Shelby Gt 500 past and present
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
- 6t07t
- Forumowicz
- Model: 1966-2008
- Kolor: Silver Blue, Black
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Szacun, naprawdę wielki szacun dla laski, która sobie wielką dziarę z furami zrobiła
Zwykle to szlaczki, smoki czy delfinki laski robią i jest wielkie poruszenie a tu dwa Mustangi
Oj myślę, że wiele chłopaków tutaj chciało by je z bliska zobaczyć

Zwykle to szlaczki, smoki czy delfinki laski robią i jest wielkie poruszenie a tu dwa Mustangi

Oj myślę, że wiele chłopaków tutaj chciało by je z bliska zobaczyć

1966 Silver-Blue Coupe od nowości w PL
2008 Black Bullitt 3620
Ex: 1964-1/2, 1965, 1966, 1967, 1968, 1971, 1972, 1973, 1995, 2007
2008 Black Bullitt 3620
Ex: 1964-1/2, 1965, 1966, 1967, 1968, 1971, 1972, 1973, 1995, 2007
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
Przykro mi Pluzz, ale propagowany przeze mnie puryzm odnosi się również do ciała. Ciało członka Komisji również powinno posiadać cechy klasyka. Wszelkie "upiększenia" są zbędne.pluzz pisze:Wnoszę o obowiązkowe otatuowanie w podobny sposób członków, jakże bliskiej mi, Komisji ds. Puryzmu![]()
![]()
Poza tym, tak prywatnie, ja akurat uważam, że tatuowanie to oszpecanie ciała ludzkiego..., a zwłaszcza u kobiet.
Wyraziłem tu jedynie swoją opinię i proszę o nie podejmowanie dalszej polemiki.
Samotny Wilk
wiele osób ma takie zdanie jak Ty (w tym moja mama;) oczywiście nie polemizuje, bo może i tak jest;), ale ja jestem trochę zakręcona i tak chciałam to mam;) zresztą to moje plecy;)Dezo pisze:Przykro mi Pluzz, ale propagowany przeze mnie puryzm odnosi się również do ciała. Ciało członka Komisji również powinno posiadać cechy klasyka. Wszelkie "upiększenia" są zbędne.
Poza tym, tak prywatnie, ja akurat uważam, że tatuowanie to oszpecanie ciała ludzkiego..., a zwłaszcza u kobiet.
Wyraziłem tu jedynie swoją opinię i proszę o nie podejmowanie dalszej polemiki.
6t07t, a i tatuaż jest jak najbardziej prawdziwy i trwały proszę mi nie umniejszać tych godzin hardcorowego siedzenia pod maszynką

"Poczujesz, poczujesz, poczujesz,
Jak dużo dzieli cię od innych..."
Jak dużo dzieli cię od innych..."
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: black
eee tam, dziewczyna ma 18lat i co się stało to się nie odstanieDezo pisze:Przykro mi Pluzz, ale propagowany przeze mnie puryzm odnosi się również do ciała. Ciało członka Komisji również powinno posiadać cechy klasyka. Wszelkie "upiększenia" są zbędne.pluzz pisze:Wnoszę o obowiązkowe otatuowanie w podobny sposób członków, jakże bliskiej mi, Komisji ds. Puryzmu![]()
![]()
Poza tym, tak prywatnie, ja akurat uważam, że tatuowanie to oszpecanie ciała ludzkiego..., a zwłaszcza u kobiet. Wyraziłem tu jedynie swoją opinię i proszę o nie podejmowanie dalszej polemiki.