Dzięki Wam po raz kolejny utwierdzam się w tym, że do życia w sumie wystarczy pasja i wtedy wszystko jest możliwe. Dla mnie to ona jest od zawsze motorem i cenię też ludzi, którzy nią dysponują.
Ona sprawia, że życie jest kolorowe;)
cieszę się, że filmik spotyka się z pozytywnym odbiorem (choć nie zawsze o czym trochę niżej). Jestem z niego dumny i dzięki Wam jest teraz też i moją wizytówką;)
Pluzz;) (naprawdę myślę to co zaraz przeczytacie, nie jest to jakaś pseudo życzliwość)
Twoje odczucia są dla mnie zrozumiałe i absolutnie nie mam Ci tego za złe. Podoba mi się w tym klubie to, że mimo wspólnego mianownika - Ford Mustang; są tutaj osoby, które cenią go za różne rzeczy.
Jest sporo palenia gumy, bo na zdjęciach (jak z moich obserwacji w klubie) dominowali właściciele nowszych modeli, nie staruszków. W warszawie były trzy plus na moją prośbę On, w Krakowie nie było ani jednego staruszka, w Gdańsku tak samo, w Poznaniu był tylko mój. Gdyby dominowały staruszki to pewnie materiał wyglądałby inaczej;)
Można

Ani Wachowscy czy Tarantino nie zrobili filmu, który by się wszystkim spodobał;)
i ostatnia kwestia, która mi przyświeca.
ten filmik wpisuje się w bardzo klasyczne podejście materiałów video poruszające tematykę motoryzacji. Jest narastający nastrój, jest energia itd.
Pokazaliśmy, że potrafimy to robić dość dobrze. Teraz będziemy mogli się bawić i pozwalać sobie na bardzo niecodzienne pomysły czasami bardzo proste w formie ale powalające...
Gdy aktor debiutant zagra w filmie osobę głuchoniemą to wszyscy powiedzą: przecież miał bardzo łatwą rolę bo nie musiał nic mówić... JEdnak gdy taką samą rolę zagra A. Hopkins. Wszyscy powiedzą: genialne. Bo pokazał wcześniej, że potrafi.
Jeśli będzie wola i zainteresowanie z Waszej strony to będziemy kręcić kolejne filmiki, w których będzimy mogli skupiać się na innych sprawach jak palenie gumy. Będziemy mogli pokazywać, edukować ludzi jakie są różnice pomiędzy poszczególnymi modelami, dlaczego niektóre są bardziej wyjątkowe itd itd. I to w bardzo niecodziennych okolicznościach;) Pluzzie myślę, że przyjdzie czas gdy Tobie więcej motytwów w kolejnych filmach będzie się podobać, bo właśnie będą dotyczyć kwestii, które Tobie są bliższe. Cierpliwości.
Wszyscy się spisaliśmy co?;)