Musicie mi powiedzieć który to przyciskMaciekW pisze:A próbowałeś wyłączyć kontrolę trakcji...?
Przepraszam, nie mogłem się oprzeć!

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Musicie mi powiedzieć który to przyciskMaciekW pisze:A próbowałeś wyłączyć kontrolę trakcji...?
Przepraszam, nie mogłem się oprzeć!
Oryginalny wiatrak leży i odpoczywa a upały ponad 30 stopnipieron pisze:,,,,,,,,,,a miales isc w oryginal,,,,, tak czy inaczej fajne rozwiazanie pzdr.
dzwonisz jutro po 2 dniach maszEvening pisze:gdzie kupiles dysze gaznika? ?
Robilem u niego gaźnik, polecał facet się co robiPrzemek64 pisze:dzwonisz jutro po 2 dniach maszEvening pisze:gdzie kupiles dysze gaznika? ?![]()
za jedną 5 zł
Gość dorabia całe zestawy naprawcze do gaźników wystarczy podać model i za 3 dni masz.
Regeneruje gaźniki![]()
http://www.reges.pl/gazniki.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie ciekł bo pewnie miał dany sylikon. Jeśli nie i była oryginalna blaszana miska to pełen szacunDezo pisze:Przemek - Mustang nie cieknie - on zaznacza teren.
A tak serio, to u mnie w 66 po wymianie uszczelek miska nie ciekła... nie wiem jak teraz u Marcina po remoncie skrzyni.
Pozdrawiam
Miska jest znacznie większa wchodzi o 1,5 litra oleju więcej co powinno poprawić chłodzenie a także jak widać jest ryflowana co także poprawia chłodzenie skrzyni tylko trzeba bardziej uważać bo teraz to najniższy punkt w aucieyoozeq pisze:Przemek a jak z jej pojennością? Wygląda na większą.. Mi cieknie pod miską olejową od strony wału choć mam już uszczelkę jednoczęściową... wał ravzej wykluczam bo tam przerobołem blok na uszczelniacz jednoczęściowy....