filmik promocyjny

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse

Awatar użytkownika
Bielek
Forumowicz
Model: Mustang 1965 conv
Kolor: niebieski
Kontakt:

Post autor: Bielek » 2011-01-30, 21:16

pewnie po kolejnym zdaniu powiecie: dobra dobra, bielek nie pier...;)

Dzięki Wam po raz kolejny utwierdzam się w tym, że do życia w sumie wystarczy pasja i wtedy wszystko jest możliwe. Dla mnie to ona jest od zawsze motorem i cenię też ludzi, którzy nią dysponują.
Ona sprawia, że życie jest kolorowe;)

cieszę się, że filmik spotyka się z pozytywnym odbiorem (choć nie zawsze o czym trochę niżej). Jestem z niego dumny i dzięki Wam jest teraz też i moją wizytówką;)

Pluzz;) (naprawdę myślę to co zaraz przeczytacie, nie jest to jakaś pseudo życzliwość)
Twoje odczucia są dla mnie zrozumiałe i absolutnie nie mam Ci tego za złe. Podoba mi się w tym klubie to, że mimo wspólnego mianownika - Ford Mustang; są tutaj osoby, które cenią go za różne rzeczy.
Jest sporo palenia gumy, bo na zdjęciach (jak z moich obserwacji w klubie) dominowali właściciele nowszych modeli, nie staruszków. W warszawie były trzy plus na moją prośbę On, w Krakowie nie było ani jednego staruszka, w Gdańsku tak samo, w Poznaniu był tylko mój. Gdyby dominowały staruszki to pewnie materiał wyglądałby inaczej;)
Można ;) wprowadzić parytet np na Mustang Race, że 30% miejsc zarezerwowanych dla staruszków. Oczywiście to żart. Moje zdanie dot parytetu jest takie, że w społeczeństwie jest spora grupa idtiotów to wg tej zasady też powinni mieć swoich reprezentantów w sejmie;)

Ani Wachowscy czy Tarantino nie zrobili filmu, który by się wszystkim spodobał;)

i ostatnia kwestia, która mi przyświeca.

ten filmik wpisuje się w bardzo klasyczne podejście materiałów video poruszające tematykę motoryzacji. Jest narastający nastrój, jest energia itd.
Pokazaliśmy, że potrafimy to robić dość dobrze. Teraz będziemy mogli się bawić i pozwalać sobie na bardzo niecodzienne pomysły czasami bardzo proste w formie ale powalające...
Gdy aktor debiutant zagra w filmie osobę głuchoniemą to wszyscy powiedzą: przecież miał bardzo łatwą rolę bo nie musiał nic mówić... JEdnak gdy taką samą rolę zagra A. Hopkins. Wszyscy powiedzą: genialne. Bo pokazał wcześniej, że potrafi.

Jeśli będzie wola i zainteresowanie z Waszej strony to będziemy kręcić kolejne filmiki, w których będzimy mogli skupiać się na innych sprawach jak palenie gumy. Będziemy mogli pokazywać, edukować ludzi jakie są różnice pomiędzy poszczególnymi modelami, dlaczego niektóre są bardziej wyjątkowe itd itd. I to w bardzo niecodziennych okolicznościach;) Pluzzie myślę, że przyjdzie czas gdy Tobie więcej motytwów w kolejnych filmach będzie się podobać, bo właśnie będą dotyczyć kwestii, które Tobie są bliższe. Cierpliwości.

Wszyscy się spisaliśmy co?;)

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Silnik: inny V8
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2011-01-30, 21:36

Bielek, filmik jest rewela, wszystkie szczegóły dopracowane do niemal perfekcji. Zdjęcia powalają, widać że masz do tego dryg, nie przestawaj, rozwijaj to, jestem pewien że będzie sporo okazji :)
Pluzz ma trochę racji w swojej opinii ale faktem jest że klasyków było mało, a ja się nie powinienem wogole odzywać bo sam dałem ciała na całej linii. Na forum jest ich jednak sporo ale entuzjazm ich właścicieli już nie taki :wstyd:

Parytet na MR2011 mi się podoba :P ale podejrzewam że jeszcze w tym roku nawet przy takich zasadach ciężko będzie zebrać 10 klasyków. O III OZM już nie wspomnę. Cóż będę cały czas klubowym lobbystą i mam nadzieję że znajdę sposób by to zmienić :]

Awatar użytkownika
pavlito
Stowarzyszenie MKP
Model: GT 05 premium manual
Silnik: V8 4.6
Kolor: Sonic Blue

Post autor: pavlito » 2011-01-30, 22:18

Jeżeli patrzylibyśmy na ten film, jako na wizytówkę MKP, to uwagi Pluzza rzeczywiście wskazywałyby na "niepełną reprezentację" stylu klubu zarówno pod kątem generacji, jak i stylu jazdy, pasji, szacunku, emocji, przyjaźni itd.

Pamiętajmy jednak, że to klip promujący Mustang Race i chyba w tej roli trafi do adresatów idealnie (tzn. nie tylko do naszej grupki zapaleńców). Jest tu zgrabnie opowiedziana historia: różne modele, różne miasta, wyruszają z bram, podwórek, parkingów i pędzą na wspólne spotkanie, we wspólną trasę. Niczym w odpowiedzi na zew dzikiej natury. Scena z klubowiczami spokojnie stojącymi przy samochodach to świetne zwieńczenie, bo wcześniejsze sceny są trochę anonimowe (auta pędzą same). Tu widać zwarte grono i wyraźną dumę klubową.

