filmik promocyjny
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Bielek, dzięki za ciekawe doświadczenie. Mam nadzieję, że filmik będzie fajny, tak jak reżyser 
Podobało mi się wszystko. Spotkanie ze starymi kolegami i koleżankami, poznanie nowych kolegów
Ciechan na stacji bardzo smaczny!
Warto było wstać o 3.55 po trzech godzinach snu na jednoosobowym materacu dzielonym z Kaesem, który w środku nocy spuścił z niego powietrze, bo za głośno trzeszczał i jeszcze zabrał mi poduszkę, co skazało mnie na spanie z głową pod kaloryferem na zimnych kafelkach...
Śmiesznie było już od soboty!
Nic więcej nie napiszę, bo jestem w pracy i właśnie wychodzę. Półprzytomna, nie wiem co się działo przez cały dzień. Do zoba następnym razem!

Podobało mi się wszystko. Spotkanie ze starymi kolegami i koleżankami, poznanie nowych kolegów

Warto było wstać o 3.55 po trzech godzinach snu na jednoosobowym materacu dzielonym z Kaesem, który w środku nocy spuścił z niego powietrze, bo za głośno trzeszczał i jeszcze zabrał mi poduszkę, co skazało mnie na spanie z głową pod kaloryferem na zimnych kafelkach...

Śmiesznie było już od soboty!

Nic więcej nie napiszę, bo jestem w pracy i właśnie wychodzę. Półprzytomna, nie wiem co się działo przez cały dzień. Do zoba następnym razem!
YA RLY!
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Jest wtorek, właśnie pstrykałem to prawda ,zapodam cos na bank tylko dajcie mi jeszcze 24 h, dopiero dzisiaj wróciłem do chaty.Ginger pisze:Musicie się do Maxa uśmiechnąc, on coś pstrykał
Wielkie dzięki że mogłem choć chwilę poczuć się jak Steve McQUEEN.
Bielek z montażem się nie spiesz , pamiętaj liczy się jakość , pośpiech jest niewskazany.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Zrobiłem to dla was, zapraszam na foty
http://picasaweb.google.pl/106141875002 ... directlink
http://picasaweb.google.pl/106141875002 ... directlink
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
www.asprofi.pl
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: srebrny
no wiec tak ujecia zrobilismy do filmu a teraz moze jeszcze zrobimy jakis taki maly spocik z "uroczysta" premiera filmu z mustangami?? bylaby kolejna okazja do spotkania sie i zapewne do ostatniego spotkania sie w tym roku, juz nei chodzi mi o przyjazd mustangami nawet innymi samochodami niz klubowe.
przy dobrym zbajerowaniu BIELKA moze i by zrobili jakis amatorska sklejke materialow z krecenia filmu takie sceny ktorych nie zobaczymy w filmiku
co wy o takim czyms myslicie??
przy dobrym zbajerowaniu BIELKA moze i by zrobili jakis amatorska sklejke materialow z krecenia filmu takie sceny ktorych nie zobaczymy w filmiku

co wy o takim czyms myslicie??
- bedzin
- Forumowicz
- Model: Mustang GT 2000
- Kolor: srebrny
Chodzi wlasnie o spotkabie weekendowe. W sobote prezentacja i potem jakies male drinkowanie i powrot w niedziele albo zrobic jedno dniowy pokaz. Znales lokal z projektorem i ekranem i dobrym naglosnieniem to nie problem bo w kazdym miescie siw znajdzie. W takim wloclawku jest lokal i jest mozliwosc udoatepnienia sprzetu wiec jal cos w wieksaych miastach tez sie znajdzie.
Narazie czekamy na wstepne informacje od filmowcow. Potem dopiero bediziemy dogadywac sie
Narazie czekamy na wstepne informacje od filmowcow. Potem dopiero bediziemy dogadywac sie
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Fiesta Mustang Kit
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: tomaho mówi, że nie jest szary metalik:-)
- Kontakt:
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Wróciłem do cywilizacji - spragniony internetu i newsów z planu. Zalogowałem się, żeby poszukać filmików - a tu nic! No ale poczekam cierpliwie na zajawkę zajawki 
Dzięki Panu Reżyserowi za chęci, pomysł, realizację i cierpliwość dla naturszczyków. Przekaż podziękowania dla reszty ekipy. Powodzenia w dalszej realizaji i post-produkcji.
Dzięki wszystkim, z którymi udało mi się zobaczyć i poznać. Fajny dzień choć nieźle męczący. Myślałem, że jeszcze tego samego dnia wrócę na północ ale nie starczyło mi mocy
nocowałem w wawie u znajomych.
Mam kilka zdjęć ale nie wiem czy sobie życzycie upubliczniania... jeśli nie ma z tym problemu jutro wrzucę.
Pozdrawiam

Dzięki Panu Reżyserowi za chęci, pomysł, realizację i cierpliwość dla naturszczyków. Przekaż podziękowania dla reszty ekipy. Powodzenia w dalszej realizaji i post-produkcji.
Dzięki wszystkim, z którymi udało mi się zobaczyć i poznać. Fajny dzień choć nieźle męczący. Myślałem, że jeszcze tego samego dnia wrócę na północ ale nie starczyło mi mocy

Mam kilka zdjęć ale nie wiem czy sobie życzycie upubliczniania... jeśli nie ma z tym problemu jutro wrzucę.
Pozdrawiam
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
pluzz fotki bardzo klimatyczne, super
co do kina w Rawiczu. Na tak krótki filmik jaki ostatecznie powstanie to kina trochę szkoda... Dla mnie to czysta przyjemność zobaczyć swój materiał w kinie hehe... ale w zasadzie wejdziemy i wyjdziemy. Dłużej potrwa przygaszanie światła;)
jeśli już mamy się spotkać to obstawałbym za jakimś lokalem.
co do filmiku. Cierpliwości. Uprzedzałem uczciwie, że trochę to potrwa;)
w najbliższym czasie będziemy ustalać terminy dogrywania kilku scen.
Pavulon i inne ziomki z Poznania i okolic. Sprawa nie jest zamknięta. Potrzebowałbym trochę bardziej agresywnych ujęć. Spokojnie możemy kilka scen dograć w Poznaniu. Oczywiście jeśli znajdą się choćby 2,3 mustangi co poszaleją trochę na mieście;)
Zajawka zajawki - jak tylko Siwy wróci z Londynu to go będę męczyć
co do kina w Rawiczu. Na tak krótki filmik jaki ostatecznie powstanie to kina trochę szkoda... Dla mnie to czysta przyjemność zobaczyć swój materiał w kinie hehe... ale w zasadzie wejdziemy i wyjdziemy. Dłużej potrwa przygaszanie światła;)
jeśli już mamy się spotkać to obstawałbym za jakimś lokalem.
co do filmiku. Cierpliwości. Uprzedzałem uczciwie, że trochę to potrwa;)
w najbliższym czasie będziemy ustalać terminy dogrywania kilku scen.
Pavulon i inne ziomki z Poznania i okolic. Sprawa nie jest zamknięta. Potrzebowałbym trochę bardziej agresywnych ujęć. Spokojnie możemy kilka scen dograć w Poznaniu. Oczywiście jeśli znajdą się choćby 2,3 mustangi co poszaleją trochę na mieście;)
Zajawka zajawki - jak tylko Siwy wróci z Londynu to go będę męczyć