Mustang sprowadzony przez Maxa i Sylwie -tutaj mogę szczerze polecić ich usługi - profeska.
Silnik--w dokumentach odnalazłem liścik od właściciela z listą wymienionych części i rachunkami -skrzynia i silnik po remoncie w 2017 r i przebiegu 99 857 mil czyli na dzień dzisiejszy samochód jest 2200 mil po remoncie ,nowa pompa wody,chłodnica aluminiowa i wiele innych i to na wieki plus.
Wnętrze w stanie dobrym ,normalne ślady użytkowania.Dach działa perfekcyjnie ,poszycie w stanie bardzo dobrym jedynie drobne przetarcia od strony wewnętrznej .
Z blacharką nie jest już tak kolorowo ,widoczne ślady korozji na tylnym błotniku ,samochód musi być cały na nowo pomalowany ponieważ lakier jest spękany na całej pow.samochodu.Wygląda to trochę tak jakby lakier był szlifowany papierem o gr 60

Dokupiliśmy od razu poszycie podłogi bo wyglądało na zdjęciach na zniszczone oraz nowe felgi 15 cali american racing VN 501 ,tutaj mam dylemat jaki rozmiar opon zapodać,teraz jest na stalówkach 195/75/R14 .
W tym tygodniu mam zamiar zająć się wymianą oleju , białą kartą -będę rejestrował jako zabytek(jeżeli ktoś ma wypełniony wzór to będę wdzięczny
Mam nadzieje że wkrótce uda mi się wyskoczyć na testy .Tak więc do zobaczenia!!!!!!!!