Wady Mustanga V6 3,7 2011 Manual
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Re: Wady Mustanga V6 3,7 2011 Manual
Camaro to mega zagwozdka. Bardzo udane auto i pewnie bym je kupił gdyby był......mustangiem
Bardzo mi się podoba (ale w wersji amerykańskiej a nie europejskiej z okularami na tylnych kloszach lamp oraz lusterkami zewnętrznymi wielkości rakietek do pingponga) i trzeba to sobie uczciwie powiedzieć bije mustanga prawie we wszystkim. Super wykończenie, dobry zawias, fajny silnik, super hamulce. Ale to nie mustang
Pewnie zaraz zjeby dostanę, ale powiem wam szczerze, że jest to jedyny amerykan którego biorę pod uwagę jeśli miałbym coś u siebie zmieniać w stajni.
Bardzo mi się podoba (ale w wersji amerykańskiej a nie europejskiej z okularami na tylnych kloszach lamp oraz lusterkami zewnętrznymi wielkości rakietek do pingponga) i trzeba to sobie uczciwie powiedzieć bije mustanga prawie we wszystkim. Super wykończenie, dobry zawias, fajny silnik, super hamulce. Ale to nie mustang
Pewnie zaraz zjeby dostanę, ale powiem wam szczerze, że jest to jedyny amerykan którego biorę pod uwagę jeśli miałbym coś u siebie zmieniać w stajni.
No to jeszcze jedna wada, co prawda nie dotycząca skrzyń ale trzeba rozluźnić atmosfere
Jak w aucie za 160 tyś zł można tak wykończyć wykładzine?
Jak w aucie za 160 tyś zł można tak wykończyć wykładzine?
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Koral, a jesteś pewny, że najtańsze Camaro pobije najtańszego Mustanga na torze? Bo ja podejmę rękawicę gdy kupisz Camaro V6;)
Fotel nie powracający do pionu po odchyleniu to teraz jak dla mnie wada nr. 1, nie kumam jak tam można zrobić ale coż, nie takie rzeczy się wybacza w zaślepieniu;-))
Fotel nie powracający do pionu po odchyleniu to teraz jak dla mnie wada nr. 1, nie kumam jak tam można zrobić ale coż, nie takie rzeczy się wybacza w zaślepieniu;-))
muarah
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
Muarah, wiesz dobrze,bo miales kilka nowych V6, jak szybkie one sa;) do tego z Toba z akierownica to ja nie mialbym szans, chyba ze Horse wskoczylby za kierownicemuarah pisze:Koral, a jesteś pewny, że najtańsze Camaro pobije najtańszego Mustanga na torze? Bo ja podejmę rękawicę gdy kupisz Camaro V6;)
ja wspomnialem tylko o kilku drobiazgach,w tym zawiasie i hamulcach, bo o ile silowniki maski,dodatkowe uchwyty na drzwi itp sa zbedne, to zawias i hamulce to podstawa i tu Ford nie powinien dziadowac i liczyc tylko zyski ze sprzedazy ..
ale silnik rzeczywiscie zarowno V6 jak i 5.0 V8 sa rewelacyjne, lekkie aluminiowe i bardzo mocne, co przy malej masie zarowno V6 i V8 czyni je bardzo szybkie no w koncu zaczelismy wymeiniac zalety a jest ich całe mnóstwo i te kilka wymienionych wad nie zepsuje całego uroku tych aut
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
dokładnie tak, Ford zrobił dobrą robotę w ciągu ostatnich lat!
a to, że jest sztywny most to dla mnie taki urok a nie wada;)
a to, że jest sztywny most to dla mnie taki urok a nie wada;)
muarah
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Nemax - gratulejszyn! Jakoś nie zauważyłem wcześniej Twojego postu - czyli jednak znudziły cię tramwaje? Czekamy na foty!
:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
Dlaczego fabryczna blokada prędkości
http://www.allfordmustangs.com/forums/2 ... 5-mph.html" onclick="window.open(this.href);return false;
znalazłem przypadkiem, podobno std w tych modelach, 220 na godzinę i boooom...
te osły zamontowały fabrycznie w tych autach wał taki jak 05 v6... - jednoczęściowy rozsuwany na środku.
znalazłem przypadkiem, podobno std w tych modelach, 220 na godzinę i boooom...
te osły zamontowały fabrycznie w tych autach wał taki jak 05 v6... - jednoczęściowy rozsuwany na środku.
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
kupilem wiec szykuj termin na Ułęż oczywiście z Toba jako kierowca bedzie ciezko wygrac ale chetnei sprawdze V6 camaromuarah pisze:Koral, a jesteś pewny, że najtańsze Camaro pobije najtańszego Mustanga na torze? Bo ja podejmę rękawicę gdy kupisz Camaro V6;)
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Termin gotowy - 1 września, zapisy już trwają - w tym wątku:
viewtopic.php?f=99&t=4435&p=91979#p91979" onclick="window.open(this.href);return false;
Myślę, że na Camaro nikt się nie pogniewa, to w końcu odwieczny konkurent dla Mustanga więc śmiało się zapisuj. Nie wiem tylko czy przyjadę nowym modelem Mustanga V6 bo wolę ganiać staruszkiem, ale jeszcze zobaczymy.
viewtopic.php?f=99&t=4435&p=91979#p91979" onclick="window.open(this.href);return false;
Myślę, że na Camaro nikt się nie pogniewa, to w końcu odwieczny konkurent dla Mustanga więc śmiało się zapisuj. Nie wiem tylko czy przyjadę nowym modelem Mustanga V6 bo wolę ganiać staruszkiem, ale jeszcze zobaczymy.
muarah