lista:
Kielce 02.05
1. Kaskader Bart
2. Olaf
3. Muarah
4. dr.Killer
5. jaco
Kielce 03.10
1. dr.Killer
A, ja tam sie nie znam, ale oczywiście drugi wariant mi bardziej odpowiada

bylo sie nie zenic :plamina pisze:ja raczej w maju nie dam rady, to dlugi weckend majowy a mam wtedy urodziny i rocznice slubu...
100/100XerofaN pisze:
bylo sie nie zenic :p
Kup żonie mustanga to następna rocznica będzie na torze.Olaf pisze:100/100XerofaN pisze:
bylo sie nie zenic :p![]()
Połowa moich żonatych kumpli to mówi ...
Tutaj, to wpisujemy sie informacyjne. Trzeba oficjalnie wpisać sie przez system NCAC, opłacić składkę itp. Na ich stronie jest wszystko napisaneMidnite Tom pisze: Czy wystarczy się zapisać tutaj, czy trzeba też na CA Cup?
Do kiedy zapisy?
.
6. UCZESTNICTWO W IMPREZIE
6.1 Uczestnikiem imprezy może być załoga spełniająca kryteria określone w Regulaminie Classicauto Cup 2015 oraz dysponująca autem zgodnym z w/w regulaminem, której zgłoszenie dotrze do Organizatora w wyznaczonym terminie (lub do momentu wcześniejszego zamknięcia listy zgłoszeń) i uiści stosowną opłatę.
6.2 W cenę imprezy wliczone jest uczestnictwo w próbach sprawnościowych.
6.3 Terminy nadsyłania zgłoszeń i wysokość wpisowego:
6.4 Zgłoszenia do dnia 26.04.2015 r.: 300 zł. Trening 150 zł. ( piątek 01.02)
6.5 Zgłoszenia od 27.04 do 2.05 350zł
6.6 Dla aut z Grupy 1 i 2 wyprodukowanych do 1975 roku włącznie, wpisowe zostaje obniżone o 50% i wynosi 150 zł (zniżka nie obejmuje treningu)
6.7 Za datę zgłoszenia przyjmuje się datę wpływu środków na konto Organizatora.
6.8 Zwrot wpisowego zgodnie z pkt. 4.23 Regulaminu Classicauto Cup 2015
6.9 Organizator przewiduje przyjęcie 150 aut (50 na trening)
Poczułem wyzwanie do tablicy,ale na 02.05.może być cienko,nie wszystkie mody zostały skończone.muarah pisze:Wczoraj widziałem 5 aut w klasie Muscle Cars Challlenge, czyli minimum osiągnięte!
Wiem o jeszcze jednym uczestniku, który się zapisał (pewnie jeszcze nie wpłacił).
Ale im więcej nas tym lepiej więc ŚMIELEJ !!!
Pokażcie na torze co potrafią Wasze kompresory, sportowe zawiasy i wypasione wydechy
troszkę to słabo wyszło z tą frekwencją liczyłem na ostrą zawziętą rywalizację, chociaż jakieś camaro, pontiaki czy corvette a jest tylko zagrożenie opadami deszczu to tak trochę bez emocji, chyba jednak będzie sens przyjechać na zimówkach i pozostanie podriftować sobie...muarah pisze:Wczoraj widziałem 5 aut w klasie Muscle Cars Challlenge, czyli minimum osiągnięte!
Wiem o jeszcze jednym uczestniku, który się zapisał (pewnie jeszcze nie wpłacił).
Ale im więcej nas tym lepiej więc ŚMIELEJ !!!
Pokażcie na torze co potrafią Wasze kompresory, sportowe zawiasy i wypasione wydechy
bardziej mi zależy na krótszej trasie bez foto radarówstang232 pisze:jak uruchomili s8 to jest dużo mniejszy ruch na Piotrków przez Bełchatów niż był.
Al e nie wiem czy nie najszybciej teraz będzie S8 do łasku i potem na Piotrków
https://www.google.pl/maps/dir/51.23075 ... 21!1m0!3e0" onclick="window.open(this.href);return false;
Tam na radomsko to wąsko, kręto i dziurawo wg mnie