roboty
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Wybacz Deftronic, umknęła mi Twoja deklaracja. Pogadaj z Dezo, może masz jakieś info, którymi nie dysponuje.
Jeśli mozesz napisać o drugiej hen to superosko:)
Jeśli mozesz napisać o drugiej hen to superosko:)
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Jeśli chodzi o historię Mustanga to mam piękny i baardzo gruby album wydany na 40-lecie marki, o ten:
" onclick="window.open(this.href);return false;
W kraju chyba nie do zdobycia a szkoda bo jest w nim wiele ciekawych historii, sądzę, że nawet w necie ciężko będzie niektóre informacje znaleźć. Myślę, że warto z niego skorzystać, żeby opisać kilka ciekawostek związanych z tym jak powstawała idea budowy takiego samochodu jak Mustang: skąd pomysł, pierwsze prototypy, konflikty wewnątrz Forda, motywy stojące za zmianami w kolejnych generacjach, wersje specjalne itp. Wszystkie generacje aż do prototypu z 2005roku są bardzo ciekawie opisane. Nie wiem kiedy znajdę czas na wyciągnięcie i przetłumaczenie ciekawszych fragmentów bo mam masę roboty ostatnio ale jeżeli ktoś ma trochę czasu i da sobie radę z angielskim to mogę pożyczyć.
W kraju chyba nie do zdobycia a szkoda bo jest w nim wiele ciekawych historii, sądzę, że nawet w necie ciężko będzie niektóre informacje znaleźć. Myślę, że warto z niego skorzystać, żeby opisać kilka ciekawostek związanych z tym jak powstawała idea budowy takiego samochodu jak Mustang: skąd pomysł, pierwsze prototypy, konflikty wewnątrz Forda, motywy stojące za zmianami w kolejnych generacjach, wersje specjalne itp. Wszystkie generacje aż do prototypu z 2005roku są bardzo ciekawie opisane. Nie wiem kiedy znajdę czas na wyciągnięcie i przetłumaczenie ciekawszych fragmentów bo mam masę roboty ostatnio ale jeżeli ktoś ma trochę czasu i da sobie radę z angielskim to mogę pożyczyć.
muarah
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Muarah , zajme się tym ,jeśli znajdziesz kilka wartościowych informacji to przeskanuj i wyślij mi na pw , tłumaczenia wykonam z pomocą Sywinkimuarah pisze:Jeśli chodzi o historię Mustanga to mam piękny i baardzo gruby album wydany na 40-lecie marki, o ten:
Nie wiem kiedy znajdę czas na wyciągnięcie i przetłumaczenie ciekawszych fragmentów bo mam masę roboty ostatnio ale jeżeli ktoś ma trochę czasu i da sobie radę z angielskim to mogę pożyczyć.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
OK, mogę tak zrobić choć księga ma prawie 400 stron i każda z nich jest wartościowa;)
Widzę też, że strona MKP szybko zapełnia się tekstami i nie wiem jakich informacji jeszcze brakuje więc może na początek wrzucam spis treści.

Sorry za jakość, zdjecie zrobione telefonem;)
Widzę też, że strona MKP szybko zapełnia się tekstami i nie wiem jakich informacji jeszcze brakuje więc może na początek wrzucam spis treści.

Sorry za jakość, zdjecie zrobione telefonem;)
muarah
- bathrust
- Forumowicz
- Model: FoxBody 79' Ghia
- Kolor: Grafit
Jak dla mnie strona wygląda naprawdę super
! Staram się ogarnąć tekst o III gen. ale brakuje mi trochę czasu ostatnio... Uczelnia mnie przygniata
Ale w wolnym czasie doklejam po jednym zdaniu. Postaram się jak najszybciej podesłać pierwszy chapter 

- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Zrobiłem mały patchwork z różnych zdjeć, co sądzicie, żeby dać taki obrazek dla podstworny Mustang Race Car?

chodzi mi o skojarzenia ze ściganiem a także o to, żeby nie pokazywać całego samochodu.

chodzi mi o skojarzenia ze ściganiem a także o to, żeby nie pokazywać całego samochodu.
muarah
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Zadeklarowałem się z przyjemnością lecz nie oczekuj ode mnie cudów 400 stron bez jaj

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
Nie wiem o co chodzi ale wpisanie w przeglądarce adresu mustnagklub.pl nie otwiera się strona w chromie....po prostu pusto.
Żeby dostać się na forum to musze przez wyniki wyszukiwania w google .... To tak informacyjnie dla naszych administratorów
Żeby dostać się na forum to musze przez wyniki wyszukiwania w google .... To tak informacyjnie dla naszych administratorów

mustang... just a dream ...