Stachu_xjr pisze:Impreza bardzo udana , ludzie super , pogoda wypaliła , szkolenie szło sprawnie, jedynie te próby na pocztku troche męczące 30 sek jazdy i 5 min stania ,tor bardzo ślisk jak na nasze wóżki

Pasowłało by wynajać sam tor na następne spotkanie z pomiarem czasu i sie pogonić troche swoim stylem jazdy

Byłem z Wami na dwóch torach w tym roku: Poznań i Kielce. Jest rzecz, której czuję niedosyt

Jest to jazda z instruktorem na fotelu pasażera.
W tym temacie zagadałem jednego z instruktorów SJS (Kudłaty - czyli łysy). Powiedział, że są trzy opcje (koszty per Koń):
1. 450 PLN per dzień. W małej grupie. Instruktor czasami siada na fotelu pasażera.
2. 550 PLN per dzień. Jakiś inny wariant tego co w punkcie 1.
3. 1000 PLN per dzień. Cały dzień jazdy z dedykowanym instruktorem na fotelu pasażera.
Trochę żałuję, że nie ma opcji (na pewno nie ma?) pośredniej, czyli zamiast całego dnia z instruktorem chciałbym mieć np. 1 lub 2 godziny z instruktorem. Coś mi mówi, że kwadrans z instruktorem w aucie (jego wskazówki, etc.) są cenniejsze, niż 6 godzin jakichś przypadkowych i pourywanych informacji przez CB radio lub podczas przerw.
W Poznaniu trochę mnie irytowały informacje na CB radio, brzmiące: Pan w Mustangu - za bardzo ścinasz.
Kurna, ale tam były (praktycznie) same Mustangi

Nie sposób czasami było wywnioskować do kogo gość kieruje uwagi
Ihaaa,
Adaslaw