Palenie gumy to przecież najbardziej energetyczny fragment filmu, zmiękczony poślizgami i przelotami przez miasto. To właśnie będzie działać na widzów na trasie. Może to szczenięce, ale przyznajcie, że część z Was już się szykuje na popisy w miastach-przystankach. Jedni będą palić gumę, inni driftować, następni startować "na kreskę". Dymu i tak będzie sporo.

Mi np. brak trochę dźwięków silnika (oczywiście są, ale ja jestem żądny więcej :) ). To jednak moje potrzeby, ale część widzów mogłaby uznać to za... jazgot. W obecnym filmie mocna muzyka to artystycznie równoważy.

Bielek, ekipa, aktorzy - jeszcze raz dzięki za wspaniałe emocje. Klip, który wywołuje dreszcze - bezcenne :padam:

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP
Model: Shelby GT500
Silnik: V8 5.4
Kolor: Grabber Orange

Post autor: Deftronic » 2011-01-30, 22:43

Bardzo fajnie, że kręciliście film w różnych miastach, przez co jest fajne zróżnicowanie w ujęciach, których dodatkowym plusem jest - jakby nie patrzeć - promocja kraju w świecie.
Na udział w tym filmiku nie dałem się namówić z zasady, ale w następnym jeśli będzie to nasza "Mechaniczna Pomarańcza" chętnie by wystąpiła hi hi... :D :] W końcu niezależna produkcja, do tego promująca tak fajny, nieforrmalny i niekomercyjny klub jak MKP. :)

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Model: GT500
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2011-01-30, 22:53

Musze powiedxziec ze malo życzliwe dla nas sa osoby z forum .
usunęli nasz link i filmik - pomimo lawiny pozytywnych ocen od forumowiczow.
Widac admin mial inne zdanie na jego temat.

Uwazam ze stworzył zagrozenie dla warszawskich wytworni ...

http://www.racingforum.pl/index.php?s=3 ... ntry877037

Obrazek

Awatar użytkownika
MAX
Stowarzyszenie MKP
Model: Fastback GT V8 68
Silnik: V8 5.0
Kolor: Blue & Black
Stajnia: Stajnia Małopolska
Kontakt:

Post autor: MAX » 2011-01-30, 22:57

Konkurencja jest nie wskazana!
To znak że zaczynają się z nami liczyć :D

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max

Piotrek_W
Forumowicz
Model: BMW
Kolor: BLACK
Kontakt:

Post autor: Piotrek_W » 2011-01-30, 23:04

AluStar pisze:Musze powiedxziec ze malo życzliwe dla nas sa osoby z forum .
usunęli nasz link i filmik - pomimo lawiny pozytywnych ocen od forumowiczow.
Widac admin mial inne zdanie na jego temat.

Uwazam ze stworzył zagrozenie dla warszawskich wytworni ...

http://www.racingforum.pl/index.php?s=3 ... ntry877037

Obrazek
Cieniasy z nich !! Film pierwsza klasa. :padam:

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2011-01-30, 23:16

Zapodam jeszce raz - najwyzej mnei zawiesza .
http://www.racingforum.pl/index.php?s=& ... t&p=877238

Obstawie ze jutro go nie bedzie ?? pomyle sie / oby ..

Wtedy ktos z naszego forum wstawi go jeszce raz - ok !
Ostatnio zmieniony 2011-01-30, 23:31 przez AluStar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pudel
Forumowicz
Model: 2002 V6,2007 V8
Kolor: Szary metalik & Torch red
Kontakt:

Post autor: pudel » 2011-01-30, 23:26

zuch chłopak :D

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....

Awatar użytkownika
pudel
Forumowicz
Model: 2002 V6,2007 V8
Kolor: Szary metalik & Torch red
Kontakt:

Post autor: pudel » 2011-01-31, 00:08

Doba na YT i już prawie 2k odwiedzin :D

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....

Bolek
Forumowicz
Silnik: V6 3.7
Kolor: Silver
Kontakt:

Post autor: Bolek » 2011-01-31, 00:20

Ja też siedzę od godziny i wklejam ludziom i firmom związanym z Mustangiem linki na tablice :)

Awatar użytkownika
tomaho
Forumowicz
Model: Bullitt 2019
Silnik: V8 5.0
Kolor: Highland Green
Kontakt:

Post autor: tomaho » 2011-01-31, 00:23

Bieluś....Twoja rewelacyjna produkcja poszła za wielkie wody do klubu mojego przyjaciela Mocsem.
LINK http://www.mocsem.com/default.php

Chlopaki sa naprawe niezly i "awesome" sie wypowiadaja na temat filmu !!
GRATKI !!!
Moge ogladac go w kółko !! te ujecia...normalnie poczulismy sie aktorzy w zachodniej produkcji!!

a to ich profil...fejsowy:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1235488546
Ostatnio zmieniony 2011-01-31, 00:29 przez tomaho, łącznie zmieniany 1 raz.

w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Kolor: Prairie Bronze

Post autor: Pavulon_ » 2011-01-31, 00:24

Bielek pisze:
Pavulon_ pisze:ja zapodałem na jednym większym forum w usa, idziemy na świat ! :D :D
a gdzie? podeślesz linka?
http://mustangforums.com/forum/classic- ... ost7396196

Bolek
Forumowicz
Silnik: V6 3.7
Kolor: Silver
Kontakt:

Post autor: Bolek » 2011-01-31, 00:31

Bielek ale wklejac na tablice można ludzią którzy są twoimi znajomymi,jeżeli nie są można wysyłać tylko PW,wszystko pod kontrolą ;) Wklejam znajomy i znajomym firmom a do obcych puszczam PW ;)

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2011-01-31, 00:35

no to i ja do Team Shelby wkleilem

http://www.teamshelby.com/forums/index. ... 11-poland/

Zablokowany

Wróć do „Mustang Race 2011”