cargo
No brawo.
A propos kapci nitto czy mają one przypadkiem E coś wypalone na oponie czy tylko DOT?
Ostatnio mnie zatrzymała drogówka i ze względu że mam nietypowy bieżnik to pan policjant zainteresował się oponami twierdząc że nie mają homologacji.
Oczywiście maja bo są to holenderskie verdensteiny - ale taka moja uwaga ze patrzą nawet na to jak widzą auto za wielkiej wody.
A propos kapci nitto czy mają one przypadkiem E coś wypalone na oponie czy tylko DOT?
Ostatnio mnie zatrzymała drogówka i ze względu że mam nietypowy bieżnik to pan policjant zainteresował się oponami twierdząc że nie mają homologacji.
Oczywiście maja bo są to holenderskie verdensteiny - ale taka moja uwaga ze patrzą nawet na to jak widzą auto za wielkiej wody.
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
-
- Model: Mustang GT premium 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarna czerń
- Kontakt:
Pewnie.
Olaf, Pawellos, Drifter i ja.
Co więcej Olaf nas wszystkich objechał swoim automatem. Miałem się pociąć ale postanowiłem się nawalić
)
Ja jedynie Driftera znowu objechałem ale Olaf ma kuźwa moc piekielną !!!
Co więcej Olaf nas wszystkich objechał swoim automatem. Miałem się pociąć ale postanowiłem się nawalić

A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc ze Śpiącej Królewny.
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek
Tomas jakie masz opony szerokość - a jakie Olaf?Thomas pisze:Pewnie.
Co więcej Olaf nas wszystkich objechał swoim automatem. Miałem się pociąć ale postanowiłem się nawalić)
Słyszałem ze osiągi znacznie spadają na szerszych kapciach i ostatnio się sam o tym przekonałem

Niestety im szerszy kapeć tym lepsze trzymanie i tym gorsze osiągi.
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Cougar
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
Ja mam 235/50R18 i też dostałem z Olafem 
Thomas ma znacznie większego kapcia, ale ma też lekkie modyfikacje.
Jechał kolega lustrzanym takim jak ma Olaf, ten sam rocznik, te same koła nawet kolor ten sam i tylko skrzynia inna i też dostał, ale on trochę został na starcie, więc to mogła być też wina tego
Red, jak tam się Short Shifter spisuje?

Thomas ma znacznie większego kapcia, ale ma też lekkie modyfikacje.
Jechał kolega lustrzanym takim jak ma Olaf, ten sam rocznik, te same koła nawet kolor ten sam i tylko skrzynia inna i też dostał, ale on trochę został na starcie, więc to mogła być też wina tego
Red, jak tam się Short Shifter spisuje?
-
- Model: Mustang GT premium 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarna czerń
- Kontakt:
No ja mam 285 tył i 255 przód. Ustawiamy się teraz tam na czwartek i założę 17-stki z normalnymi już oponami ( seria ) bo aż nie mogę uwierzyć, że ten mój tak słabo wypadł. Olaf na bank ma coś nagrzebane tylko pierdoła nie wie nic pewnie 
Co do prędkości to nie wiem ale coś około 170km/h

Co do prędkości to nie wiem ale coś około 170km/h
A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc ze Śpiącej Królewny.
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek