Pytanie brzmi, gdzie w rozsadnych pieniądzach w okolicach Poznania mogę zrobić kilkadziesiąt km jeżdżąć w kółko na drodze niepublicznej?

Zarejestruj i wykup ubezpieczenie na 1 miesiąc, dla aut powyżej 40lat nie jest potrzebna zółta tablica, moze być na białych lub TYMCZASOWYCH .mk_cin pisze:Planuję remont blacharsko-lakierniczy swojego 1964 Mustanga. Zanim jednak rozbiorę całe auto chciałbym się nim trochę przejechać, zobaczyć co działa, co nie działa, jak silnik, jak sprzęgło, jak hamulce, zawieszenie etc. Jedyny problem to, że auto nie jest zarejestowane i zapewne na czas remontu nadal nie będzie.
Pytanie brzmi, gdzie w rozsadnych pieniądzach w okolicach Poznania mogę zrobić kilkadziesiąt km jeżdżąć w kółko na drodze niepublicznej?Jest Tor Poznan Track Day, ale troche droga impreza jak na przejazdy prędkościami poniżej 100 km/h
Ok, ciekawy pomysł, ale dwa pytania:lamina pisze:Zarejestruj i wykup ubezpieczenie na 1 miesiąc, dla aut powyżej 40lat nie jest potrzebna zółta tablica, moze być na białych lub TYMCZASOWYCH .mk_cin pisze:Planuję remont blacharsko-lakierniczy swojego 1964 Mustanga. Zanim jednak rozbiorę całe auto chciałbym się nim trochę przejechać, zobaczyć co działa, co nie działa, jak silnik, jak sprzęgło, jak hamulce, zawieszenie etc. Jedyny problem to, że auto nie jest zarejestowane i zapewne na czas remontu nadal nie będzie.
Pytanie brzmi, gdzie w rozsadnych pieniądzach w okolicach Poznania mogę zrobić kilkadziesiąt km jeżdżąć w kółko na drodze niepublicznej?Jest Tor Poznan Track Day, ale troche droga impreza jak na przejazdy prędkościami poniżej 100 km/h
Tymczasowe dostaniesz bez żadnego badania technicznego.
wyjdzie tyle samo co lawety,,,, a potestujesz porzadnie przez 1 miesiąc.
acha i nie daj się zmylic agentowi ubezpieczeniowemu, pojazdy powyżej 40 lat może posiadac DOWOLNĄ rejestrację, i nie podlega obowiązkowi stałego OC, można wykupywać okresowe miesiącami. dla 25-40 lat musi byc opinia rzeczoznawcy ale NIE MUSZĄ BYĆ ŻÓLTE TABLICE, tylko auto ponizej 25 lat musi mieć żółte aby nie placic oc (np jako kolekconerskie)
WARTA nie ponosi odpowiedzialności za szkody spowodowane:
4) przez maszyny, urządzenia lub pojazdy nie posiadające aktualnych badań stanu technicznego, jeżeli obowiązek posiadania takich badań wynika z przepisów prawa, o ile stan techniczny był przyczyną szkody;