Możliwe że to ten, jakiś taki grafitowy/srebrny/stalowy? był, cholera wie..., mówił że ma 270KM to tak piszę, ja tam hamowni podręcznej nie mam coby zbadać, czy ktoś nie ściemnia
ostatio z Frogiem testowałem jego zmiany - muszę przyznać że nieźle pod drift szykuje Mustanga, najpierw przekładka z V6 na V8, teraz szybki boczne i tylna z plexi (na sprężynkach

), tapicerka i fotel i kanapa wywalone, głośniki, lampy przeciwmgielne tyż, zderzak odczepiany : ), także ''goła blacha'', normalnie szok jak się patrzy co się kryje pod tapicerką (blacha nieobrobiona, normalnie jakbym sam taką wyklepał ; ). ale jest mocno lżejszy i odchodzi wyraźnie na 3 długości. Ale start i tak mam zdecydowanie lepszy - tak do 200-300m spoko : ) Gorzej jak poprawi zawiesznie... się skończy bajka.
Czekam na poprawki w każdym razie
Ostatnie 2 tyg. to Misiaki zrobiły sobie na naszym Cargo pasiekę, czy co do cholery??! Mam ich dokarmiać czy co?? Normalnie nie mozna przyjechać, żeby nie zobaczyć ich zgrai .... ale spoko, przeczekamy ich!!!
Ja to 2 tyg. temu ścignąłem o 2 dł. (3 razy) jakąś Audi S6 340KM - gość dopiero kupił i szalał nią 'niezwyciężony' po parkingu, ale mu mina zrzedła : )))
Potem dostałem od jakiejś Hondy CRX - podobno objeżdzałem ją rok temu (bo pamiętał) ale facet poczynił mocne modyfikacje i jest szybszy.
Potem raz ścignąłem tą już wspominaną odchudzoną Alfę 156 V6 ale kolejne 2 razy to mnie ścignął - jest dobry. I szybszy , co ciekawe. Ludzie generalnie tak na Alfy narzekają, że się psują i są tylko takimi ''bulwarówkami'' ale jednak kilka modeli mieli niezłych (szczególnie te z lat 60-tych, stylistyka powala nawet teraz).