co myslicie o tym"???
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Komary nad Solką są - mam ledwo 80 kilo na niąAluStar pisze:Proponuje zorganizowac zlot nad Solina - reflektujecie na rocznice klubu - woda plaze lasy i niema komarow ?? jak nie to moge tu w okolicy sie zajac organizacja ..
2. Zlot na 46 lecie w Bieszczadach 27-29 sierpień 2010 ( propozycja )
RAFAŁ pisze:a w czerwcu mieliśmy jechać na zaproszenie księdza harleyowca w okolice kępna
No właśnie, może Rzetnię trzeba by przesunąć na czerwiec?celibad pisze:zbliza się następny rok , może moglibysmy zaplanować terminy nastepnych zlotów , wiadomo ze najlepsze są spontanyale ułatwi nam to bardzo planowanie urlopów, wesel, imprez rodzinnych etc ..... moze najpierw wpiszmy terminy zlotów które mamy zamiar zrobić , a gdy będziemy mieli już całosc to ułozymy je w chronologii czasowej ... moze ja zacznę pierwszy ;
1. II ZLOT w RZETNI termin 30.07 - 01.08
AluStar, jutro ruszam właśnie w tamte strony, rozejrzę sie tam dokładnie w niedzielę pod kątem takiej grupy, rozpytam pogadam.. Raport więc najwcześniej w niedzielę wieczórAluStar pisze:Uwazam ze tam jest super - tylko mam daleko aby zapewnic noclegi i zaplecze wiec jak projekt przejdzie to potrzeba osobe do organizacji . Darenty dal bys rade ogarnac okolo 30 -40 osob ??